Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Thanks!stayros είπε:Καλοριζικο και καλοπαιχτο Νικο!!!![]()
Nα εισαι καλα DINO (υπερβαλλεις ομως!!!)DINO είπε:angel_grig! Ο... Γιακούμπ (για να είμαστε και ρετρό) των υπολογιστών και των κονσολών!!!![]()
video80 είπε:Προβολή συνημμένου 132636
Kαλή εβδομάδα σε όλους. Το νέο μου απόκτημα ,ένα lcd game χειρός με θέμα το pitfall!
Aν και λίγο off topic...Προβολή συνημμένου 132637
Ετσι και αλλιώς είσε μεγάλος angel_grig. Δίνεις λύση και χαρά σε κάθε πρόβλημα.angel_grig είπε::thanx2: Σταυρο!Τωρα πρεπει να το συμμαζεψω γιατι ειναι ολα χυμα στο κυμα!!(και το δωματιο μου σαν το εργαστηριο του Κυρου Γραναζη)
Ευχαριστω Νικο!video80 είπε:Ετσι και αλλιώς είσε μεγάλος angel_grig. Δίνεις λύση και χαρά σε κάθε πρόβλημα.
Thanks dino!!Αν και πρεπει να μου πεις τι θες να σου ξαναστειλω (γιατι την προηγουμενη φορα δεν δουλεψε-το pcpaint δεν ηταν?)DINO είπε:Γρηγόρη δεν υπερβάλλω καθόλου...Έχεις κάνει πολλούς retromaniacs ευτυχισμένους (ανάμεσά τους κι εμένα)...![]()
Thanks Dr.PlaymoDiorama!!stayros είπε:Dr. Gregory "Yacoub"....strikes again!!!!![]()
![]()
![]()
Eυχαριστω Ναταλι!!!Υπερβαλλεις ομως!!:[Kambia είπε:Γρηγόρη σε θαυμάζω!
Thanks George!!Και ομως δεν ειμαι χειρουργος...(μαλλον θα επρεπε τελικα...)geoanas είπε:...κι εγώ με τη σειρά μου, θαυμάζω τον μάγο του hardware ! Please accept my humblest respect !!!
![]()
![]()
ΥΓ....Είσαι σίγουρος ότι δεν είσαι χειρουργός ???![]()
![]()