Arcades για Σπίτι

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Aardvark
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Outrun arcade1up καμπινα για οσους τους ενδιαφερει και παιζουν και σε συγχρονη οθονη τα ρετρο παιχνιδια.(μικροτερη κατασκευη σε σχεση με το αυθεντικο)

Απο τα arcades

Στο σπιτι απο την arcade1up.Outrun καμπινα με καινουργια πλακετα του παιχνιδιου με 17" lcd οθονη με το τιμονι του κλπ

Χμμ..
Σε τυχαία σειρά

1. Super Street Fighter II Turbo​
  2. Street Fighter III 3rd Strike​
  3. Outrun​
  4. Final Fight​
  5. Streets of Rage 2​
  6. Pac Man / Ms Pac Man​
  7. Tehkan World Cup​
  8. NBA JAM TE​
  9. Tetris​
  10. Puzzle Bubble​

Daytona USA έτοιμο
Arkanoid 2 Revenge of Doh έτοιμο
Wonderboy έτοιμο
Pandora box έτοιμο
Μs Pacman υπό κατασκευή
Shinobi υπό κατασκευή
Rastan Saga υπό κατασκευή
Carnevil υπό κατασκευή

Daytona USA έτοιμο
Arkanoid 2 Revenge of Doh έτοιμο
Wonderboy έτοιμο
Pandora box έτοιμο
Μs Pacman υπό κατασκευή
Shinobi υπό κατασκευή
Rastan Saga υπό κατασκευή
Carnevil υπό κατασκευή
Και εγώ είμαι έτοιμος για ξύλο, μ αυτά που γράφεις. Είσαι εχθρός μου.

Btw εγώ έχω pandora 4.

Δεν θυμάμαι ποιο Pandora έχω αλλά νομίζω πως είναι το 4.

Όταν τα ετοιμάσω θα έρθεις να παίξουμε "ξύλο" από κοντά.

να παίξετε διπλό ταμπλ τραγκον είχε πολύ πλάκα

Επειδή έχω μερικές καμπίνες και τα προβλήματα με τις οθόνες κυρίως (που έχουν δεκάδες χιλιάδες ώρες λειτουργίας) είναι τα πιο συχνά, σκέφτομαι μήπως είναι καλύτερα να φτιάξω καμπίνες σαν arcade1up αλλά ψηλές και με 19" οθόνες. Οι 19" οθόνες βρίσκονται πιο εύκολα από crt τηλεόραση (διαβάστε μόνο σε άλλο thread κατασκευής καμπίνας που είχα γυρίσει την μισή Αττική για να βρω τρείς οθόνες) και γενικά με σύγχρονη οθόνη και όρθια καμπίνα δεν θα πιάνουν τόσο χώρο όσο τα άλλα.

Τώρα θα μου πεις προβλήματα δεν έχεις και ασχολείσαι με αυτά;

Οι καμπινες που θες να αντικαταστησεις τις οθονες, τι σημα δινουν; RGBhv, RGBs. RGsB, CGA (TTL), composite;

Απο κει και περα, μεταχειρισμενες 19αρε lcd κατα κανονα δεν εχουν και την καλυτερη ποιοτητα εικονας.

Δεν γράφω να αλλάξω μόνο τις οθόνες αλλά όλο το κάσωμα. Πιστεύεις πως οι crt οθόνες του 1980 έχουν καλύτερη ποιότητα εικόνας από τις 19" σύγχρονες;

Δεν γράφω να αλλάξω μόνο τις οθόνες αλλά όλο το κάσωμα.
Ομολογω οτι δεν καταλαβαινω...

Πιστεύεις πως οι crt οθόνες του 1980 έχουν καλύτερη ποιότητα εικόνας από τις 19" σύγχρονες;
19'' 4:3 panels σταματησαν να παράγονται περιπου το 2012, οποτε οτι παρεις θα ειναι τουλαχιστον 14 ετων. Και ναι, θα ελεγα οτι οι 19αρες LCD ηταν γενικα χαλια, ειδικα για κινουμενη εικονα.

Nα το γράψω πιο απλά βγαίνουν όλες οι καμπίνες arcade από το σπίτι. Παίρνω ξύλα, τα κόβω, τα συναρμολογώ, εν ταχεία βάζω pc ή pandora και οθόνη 19".

Προφανώς δεν έχεις δει οθόνη arcade σε τι κατάσταση είναι τα περισσότερα σήμερα. Όχι μόνο ευκρίνεια αλλά και ξεπλυμένα χρώματα, τμήματα εκτός focus κλπ.

Ομολογω οτι δεν καταλαβαινω...

19'' 4:3 panels σταματησαν να παράγονται περιπου το 2012, οποτε οτι παρεις θα ειναι τουλαχιστον 14 ετων. Και ναι, θα ελεγα οτι οι 19αρες LCD ηταν γενικα χαλια, ειδικα για κινουμενη εικονα.
Πάντως το λάθος που κάνουν πολλοί στην σύγκριση μεταξύ lcd - crt tv είναι πως βγάζουν συμπέρασμα με βάση την εικόνα που είδαν από την συγκεκριμένη μια crt τηλεόραση που διαθέτουν η και παραπάνω και νομίζουν πως αυτή είναι και η αντιπροσωπευτική εικονα των crt tv.

Οι διαφορές που μπορεί να υπάρξουν είναι χαοτικές είτε στο επίπεδο της max ευκρίνειας είτε σε contrast λάμψη φωσφόρου και χρώματα και γενικά στην όλη ποιότητα της εικόνας.

Στην περίπτωση του Μάριου οι arcade crt οθόνες εφόσον η απόδοση της εικόνας έχει φτάσει στον πάτο λόγο της εκτός ορίων λειτουργείας με πολύ περισσοτερες χιλιάδες ώρες μετά από δεκαετίες στην ουσία είναι ....σαν να έχει χαλασμένες CRT οθόνες....

Καλή crt tv η καλό crt arcade monitor σημαίνει λαμπερά χρώματα ανάλογη καθαρότητα στις 240p - 480i - 480p αναλύσεις και όχι ξεθωριασμενα χαρακτηριστικά.

Πίσω
Μπλουζα