Bibi-bo Μέρος 2ο

rapunjel

RetroNuts!
Joined
11 Ιουν 2009
Μηνύματα
1.741
Αντιδράσεις
14
Συνεχίζω σε νέο μήνυμα μιας και δεν ανεβάζει πάνω από πέντε φωτογραφίες σε ένα μήνυμα.

Παραπάνω έβαλα το κουτί των ρούχων της Α' περιοδου.

Συνεχίζω με το κουτί ρούχων της Β' και Γ' περιόδου σε φωτογραφίες.
 
Θυμαμαι μονο τα κουτια της α' περιοδου.

Επισης μαζι με την κουκλα σου εδιναν δωρο και μια μεγαλη αφισα με την Βibi-bo νυφη, που την ειχα κολλησει στην ντουλαπα μου. Αυτο συνεβαινε μονο στις αρχες, μετα το σταματησαν. Η αφισα την υπεροχη, αλλα μετα απο καμια 10αρια χρονια ξεβαψε απο τον ηλιο και την πεταξα :cry: Ηταν μια κοντινη φωτογραφια του προσωπου της κουκλας. Επισης στην αδερφη μου ειχαν δωσει μια αλλη αφισα με την κουκλα ντυμενη μπαλαρινα.
 
bibi bo

Καλή μου Domniki, θυμάμαι κι εγώ την αφίσα μπαλαρίνα. Εγώ δεν την είχα κολλήσει μιας και όλοι οι τοίχοι του δωματιού είχαν αφίσες από την Αλίκη. Η καημένη η αδερφή μου ενώ δεν της άρεσε δεν έλεγε τίποτα.

Σου στέλνω τα πίσω μέρη από τις ντουλάπες. Το ένα είναι η μπαλαρίνα. Νομίζω ότι η αφίσα την είχε πιο κοντινή. Και βέβαια την αγαπημένη σου μουτρίτσα bibi bo!

Πιστεύω ότι η bibi-bo, όπως και η Sindy της Α' περιόδου ήτανε οι καλύτερες. Μετά τις χάλασαν. Δεν ξέρω γιατί. Ίσως οι πρώτες ήταν πανακριβες, που ήταν, και μετά έριξαν την ποιότητα για να πέσουν και οι τιμές!
 
Τις κασέτες της τις είχε κανένας?Η αδερφή μου είχε την κασέτα "H Bibibo πάει διακοπές"
 
bibi-bo κασέτες

Έχω το ημερολόγιο της bibi-bo: Η bibi-bo στην πόλη , με κασέτα, βιβλίο,μαρκαδόρους και την κασέτα bibi-bo και rockers. Υπάρχουν ακόμη : Η bibi-bo στην εξοχή και η γειτονιά της bibi-bo.

Επισυνάπτω φωτογραφίες τους.
 
ναι,αυτό με την εξοχή είχε η αδερφή μου!έπαιζε το ίδιο και από τις 2 πλευρές!Σβήστηκε με κάτι χαρτάκια που έβαλα πάνω στις εγκοπές,και χώρεσε μόνο 5 τραγούδια στην κάθε πλευρά
 
bibi-bo

thebest20 τι κατάλαβες που την έσβησες?

Η αδερφή σου μάλλον ήταν μεγαλύτερη κι εσύ της χαλούσες τα παιχνίδια!

Ευτυχώς που δεν ήμουν εγώ η αδερφή σου!!!

Η δικιά μου αδερφή μια bibi-bo χάλασε, έκανε την κομμώτρια, και από τους λυγμούς μου και τον πόνο μου έπαθε σοκ και ποτέ δεν ξαναπείραξε παιχνίδι μου αλλά το πρόσεχε πιο πολύ από ότι εγω!

Σου στέλνω thebest20 μια ζωγραφιστή bibi-bo φωτογραφία από αυτές τις συσκευασίες, που μια από αυτές χάλασες!
 
thebest20 είπε:
ναι,αυτό με την εξοχή είχε η αδερφή μου!έπαιζε το ίδιο και από τις 2 πλευρές!Σβήστηκε με κάτι χαρτάκια που έβαλα πάνω στις εγκοπές,και χώρεσε μόνο 5 τραγούδια στην κάθε πλευρά
Mα γιατι επρεπε να χαλασεις την κασετα της αδερφης σου? Ποτε δεν το καταλαβα αυτο! Σ'ευχαριστουσε να την βλεπεις στεναχωρημενη? Αυτες οι κασετες ηταν οι επισημες και γι'αυτο ειχαν προστασια επανεγγραφης.


@rapunjel
, εχεις και τετοιες ιστοριες? Η ξαδερφη μου ειχε μια τετοια ιστορια με την αντιστοιχη κασετα. Η κασετα ηταν ροζ :)
 
thebest20 είπε:
Τις κασέτες της τις είχε κανένας?Η αδερφή μου είχε την κασέτα "H Bibibo πάει διακοπές"
εχω μια κασετα : η Bibibo στην εξοχη (μπορει και διακοπες ομως.. δεν θυμαμαι)
 
makisimos είπε:
Λοιπον έχω ένα ευχάριστο νέο το οποίο το διάβασα στην κυριακάτικη ελευθεροτυπία..!!! Αν δεν το γνωρίζετε, αυτός που έχει το JUMBO, είναι ο γιος αυτού που είχε την el greco...!!!!!!Μάλιστα σε συνέντευξή του έιχε πεί ότι στο εργοστάσιο της el greco στην Ζάκυνθο, ηταν διευθυντής το 1986 με 1989..!!!

Και στην συνέντευξη είπε, ότι γνωρίζει πόσο αναρπαστες έχουν γίνει οι BIBI BO και την μάχη που γίνεται γι αυτε΄ς στο ebay, και προτείθεται ξανακυκλοφορήσει 4 διαφορετικές bibi bo μέσα στο 2010, καθώς και την οικογένοια ΒΟ..!!! όπως ήταν οι αρχικές, ακριβώς πανομοιότυπες και ακριβώς με το ίδιο πλαστικό..! Ακόμη και τα κουτία θα είναι τα ίδια(τα παλιά κίτρινα κουτια)!!!!!

Θα είναι όμως σε περιορισμένο αριθμό, και ουσιαστικά "θα απευθύνεται σε ενηλίκους που θέλουν να κοιτάξουν και πάλι κατάματα ένα κομμάτι των παιδικών τους χρόνων" όπως ακριβώς δήλωσε..!!!

Επίσης είπε ότι πριν μερικά χρόνια είχε ξανακυκλοφορήσει στα jumbo τα πιγκουινακια με τις σκαλες..!! Και ρωτώ εγώ..!!!!! Πως δεν τα πήραμε χαμπαρι???????????
Τελικά ίσως (ΙΣΩΣ) ισχύει η παραπάνω πληροφορία. Τις προάλλες ήμουνα στο Jumbo και έπαιζε συνεχώς την παρακάτω διαφήμιση: "Τη δεκαετία του '80, που καταργήθηκε η σχολική ποδιά..." κ.λπ. κ.λπ. Όπως είναι γνωστό, τα διαφημιστικά σποτ του JUMBO τα επινοεί ο ίδιος ο ιδρυτής τους. Και ερωτώ: γιατί ειδικά τώρα να γίνεται αναφορά στα 80s;

Όσο για την αρνητική απάντηση που λάβατε από την υπάλληλο, μην τη λαβαίνετε υπόψη. Συχνά οι υπάλληλοι δεν ξέρουν τι τους γίνεται.
 
bibi-bo

Καλή μου Domniki μου, έμενα η αδερφή μου μου κούρεψε όταν ήταν μικρή μια bibi-bo. Κασέτα δε μου χάλασε. Από το κλάμα μου δύο καινούργιες μου αγοράσανε. Άμα έκλαιγα δε σταματούσα για μέρες.

Λορένα μου, η Bibibo στην εξοχή είναι, η bibi-bo διακοπές δεν υπάρχει.

Candy4ever μου, είναι μόδα η δεκαετία του '80 φέτος πολύ. Μπορεί για αυτό.

Πιστεύεις ότι η Hasbro θα έδινε τα δικαιώματα της bibi-bo, για να φτιαχτεί μια ανταγωνιστική κούκλα στις δικές της που δεν έχουν και υψηλές πωλήσεις;

Δε νομίζω αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Μακάρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επισυνάπτω Τζον Τζον λόγότυπο, μαζί με την αγαπημένη του, μια ακόμη συσκευασία που βρήκα από τα ρούχα της Β'περιόδου και βέβαια την αγαπημένη της καλής μου Domnikis.
 
Mα δεν εχει πανεμορφα ματια!!! :hurrah:
 
bibi-bo πριγκίπισσα

Καλή μου Domniki, αφού την αγαπάς τόσο θα της δώσω το όνομά σου!

Σου στέλνω λοιπόν κι αλλές φωτογραφίες από τη συνονόματη σου!!!
 
rapunjel είπε:
thebest20 τι κατάλαβες που την έσβησες?
μαζί με την αδερφή μου τη σβήσαμε την κασέτα!

Λορένα είπε:
εχω μια κασετα : η Bibibo στην εξοχη (μπορει και διακοπες ομως.. δεν θυμαμαι)
στην εξοχή είναι το σωστό,ναι αυτή είχε κι η αδερφή μου
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
bibi-bo

thebest20 δεν κρατήσατε με την αδερφή σου τίποτα από τη bibi-bo να μας το δείξετε?

Σου στέλνω μια φατσούλα bibi-bo!
 
Rapunjel μόλις την έφτιαξα την μία και πάω για την άλλη..!!!!! Βέβαια περιττό να σου πω ότι εχει μείνει πια στήλη άλλατος η κακομοιρα......!!! Δεν κάνει την παραμικρή κίνηση πια..!!!!! απλά κοιτάει χωρίς να μπορεί ουτε το κεφαλι της να γυρίσει..!! χεχεχε
 
Τις έδωσε η αδερφή μου όλες τις κούκλες της σε μια ξαδέρφη μου,περίπου 5 bibibo,25 barbie,15 sindy και άλλες 10 άσχετες,και επίσης έδωσε και όλα τα σαλόνια,κουζίνες,υπνοδωμάτια,αυτοκίνητα,τροχόσπιτα κλπ,και τώρα η ξαδέρφη μου έχει γίνει κι αυτή 15 χρονών,ολα αυτά κατέληξαν στα σκουπίδια τους (ζήτημα αν έμειναν 5 κούκλες)
 
bibi-bo

thebest20 κρίμα! Δεν πειράζει εσύ κι αδερφή σου να στε καλά!

Makisime χαίρομαι που έφτιαξες τη bibi-bo! Όσο μπορείς να τις κολλάς προσεκτικά και να κινιούνται όσο γίνεται. Αυτές που είναι πολύ κατεστραμένες δεν θα κινιούνται πια. Θα αποκτήσεις πείρα και θα τις φτιάχνεις τέλεια!!!! Θα δεις πόσο εύκολο είναι!

Σου στέλνω μια φωτογραφία wallpaper bibi-bo!
 
Άσχετο αλλά πάλι καλά που κράτησα τα playmobil μου και δεν πέταξα τίποτα!Και πάλι τα λεφτά που πετάχτηκαν οι κούκλες,αντικαταστάθηκαν από δίσκους-βινύλια που μου έδωσε ο θείος μου που είχε παλιό δισκοπωλείο!
 
bibi-bo

thebest20 κράτησες κάτι. Τα playmobil σου. Κι εγώ μάζευα βινύλια,cd, βιβλία, αυτόγραφα,bibi-bo,Sindy,Barbie.... Μερικές φορές αναρωτιέμαι τι τα μάζευα όλα αυτά! Απλά η bibi-bo είναι ότι πιο γλυκό και αγνό. Για αυτό την αγαπώ πολύ!
 
Πίσω
Μπλουζα