Βλέπω οτι υπάρχουν πολύ τρελλοί ακόμα σχετικά με την αρρώστια των darts, πράγμα πολύ καλό για εμάς που ασχολούμαστε χρόνια και ψάχνουμε καλούς φίλους για πολλά παιχνίδια! Γιάυτό θα μου επιτρέψετε να δώσω κάποια στοιχεία για όποιον ενδιαφέρεται να ασχοληθεί λίγο περισσότερο με το άθλημα, τουλάχιστον στην Αθήνα.
Υπάρχουν τρείς σύλλογοι που ασχολούντε με τα darts στην Αθήνα και διοργανώνουν πρωταθλήματα με ομάδες αλλά και ατομικά. Ο μεγαλύτερος σύλλογος, στον οποίον είμαι γραμμένος κι εγώ, λέγεται Π.Α.Σ.ΝΤ.(Πανελλήνιος Αθλητικός Σύλλογος ΝΤαρτς) και βρίσκεται στον Άγιο Δημήτριο στην οδό 25ης Μαρτίου και Πηλέως 18. Υπάρχει και σχετική σελίδα στο internet που λέγεται padc.gr για όποιον θέλει να ρίξει μια ματιά.
[edited] Καλύτερα να μην επικεντρωθούμε στο πως λειτουργεί ο συγκεκριμένος σύλλογος (διαφήμιση). Γενικότερες πληροφορίες όμως είναι πάντα ευπρόσδεκτες [edited]
Τέλος, για όσους ενδιαφέροντε για darts και την αγορά τους, σας γράφω δύο σελίδες στο internet, τις μεγαλύτερες αυτη τη στιγμή, όπου θα βρείτε τα ΠΑΝΤΑ για βελάκια. Α180 darts και darts corner. Εγώ την Δευτέρα περιμένω τα καινούρια βελάκια μου απο Harrows, λέγονται I.C.E. και είναι 24gr.
Ελπίζω να μη σας κούρασα με την φλυαρία μου. Για όποιον φίλο θέλει να ρωτήσει οτιδήποτε γύρω απο τα darts, είμαι εδώ, μη διστάσετε.