soufle αυτό το φουστανάκι είναι Α΄περιόδου και ας έχει το σκρατς.Πρέπει να είναι επανακυκλοφορία.Επίσης κάποια Β΄περιόδου κράτησαν το κούμπωμα.Ελπίζω να μη σε μπέρδεψα... #)
Το παρακάτω που σου βάζω είναι Α΄περιόδου με σκρατς.
Αααα... Ναι μάλλον μπερδεύτικα λίγο. Από ότι κατάλαβα ότι είχε ξεμείνει εκεί γύρο στην εποχή αλλαγής του κουμπώματος τα ξανακυκλοφόρησαν με το νέο τρόπο;; Ok θα τα εντάξω στα α τότε. Ευχαριστώ για την πληροφορία!! Rapunjel μήπως ξέρεις κάτι και για το ασπρόμαυρο ταγιεράκι με τα χρυσά κορδονάκια;; Το έχω βάλει στα α γιατί είχε κουμπάκι post #224.
Υπέροχο Rapunjel! H ρομαντική μόδα και κυρίως τα liberty είναι από τα αγαπημένα μου! Σ΄ευχαριστώ για το ταγιέρ! Ξέρεις αν του λείπει κανένα κομμάτι;Αν έχει κάποιος καμιά φωτογραφία θα βοηθούσε πολύ...
Γλυκιά Amalia34 σε ευχαριστώ και σου βάζω μια φωτογραφία της bibi-bo τριανταφυλλένια που πιστεύω ότι ταιριάζει με την τριανταφυλλένια σου ψυχή που είναι γεμάτη καλοσύνη!
Γλυκιά μου soufle και αγαπημένη μου Ραπουνζέλ είναι αλήθεια πως τα ρομαντικά φορέματα είναι τα αγαπημένα μου για αυτό και σας ευχαριστώ για τις υπέροχες φωτογραφίες που μου αφιερώσατε. Τις θαυμάζω πάντα
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια Amalia34 και Rapunjel μου!! Δεν υπάρχει ούτε μία ΒΙΒΙ ΒΟ σε αυτό το site που να μην είναι τυχερή με τέτοια περιποίηση!! Αυτές τις μέρες είμαστε λίγο στο τρέξιμο και δεν μπόρεσα να περάσω καινούργιες φωτογραφίες αλλά έκανα μια καινούρια ΄΄επιδρομή ΄΄στην αποθήκη και ανακάλυψα τις περιπέτειες της ΒΙΒΙ ΒΟ σε βιβλίο με κασέτα!! Και μάλιστα το η ΒΙΒΙ ΒΟ πάει διακοπές που είναι και επίκαιρο Η κασέτα δεν είναι και πολύ στα καλά της αλλά θα προσπαθήσω να την αποκαταστήσω και να βρω κανένα προγραμματάκι να την κάνει MP3 για να την ανεβάσω μαζί με το βιβλιαράκι.
Σημείωση: 'Οταν μου πήρανε το ροζ μπουρνουζάκι, για κάποιο λόγο συνοδευόταν με παντόφλες μπλε για τον Τζον Τζον...
Ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου abbey!! Θα το προσπαθήσω το γρηγορότερο δυνατό αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει. Ήδη στο κασετόφωνο παίζει σα χαλασμένος δίσκος, αλλά έχω ένα φίλο που υποσχέθηκε ότι κάτι θα κάνει. Θα δούμε..