Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Και εγώ είμαι έτοιμος για ξύλο, μ αυτά που γράφεις. Είσαι εχθρός μου.Daytona USA έτοιμο
Arkanoid 2 Revenge of Doh έτοιμο
Wonderboy έτοιμο
Pandora box έτοιμο
Μs Pacman υπό κατασκευή
Shinobi υπό κατασκευή
Rastan Saga υπό κατασκευή
Carnevil υπό κατασκευή
Ομολογω οτι δεν καταλαβαινω...Δεν γράφω να αλλάξω μόνο τις οθόνες αλλά όλο το κάσωμα.
19'' 4:3 panels σταματησαν να παράγονται περιπου το 2012, οποτε οτι παρεις θα ειναι τουλαχιστον 14 ετων. Και ναι, θα ελεγα οτι οι 19αρες LCD ηταν γενικα χαλια, ειδικα για κινουμενη εικονα.Πιστεύεις πως οι crt οθόνες του 1980 έχουν καλύτερη ποιότητα εικόνας από τις 19" σύγχρονες;
Ok αρα για αυτο που ρωταγα ειναι η εικονα ειναι VGA; Πως συνδεεις το PC ή pandora με την CRT οθονη;εν ταχεία βάζω pc ή pandora και οθόνη 19".
Πάντως το λάθος που κάνουν πολλοί στην σύγκριση μεταξύ lcd - crt tv είναι πως βγάζουν συμπέρασμα με βάση την εικόνα που είδαν από την συγκεκριμένη μια crt τηλεόραση που διαθέτουν η και παραπάνω και νομίζουν πως αυτή είναι και η αντιπροσωπευτική εικονα των crt tv.Ομολογω οτι δεν καταλαβαινω...
19'' 4:3 panels σταματησαν να παράγονται περιπου το 2012, οποτε οτι παρεις θα ειναι τουλαχιστον 14 ετων. Και ναι, θα ελεγα οτι οι 19αρες LCD ηταν γενικα χαλια, ειδικα για κινουμενη εικονα.