Bibi-bo: Β' περίοδος (ρούχα + αξεσουάρ)

Αmalia06 σε ευχαριστώ πολύ.... Η αλήθεια ειναι οτι με τις φωτό το παλεύω...... Αλλά εσένα δεν σε φτάνουμε με τίποτα , πίστεψέ με.. :worship:

ΕL GRECO τι εννοείς ότι "γεμισε η σελιδα δεκαετία 80 με το ρούχο αυτό"? Δηλαδή ήταν διαδεδομένο και το φορούσαν πολύ? Μου φαίνεται πολύ τολμηρό για εκείνη την δεκαετία..

Κατερινα πλέον δνε μπορω να ποστάρω σκέτη φωτό αν δεν ειναι κολάζ και με αστέρια... χαχα :p
 
Φίλε makisimo αυτό το στυλ του ρούχου ήταν διαδεδομένο τη δεκαετία του 80.Στη Δυναστεία φορούσε η Αμάντα ,αν θυμάμαι καλά το όνομα, ένα τέτοιου στυλ και κάποιες τραγουδίστριες το φορούσαν.
 
Καλησπερα σε ολους,

El Greco το ταγιερακι ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου της bibi bo εντελως 80s!!!

Makisime το φορεμα ειναι τελειο!!!(δεν θυμιζει το φορεμα της barbie garden party 1988?)

Αυτες ειναι και οι δικες μου bibi bo

4.jpg

1.jpg

2.jpg

3.jpg
 
Πολύ ωραίες οι κούκες olga_tz , η ΄δεύτερη bibi-bo ποια είναι? Τι γράφει στο κουτι δεν διακρίνω.
 
Ευχαριστω spirtoulis,να 'σαι καλα!!!

Η δευτερη ειναι η bibi bo παρτυ. :)
 
Καλησπερα και απο εμένα,θέλω την βοήθεια σας στα συγκεκριμένα ρουχα το κίτρινο ξέρω ότι ειναι σίγουρα α περίοδος,τα αλλά γνωρίζεται εάν ειναι ρουχα bibibo?πως θα ανέβασω photo?
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καλησπερα και απο εμένα,θέλω την βοήθεια σας στα συγκεκριμένα ρουχα το κίτρινο ξέρω ότι ειναι σίγουρα α περίοδος,τα αλλά γνωρίζεται εάν ειναι ρουχα bibibo?
 
olga_tz πολύ όμορφες οι κούκλες σου να τις χαίρεσαι. Τα ταγιέρ πάνε πολύ στη bibi-bo.

Marizavol καλώς ήρθες στην οικογένεια του ρετρομάνιαχ. Το καλύτερο για τις φωτογραφίες είναι να ρωτήσεις την kambia που είναι ειδική.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Marizavol είπε:
...πως θα ανέβασω photo?
Καλώς ήρθες Marizavol. Ακολουθείς τις οδηγίες από το παρακάτω θέμα http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?25655-%CF%E4%E7%E3%DF%E1-(Howto)-%D0%FE%F2-%ED%E1-%F0%F1%EF%F3%E8%DD%F3%E5%F4%E5-%F3%F5%ED%E7%EC%EC%DD%ED%E5%F2-%E5%E9%EA%FC%ED%E5%F2-%F3%E5-%F0%F1%E1%E3%EC%E1%F4%E9%EA%FC-%EC%DD%E3%E5%E8%EF%F2 για να ανεβάσεις φωτογραφίες. Αν έχεις κάποιο πρόβλημα στείλε μου πμ να το δούμε μαζί :)
 
Καλό Πάσχα από τις bibi-bo δεύτερης περιόδου.

attachment.php


 
Τέλεια φωτο!!! Η αγαπημένη μου απ όλες τις Bibi bo! Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!!!
 
Υπεροχη φωτογραφία! Πανέμορφα φορεματα δεν τα έχω ξαναδει. Φίλε ελ γκρέκο αυτή με τις αφέλειες είναι β περιόδου? Μου φαίνεται αρκετά λευκή στο πρόσωπο για αυτό σε ρωταω. Είναι τέλεια και αυτή και η χρυσομαλλούσα σου!
 
Φίλη Cococinel σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Ποια από τις δύο είναι η αγαπημένη σου;

Φίλη Amalia σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Τα φορέματα αυτά είναι β' περιόδου και τα φορούσαν οι χρυσομαλλούσες κούκλες δεμένες πάνω σε λαμπάδες. Αυτή με τις αφέλειες είναι η bibi-bo Πίτσυ και Ντόλυ η κούκλα.
 
EL GRECO είπε:
Φίλη Cococinel σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Ποια από τις δύο είναι η αγαπημένη σου;Φίλη Amalia σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Τα φορέματα αυτά είναι β' περιόδου και τα φορούσαν οι χρυσομαλλούσες κούκλες δεμένες πάνω σε λαμπάδες. Αυτή με τις αφέλειες είναι η bibi-bo Πίτσυ και Ντόλυ η κούκλα.
H Bibi bo με τα χρυσά μαλλιά είναι η αγαπημένη μου, ήταν δώρο μαζί με τη λαμπάδα μου!!! Πιστεύω είναι η ομορφότερη απ'όλες χιχι! :)
 
Φίλη Cococinel εύχομαι να αποκτήσεις αν δεν έχεις ήδη μια χρυσομαλλούσα σύντομα! Είναι ιδιαίτερη πράγματι bibi-bo.
 
EL GRECO είπε:
Φίλη Cococinel εύχομαι να αποκτήσεις αν δεν έχεις ήδη μια χρυσομαλλούσα σύντομα! Είναι ιδιαίτερη πράγματι bibi-bo.
Σε ευχαριστώ πολύ!!! :)
 
Η bibi-bo φοράει το νυφικό της δεύτερης περιόδου.Το συγκεκριμένο νυφικό υπάρχει στις σειρές bibi-bo Νυφούλα και bibi-bo Παραμυθένια ομορφιά.

attachment.php


 
Η bibi-bo στη δεύτερη περίοδο φορούσε ένα ακόμη νυφικό που ήταν παρόμοιο με το νυφικό φόρεμα άνθη λεμονιάς της πρώτης περιόδου απλά πιο απλό. Το πέπλο που φοράει η κούκλα στη φωτογράφιση δεν είναι το αυθεντικό.

attachment.php

 
bibi bo β' περιοδου που ηταν με κατεστραμενο μαλλι κ χαλια μακιγιαζ την εκανα αγνωριστη όμως, 2 μηνες μου πειρε .........DSCN6122.JPG

DSCN6100.JPG

DSCN6099.JPG

DSCN6105.JPG

DSCN6129.JPG

DSCN6143.JPG

DSCN6140.JPG

DSCN6146.JPG

DSCN6098.JPG
 
Ένα γρήγορο πέρασμα και από τα Β περιόδου από τα οποίο μου έμειναν :

Οι φωτό του el greco υπέροχες όπως πάντα!!

olga_tz και catain_harlock πανέμορφες κούκλες με γεια!!!!

maki δεν έχω λόγια για το λιλά φόρεμα....:dribble::dribble: Το θεωρώ από τα ωραιότερα της Β Περιόδου!!

Και συνεχίζω με πολύ makisimo!!!! Άλλο ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ γι'αυτό το υπέροχο φόρεμα!!!! :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2:

Έχω ξαναγράψει και παλαιότερα ότι τα φορέματα ''εποχής'' με ντεσέν τύπου liberty (ψιλά ανθάκια) και φλοράλ είναι τα αγαπημένα μου και ειδικά σε παστέλ!!!

attachment.php


Είχαμε ένα θέμα σχετικά με τη χρονολόγηση αυτού του ρούχου. Το φόρεμα έχει κουμπάκια όπως τα ρούχα της πρώτης περιόδου αλλά εμφανίζεται στα ροζ κουτιά της Β περιόδου γι' αυτό το λόγο και το περνάω εδώ. Θεωρώ ότι είναι αρχές Β περιόδου όπου χρησιμοποιούσαν ακόμη υλικά από την Α. Η σειρά αυτή συνόδευε το φόρεμα με 2 ρουχαλάκια για τα διδυμάκια από το ίδιο ύφασμα (αφιέρωμα στη Betty Bo?)

Εδώ βλέπουμε το οπισθόφυλλο στα ροζ κουτιά με ένα από τα φορέματα της σειράς.

IMG_20120303_192236.jpg

Παρακάτω ένα παλιότερο δικό μου (από την ίδια σειρά) που το είχα ξαναπεράσει. Ανήκει στην παιδική μου συλλογή και στη δεύτερη φωτό φαίνονται και τα ασορτί ρουχαλάκια για τα διδυμάκια

bibi bi Β ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΟΔΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ BO 1α.JPG

Η τελευταία φωτό δεν είναι δική μου. Είναι δανεισμένη από μια παλιά καταχώρηση νομίζω από το ebay (δυστυχώς δεν έχω κρατήσει περισσότερες πληροφορίες) όπου φαίνονται τα ασορτί ρουχαλάκια των μικρών για το φόρεμα που μου χάρισε ο makis :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2:

Χωρίς τίτλο.jpg

Και με αυτά τα... ολίγα κλείνω επιτέλους αυτό το post!!! :vbwave:

bibi bi Β ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΟΔΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ BO 1β.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα