Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Είμαι απόλυτα σίγουρος πως αν αντί για στόχους, χρησιμοποιούσατε φωτογραφία του αφεντικού σας, ή ακόμα καλύτερα, το ίδιο σας το αφεντικό... θα πετυχαίνατε τρομερά σκορ!!!stayros είπε:Εδω και μερικους μηνες εχουμε μια περιεργη κατασταση στην δουλεια μου (τυπου ALTER) με αποτελεσμα να κανουμε οτι
φαναταστειτε για να περναει το 8ωρο.Μεσα σε αυτα
εχουμε στησει και ενα μινι πρωταθλημα DARTS!
Ιδου και οι αποδειξεις...
Προβολή συνημμένου 52580
Προβολή συνημμένου 52581
Ο "τοιχος" απο χαρτοκουτα που εχουμε φτιαξει λειτουργει ως "παγιδα" για τα
εκτος στοχου βελακια.![]()
Δεν ειναι ασχημη σαν ιδεα...Stanfromgreece είπε:Είμαι απόλυτα σίγουρος πως αν αντί για στόχους, χρησιμοποιούσατε φωτογραφία του αφεντικού σας, ή ακόμα καλύτερα, το ίδιο σας το αφεντικό... θα πετυχαίνατε τρομερά σκορ!!!(ιδέες βάζω τώρα...)
Δες τα pm σου φιλε.power_gr είπε:Χαιρετώ την παρέα.
Αν επιτρέπεται από τους κανόνες του φόρουμ (ή έστω σε πμ), από που αγοράζετε στόχους; Το γνωστό ιντερνετομάγαζο που πουλάει Winmau βλέπω οτι έχει καπέλο 100% στις τιμές Αγγλίας. Από την άλλη τα μεταφορικά από Αγγλία
για στόχους είναι πάνω από 15-20 λίρες.
Επίσης κανένας σύλλογος στα βόρεια της Αθήνας υπάρχει;
Ευχαριστώ
Καλώς ήρθες!pontios_21 είπε:καλησπερα παιδια. ειμαι καινουριος στο αθλημα και θα με βοηθουσατε αν μου λεγατε καποιο μαγαζι με εξοπλισμο για βελακια στη θεσσαλονικη