Arcade games longplays by Metalcandyman

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Metalcandyman
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Επειδη την πεφτω για υπνο σε λιγο γιατι ξυπναω στης 4:30 αν θες γραψε μου ποια ειδη παιχνιδιων σαρεσουν και αυριο θα σε γραψω και γω αγαπημενα μου fan game παιχνιδια.
Rpg, point and click adventures, beat em ups και καλά Zelda fan games αν ξέρεις.

Rpg, point and click adventures, beat em ups και καλά Zelda fan games αν ξέρεις.
Mε τα Point and Click adventures γενικα δεν ασχολουμαι εκτος απο ελαχιστες εξαιρεσεις οποτε δεν μπορω να σε πω κατι γιαυτο το ειδος.Απο RPG ειδικα αν σαρεσουν τα JRPGS εχουμε πολλα καλα fan made παιχνιδια οπως τα Born under the Rain,Skyborn,Star’s Favour,The Grumpy Knight,Vampire’s Dawn,Wine & Roses,Zu,Aveyond.Aπο Zelda εχουμε τα Anodyne,Blossom Tales: The Sleeping King,Blossom Tales II: The Minotaur Prince,Eastward,Zelda: Realm Of Shadows,The Legend Of Zelda: Book Of Mudora,The Legend Of Zelda: Parallel Worlds,Nobody Saves the World.Aπο beat em ups τωρα υπαρχουν παρα πολλα αν ψαξεις για Golden Axe,Final Fight,Double Dragon και πολλα αλλα βασισμενα με την OpenBOR engine θα βρεις πολυ πραμα οπως φυσικα και αλλα zelda like η RPGS που δεν θυμαμαι αυτη την στιγμη η μπορει φυσικα και να μην τα γνωριζω.

Φοβερή επιλογή Metalcandyman, με εντυπωσίασες. Δεν έχω παρά μόνο λόγια αγάπης για το βίντεο που παρουσίασες για αυτό το παιχνίδι, το οποίο θεωρώ κάτι σαν ιστορικό κειμήλιο στην ιστορία των video games. Διασκεδαστικό παιχνίδι, σε έκανε να ξεχνάς πόσα δεκάρικα είχες ξοδέψει, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή του. Αγαπημένο Circus Charlie

Παιδια, σεβομαι τις αποψεις σας κι εχετε δικαιο. Αλλα σε αυτα τα παιχνιδια, ολα τα λεφτα ηταν ο ηχος και η μουσικη. Γι αυτο και τα λεγαμε μπλιμπλικια.

Φοβερή επιλογή Metalcandyman, με εντυπωσίασες. Δεν έχω παρά μόνο λόγια αγάπης για το βίντεο που παρουσίασες για αυτό το παιχνίδι, το οποίο θεωρώ κάτι σαν ιστορικό κειμήλιο στην ιστορία των video games. Διασκεδαστικό παιχνίδι, σε έκανε να ξεχνάς πόσα δεκάρικα είχες ξοδέψει, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή του. Αγαπημένο Circus Charlie
Mονο και μονο αυτο που ειπες ''το οποίο θεωρώ κάτι σαν ιστορικό κειμήλιο στην ιστορία των video games'' τα λεει ολα φιλε Blue Max.Πραγματικα ειναι ενα απο τα παιχνιδια που προσωπικα δεν προκειται να το βαρεθω ποτε οσα χρονια και αν περασουν :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude:

Παιδια, σεβομαι τις αποψεις σας κι εχετε δικαιο. Αλλα σε αυτα τα παιχνιδια, ολα τα λεφτα ηταν ο ηχος και η μουσικη. Γι αυτο και τα λεγαμε μπλιμπλικια.
Δυστυχώς τις περισσότερες φορές είχε τόση φασαρία μέσα στα μαγαζιά που το μόνο που άκουγες ήταν μια μίξη όλων των μηχανημάτων.

Δυστυχώς τις περισσότερες φορές είχε τόση φασαρία μέσα στα μαγαζιά που το μόνο που άκουγες ήταν μια μίξη όλων των μηχανημάτων.
Αυτό είναι που λείπει σήμερα και η φασαρία που λες είναι κάτι ανεκτίμητο για εμάς.

Mονο και μονο αυτο που ειπες ''το οποίο θεωρώ κάτι σαν ιστορικό κειμήλιο στην ιστορία των video games'' τα λεει ολα φιλε Blue Max.Πραγματικα ειναι ενα απο τα παιχνιδια που προσωπικα δεν προκειται να το βαρεθω ποτε οσα χρονια και αν περασουν :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude:
Δεν γίνεται να βαρεθείς το Circus Charlie. Κοίτα, πώς το βλέπω εγώ. Αν το συναντήσεις αργότερα, ως μεγαλύτερος, σε μια συλλογή MAME, ίσως πεις ότι είναι ένα χαριτωμένο παιχνίδι, με την πλάκα του, οκ. Αν όμως το ανακαλύψεις όταν είσαι 12-13 χρονών, κρυφά και παράνομα σε μια λέσχη που απαγορεύεται η είσοδος σε παιδιά κάτω των 17 – κι ενώ γύρω σου παίζουν μεγαλύτεροι το Circus Charlie ή το Hunchback (που αναφέρω σκόπιμα, ξέρω πόσο το αγαπάς) – και εσύ περιμένεις με το δεκάρικο στην τσέπη, έτοιμος να παίξεις αν και όταν σε αφήσουν, τότε το παιχνίδι αυτό γίνεται αμέσως κομμάτι των πιο ωραίων gaming αναμνήσεών σου.

Ναι, δεν έχεις άδικο, ειδικά για εμένα, αφού οι μουσικές, όπως έχω πει πολλές φορές, είναι πάντα αυτό που μένει για μένα από ένα παιχνίδι.
Όμως, ισχύει και το παρακάτω.

Αυτό είναι που λείπει σήμερα και η φασαρία που λες είναι κάτι ανεκτίμητο για εμάς.
Αυτή η βαβούρα και φασαρία από τους παίκτες που παίζουν, από εκείνους που περιμένουν τη σειρά τους, από τα ξύλινα ποδοσφαιράκια, τα μπιλιάρδα, τα φλιπεράκια. Μια απόλυτη arcade τρέλα.

Μην ξεχνάμε και το ντουμάνι από τα τσιγάρα, κάθε φορά που βγαίναμε από το μαγαζί τσούζαν τα μάτια και βρωμοκωπούσαμε σαν τασάκια. Έφαγα πολύ παθητικό κάπνισμα στην παιδική μου ηλικία.

Πίσω
Μπλουζα