Να σου πω θα ήταν πολύ ωραία να ήσουν κι εσύ εδώ για να γνωρίσει και η bibibo μας και μια ξένη χώρα Μόνο που εδώ θα χρειαστεί μόνο χειμερινά ρουχαλάκια μια που ο καιρός δε λέει να φτιάξει
Γλυκιά Amalia34 σε ευχαριστώ!Αφού σου αρέσουν τα καπέλα η Νόρα με καπέλο και ανοιξιάτικο φουστανάκι που μου έστειλε η πολυαγαπημένη mytinyworld μου! :thanx2:
Γλυκιά Amalia34 σε ευχαριστώ για την καλοσύνη σου! Κι αφού σου αρέσει τόσο η αριστερή στη βάζω φωτογραφία γοργόνα...και στην αφιερώνω εσένα και της λατρεμένης Αναστασίας!
Σε ευχαριστώ καλή μου Ραπουνζέλ μου αρέσει πολύ και αυτή η κούκλα είναι πράγματι αντάξια της α περιόδου έχει πολύ χρυσαφένια μαλλιά και πολύ ωραίο βάψιμο, είναι μια τέλεια γοργόνα !
Γλυκιά Amalia34 σε ευχαριστώ για τα γλυκά σου λόγια!Μια φωτογραφία της πολυπαιγμένης μου bibi-bo με τα καινούργια της μαλλιά που της έβαλα από την αρχή...
Πολύ καλή δουλειά Ραπουνζέλ μου τα μαλλιά της είναι τέλεια. Πού βρίσκεις τα μαλλιά και τα προσθέτεις είναι από άλλες κούκλες? Να ξέρω αν χρειαστεί κάτι για την μπαλαρίνα μου γιατί η μαμά μου μου είπε πως τα μαλλιά της δεν είναι πολύ μακριά.
Πραγματικά υπέροχη και η χρυσή bibibo σ΄ευχαριστώ για την άμεση απάντηση θα το έχω υπόψιν μήπως χρειαστώ μαλλιά κάποια στιγμή. Με πολλή εκτίμηση σου αφιερώνω Ραπουνζέλ μου τη φωτογραφία αυτή με την Bibibo Papunjel μου να φοράει ένα κορμάκι της Barbie που αγορασα χτες μαζί με το μπουφάν, είναι για την Barbie ενόργανη γυμναστική δυστυχώς τα παπουτσάκια είναι πανέμορφα αλλά και πολύ μικρά για την Bibibo αλλά πάλι καλά που της μπήκαν τα ρούχα (με λίγη δυσκολία βέβαια στα μανίκια είναι λίγο στενά, αλλά τι να κάνουμε μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος?)
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Ραπουνζέλ μου ίσως το κάνω και αβαταρ γιατί κι εμένα μου άρεσε περισσότερο από όλες όσες έχω τραβήξει. Κι επειδή το καλοκαίρι ήρθε και πρέπει η bibibo μας να είναι σε φόρμα μερικές ασκήσεις γυμναστικής για να διατηρηθεί το τέλειο κορμί της