Omenforever
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 1.481
Βασικά αυτό που πιστεύω ότι θα γίνει, είναι ότι σε κάποια φάση θα μπει ο Αντίμαχος, θα κάνει άλλο ένα και μοναδικό ποστ για φέτος, το οποίο και θα ανακηρυχθεί το καλύτερο του 2010.
Κάπου θα έβρισα τον Stallman και δεν το πήρα χαμπάρι!
επίσης αποτυχημένη επανεκτέλεση του Over the hills and far away του Gary Moore...
Έλιωσα λέμε !!!!ChrisTOS είπε:Έχοντας υπόψιν ότι όλοι είναι ξετρελαμένοι με τα Apple, δηλαδή με πισιά κλειστής αρχιτεκτονικής και συμπεριλαμβανομένου και του γεγονότος ότι το 99% των προβλημάτων εντοπίζονται ανάμεσα στο πληκτρολόγιο και την καρέκλα, αναμφισβήτητα είμαι υπέρ των συναρμολογούμενων μηχανημάτων.
Από το threadTZANNSPY είπε:Το πιο Retro αντικείμενο στον εργασιακό μου χώρο, είναι χωρίς αμφιβολία ο προϊστάμενος μου.
Θα ανέβαζα και φωτογραφία για να μοιραστώ μαζί σας την "χαρά" μου αλλά δεν κάθετε να του βγάλω καμία, ούτε ξαπλώνει στο scanner...
Επιφυλάσσομαι για κάποια άλλη φορά.
pooky(1) είπε:Συνεχώς!
Εδώ άνοιξα laptop 1600 ευρώ πριν καν το βάλω για πρώτη φορά στο ρεύμα, τι λέμε τώρα......
http://www.retromaniax.gr/vb/showpost.php?p=210160&postcount=13Ειδατε ομως τι ειστε ?
Εχετε ριξει καποιοι 300 ωρες γραψιματος για να αποδειξετε την ανωτεροτητα του C64 απεναντι σε ολα τα αλλα fake 8bitα μηχανακια των 80ς και οταν εμφανιζεται ενας ανθρωπος να τον πουλησει 1500 ψωροευρουλακια σκετο και χωρις κουτι - πεφτετε πανω του να τον φατε....τσ τσ τσ τσ
Omenforever είπε:Άραγε ο ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΟΣ Εχετλαίος, όταν ήταν στη σκοπιά, να φώναζε "ΑΛΤ" ή "ΚΑΛΤ";
http://www.retromaniax.gr/vb/showpost.php?p=221384&postcount=32Το δοκίμασα. Αυτό που μου την έδωσε ήταν το "στις 5 να είσαι εκεί έχουμε να κάνουμε το τάδε. " ή το "αν αύριο δεν είσαι παρών είσαι εκτός klan" .
Εδώ δεν ανέχομαι ωράριο στην εργασία, στο gaming θα έκανα κάτι τέτοιο; Οπότε τη δεύτερη φορά τους είπα να πάνε να αναπαραχτούν και βρήκα την υγειά μου.
Η εμπειρία του να παίζεις παιχνίδια spectrum σε PC emulator για να αποφεύγεις "τον μπελά", είναι συγκρίσιμη με αυτή του να χρησιμοποιείς πλαστική φουσκωτή κούκλα ως υποκατάστατο γυναικάς, γιατί είναι ευκολότερα διαθέσιμη προς χρήση "χωρίς μπελά".
Παράθεση:Αρχικό μήνυμα απο pooky(1) Πού πάει ο κόσμος κύριοι; Ο Μάνος πήζει.
Άσε τις δουλειές και άρχισε τα απανωτά ραντεβού. Πιπινοθεραπεία χρειάζεσαι!!!!!!!!!!
Maddog είπε:Προς το παρόν κάνει τονπινοθεραπεία...