Arcade games longplays by Metalcandyman

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Metalcandyman
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Εγω παντως ειμαι απλα ενας μετριος παικτης που πριν καμια τριανταρια χρονια περιπου τεραματιζε το παιχνιδι με ολους τους παικτες.Σημερα δεν ξερω θα φανει στην πορεια:p:p:p:p

Εγω παντως ειμαι απλα ενας μετριος παικτης που πριν καμια τριανταρια χρονια περιπου τεραματιζε το παιχνιδι με ολους τους παικτες.Σημερα δεν ξερω θα φανει στην πορεια:p:p:p:p
Αν ασχοληθεις σοβαρα με το παιχνιδι Bασιλη εκει μετα παω και εγω στην γωνια μου οσον αφορα το street fighter 2 χαχαχα!!!

Οσο και αν εχω προσπαθησει να φτασω καποια απο τα long play σου με 1 credit δεν μπορεσα να τα καταφερω.

Αν ασχοληθεις σοβαρα με το παιχνιδι Bασιλη εκει μετα παω και εγω στην γωνια μου οσον αφορα το street fighter 2 χαχαχα!!!

Οσο και αν εχω προσπαθησει να φτασω καποια απο τα long play σου με 1 credit δεν μπορεσα να τα καταφερω.
Ε γιαυτο και καθενας στο ειδος του φιλαρακι μου δεν ημαστε και θεοι.Εμενα τα fighting παιχνιδια ειναι το τελευταιο ειδος που θα κατσω να παιξω δεν μαρεσουν γενικοτερα για πολλους και διαφορους λογους λιγο με τα street fighter αλλαζει αυτο και λιγο με καποια Mortal Kombat και το Killer Instinct οσον αφορα το σημερα που μιλαμε αλλα κυριως με την σειρα street fighter και αυτο μεχρι και το street fighter alpha III γιατι απο κει και περα δεν εχω ασχοληθει με καποιο αλλο.

Mετα το long play του metalcandyman μπηκα στην πριζα και για ενα street fighter 2 στο αυθεντικο snes στην 29αρα crt καμπυλωτη trinitron και χορτασα διασκεδαση μιας και εφτασα στους 3 τερματισμους με ken - blanka - zangief

Η εκδοση του snes για μενα παραμενει φανταστικη ασχετως αν εχω και την arcade εκδοση.

Μετα τους τερματισμους και λιγο μελετη στο manual που ειναι μεσα στο κουτι του street fighter 2 για το snes :fafoutis::fafoutis::fafoutis: (μια ωραια παρουσιαση για το snes ειχε το αλμανακο το 1993)

1.jpg

2.jpg

Τελευταία επεξεργασία:
Το βαζω εδω γιατι πραγματικα το ολο στυλ και η αισθηση ειναι λες και παιζουμε καποιο arcade της δεκαετιας του 80.

Darkula - 1CC Longplay (PC/Locomalito)​

τι γυρεύει το pride rock από το Lion King στο golden axe!

Kung Fu Master - 1CC Longplay No Death (Arcade)​

Το έχω σε γνήσια κασέτα για C64, αγορασμένη το 1985. Έχω αφιερώσει πολλές ώρες από την ζωή μου παίζοντας το. Θα ήθελα να γίνει ένα σύγχρονο remake του. Μου είναι αξέχαστο. Να συνεχίσω; :lol:

Ένα από τα πρώτα beat 'em up παιχνίδια με τον ήρωα να κινείται πλάγια και να βαράει εχθρούς, κάτι που μετά έγινε πολύ της μόδας στα arcades στα μέσα και προς τα τέλη των '80s. Το legacy και η επιρροή του παιχνιδιού στον χώρο των video games είναι μεγάλη για να αγνοηθεί, αξίζει μια επίσκεψη στην Wikipedia.

Μπράβο Βασίλη για το τέλειο παιχνίδι σου, έχω σώσει την Σύλβια αμέτρητες φορές αλλά δεν θυμάμαι για να είμαι ειλικρινής αν το πέτυχα ποτέ με no death.

Το έχω σε γνήσια κασέτα για C64, αγορασμένη το 1985. Έχω αφιερώσει πολλές ώρες από την ζωή μου παίζοντας το. Θα ήθελα να γίνει ένα σύγχρονο remake του. Μου είναι αξέχαστο. Να συνεχίσω; :lol:

Ένα από τα πρώτα beat 'em up παιχνίδια με τον ήρωα να κινείται πλάγια και να βαράει εχθρούς, κάτι που μετά έγινε πολύ της μόδας στα arcades στα μέσα και προς τα τέλη των '80s. Το legacy και η επιρροή του παιχνιδιού στον χώρο των video games είναι μεγάλη για να αγνοηθεί, αξίζει μια επίσκεψη στην Wikipedia.

Μπράβο Βασίλη για το τέλειο παιχνίδι σου, έχω σώσει την Σύλβια αμέτρητες φορές αλλά δεν θυμάμαι για να είμαι ειλικρινής αν το πέτυχα ποτέ με no death.
Μπραβο φιλαρακι μου τετοια post γουσταρω να διαβαζω :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: Εγω στα ηλεκτρονικα το ελιωνα και μετα οταν βγηκε στο NES το αγορασα εκει με την ελπιδα πως λογο του οτι ειναι port για κονσολα θα εχει περισσοτερες πιστες θα ειναι μεγαλυτερο σε διαρκεια κλπ ομως τελικα τιποτα απο αυτα δεν υπηρχε οποτε και εκλαιγα τα λεφτα μου που δεν τα επενδυσα τοτε σε καποιο αλλο παιχνιδι.Θα κανω και ενα longplay και στην NES εκδοση η οποια ειναι πολυ καλη πραγματικα.

Το φαντάζομαι, λογικό να περίμενες περισσότερους ορόφους αλλά τελικά απέκτησες το ίδιο παιχνίδι που είχες ήδη λιώσει. Γενικά μου φαίνεται πως τα περισσότερα conversion έμειναν στο ίδιο 5-Floor μοτίβο, χωρίς να προσθέσουν κάτι.

Μπιλη νασαι καλα, ρε φιλε, που τα ξετριπωνεις ολα αυτα τα παιχνιδακια? Στο εχω ξαναπει, ΟΚ εισαι μεγαλη παιχτουρα, αλλα βλεποντας τα βιντεακια σου, γελαω και περναω καλα, ρε φιλε! Τωρα η "τεχνη" σου ειναι, το οτι με φερνεις σε εποχες που ειμουν νεοτερος? Δεν το ψαχνω. Και δεν ξεχνω, μου εχεις υποσχεθει μια τσιπουροκατανυξη, οταν κατεβεις Αθηνα.

Και δεν ξεχνω, μου εχεις υποσχεθει μια τσιπουροκατανυξη, οταν κατεβεις Αθηνα.
όπως και το lognplay του Rastan Saga (κατά προτίμηση σε arcade). Και δεν χρειάζεται να κατέβει Αθήνα για αυτό :whistle: :lol:

Πίσω
Μπλουζα