Bibi-bo Μέρος 2ο

καλησπερα παιδια

καταρχην καλως να δεχτεις τις νεες σου κουκλιτσες αγαπητη μου φιλη mytinyworld

αναστασια μου κι εγω θα πειραματιστω αρχικα με τον αερογραφο και θα σας δειξω φωτογραφιες και θα σας πω και τις μεθοδους

καλη μου φιλη rapunjel σου προτεινω επισκεψη στα hondo's center για αγορα ψευτικων βλεφαριδων πιστευω με τα χρυσα σου τα χερακια και την δεξιοτεχνια σου θα τα καταφερεις....ευχομαι να σου εδωσα ιδεα....φιλια!!!
 
Rapunjel μου γλυκεια κι εγω ξερεις ποσες φορες βαφω και ξεβαφω πριν πετυχω το επιθυμητο αποτελεσμα; Πιο πολυ ωρα χανω στο να την ξεβαψω καλα παρα να την βαψω! :D

Αλλες φορες βγαινει με την πρωτη αλλες με την δεκατη.

Εννοειται οτι μιλαω για Barbie που ειναι και πιο ευκολη, γιατι η ΒΙΒΙΒΟ ειναι απο τις πιο δυσκολες, επειδη τα χρωματα της ειναι με τον αερογραφο αν καταλαβα.

Περιμενω με αγωνια νεα απο το πειραμα της bibibo 28 με τον αερογραφο, γιατι εχω ακουσει τα καλυτερα λογια. Αν και φυσικα δεν μιλαγανε για την χρηση του στο μακιγιαζ κουκλας!

Περιμενω κατι ρουχαλακια απο την Κινα σε εξευτελιστικη τιμη...μακαρι να φτασουνε!!! Γιατι τα κοριτσια εδω περα, Αμαρυλλις και Χρυσομαλλουσα Αλικη στην χωρα των Θαυματων, ηδη θελουν να αλλαξουν ρουχο!!! Στην Χρυσομαλλουσα εβαλα ενα ρουχαλακι που μοιαζει με αυτο της Ανελιζ που ποσταρε η Rapunjel στο θεμα "Iστορια της Barbie" ομως δεν ειναι ακριβως το ιδιο και δεν ξερω απο τι κουκλα ειναι γιατι το πηρα χυμα απο ιμπει, ειναι παντως σιγουρα Ματελ.

Οχι τιποτε αλλο αλλα επειδη ειναι και δυο, εχω γδυσει κατι Barbie για να τις ντυσω!!! :D :D

Για τις βλεφαριδες: κι εγω στο Χοντος Σεντερ τις ειχα παρει προ αμνημονευτων χρονων αλλα ειδα οτι στο ebay οι Κινεζοι τις πουλανε σε τιμη κινεζικη... Εγω τωρα βρηκα εναν με 100% positive feedback και πηρα, αλλα δεν ξερω αν θα φτασουνε. Θα σας κρατω ενημερους. :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
bibi-bo

Καλή μου bibibo 28 σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Θα πάω να πάρω ψεύτικες βλεφαρίδες και θα πειραματιστώ.

Λατρεμένη μου Αναστασία πάνγλυκες οι bibi-bo σου! Το ότι τους βάζουμε ρούχα barbie δείχνει πόσο θέλουμε να συνεχίσουν να υπάρχουν οι bibi-bo!

Η ανθισμένη βασανισμένη ομορφιά ελαφρώς διορθωμένη στο βάψιμο.

Τα ακριλικά χρώματα φτιάχνουν τέλεια χειλάκια πάντως. Βάζω την αδερφούλα της bibi-bo της Αναστασίας με κατακόκκινα χειλάκια!
 
Ειναι γλυκα!!!! Τι στοματακι κοκκινο που εχουνε!!!! :) :)

Ειναι για διαφημιση της Max Factor!!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ο αη βασίλης πέρασε και από εδώ!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D:D

Μύρισε το σπίτι el greco! ;)

Φυσικά οι κουκλίτσες είχαν το γνωστό (πλέον) πρόβλημα με τα πλαστικά τους, αλλά οκ, ευτυχώς απέκτησαν κίνηση και πάλι! Τελικά είναι δύο la bamba και μία σειχέλες, η κουμπάρα τα είχε μπερδέψει! Σήμερα θα σας παρουσιάσω τις δύο la bamba, έβγαλα τα κουρέλια που φόραγαν (απίστευτο, ένα ύφασμα που δεν ήταν καν ραμένο, τυλιγμένο πάνω τους!) διότι είχε κολήσει από τα πλαστικά... χαζομάρα μου δεν έβγαλα μια φωτογραφία πριν τις ανοίξω, με έπιασε αμόκ εκείνη την ώρα! #)

Φοράνε φορέματα sindy hasbro της σειράς party lights.

Προβολή συνημμένου 2802Προβολή συνημμένου 2803Προβολή συνημμένου 2804Προβολή συνημμένου 2805
 
Ειναι Υπεροχες!!!!!!!!! :) :) :)

Με γεια Mytinyworld!!!!!!! :D :D

Σε αριστη κατασταση και τα φουστανακια που τους εβαλες ειναι φτιαγμενα για αυτες!!!!

Ειναι τελειες, δεν χρειαζονται τιποτα!!! Μονο αγαπη!!!

Και επειδη η καθε κουκλομανα τις κουκλες της τις θεωρει τις πιο ομορφες του κοσμου βαζω κι εγω τα κοριτσια μου με την μικρη αδερφουλα τους την Very Happy Ma Poly Happy Sister!!! Ειμαστε ακομα με το ιδιο φορεμα...λιγη υπομονη!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πο ποοο..!! Πολύ el greco φωτογραφία..!!!! Μπράβο Αναστασία..!!!!

Rapunjel και mynityworld, το γνωρίζατε ότι προς το τέλος της δεκαετίας 80 η el greco λάνσαρε τις happy happy σαν μικρή αδερφή της ΒΙΒΙ ΒΟ??? Αρκετά κουτιά είχαν μέσα μαζί με την ΒΙΒΙ ΒΟ και την μικρότερη αδερφή της...!!! Αν και διαφορετικά project παιχνιδιών, νομίζω ότι σωστά έκανε η εταιρεία αυτό το δέσιμο μιας και έχουν πολλές ομοιότητες..!!! Μεγάλο κεφάλι, ίδια "γυάλινα" μάτια, βλεφαρίδες κ.λ.π..!!!

mynityworld μεγιά τα νέα σου αποκτήματα, πολύ όμορφες αλλά κρίμα που δεν έβγαλες μια φωτό με τα αυθεντικά τουσ ρούχα στα κουτιά τους..!! Ποτέ δεν έχει τύχει να δω το κουτί λαμπάντα..!!!! :(
 
Αναστασία και makisimos ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!!! Είμαι πανευτυχής κουκλομάνα!!!!! :D :D:D

Αναστασία είναι υπέροχη η οικογενειακή φωτογραφία, μήπως πρέπει να βρεις και έναν τζον τζον? Λέω μήπως?? :xm:

Κουκλάρες όλες!

Makisimos μου μη μου στενοχωριέσαι, όλα τα κρατάω τίποτα δεν πετάω! Ρακοσυλέκτης σωστός! :p :p Θα σου φτιάξω τη μία ακριβώς όπως ήταν, θα τη βάλω στο κουτί και θα τη βγάλω φωτο να τη δεις! Το βράδυ γιατί τώρα έχει δουλειά!

Φιλιά
 
bibi-bo

Καλή μου φίλη mytinyworld πάνγλυκες οι κούκλες σου! Να τις χαίρεσαι. Από όλες η πιο ωραία είναι η bibi bo σειχέλες. Στα χέρια σου ήδη όλες ξαναγεννιούνται!

Λατρεμένη Αναστασία οι κούκλοι είναι χάλια. Ούτε στην εξώπορτα σου. Μοιάζουν με βιαστές,δολοφόνους,κλέφτες, αλήτες. Μη τους βάλεις μαζί με τις κούκλες θα τις βιάσουν!

Τέλειες οι bibi-bo σου!!!

Γλυκέ μου makisime το ξέρω για τις happy happy sisters ότι λανσαριστίκανε για αδερφές της bibi-bo. Έχω μια τέτοια αδερφούλα της.

Οι σημερινές φωτογραφίες είναι αφιερωμένες στη καλή μου φίλη mytinyworld που μου έστειλε μια φορεσιά νοσοκόμας Sindy και υφασματάκια για να ράψω ρουχαλάκια. Τι να πω; Έχει καρδιά διαμάντι και την ευχαριστώ και δημόσια γιατί τους μοναδικούς ανθρώπους πρέπει να τους ευχαριστούμε που είναι δίπλα μας!

Ιδού η ανθισμένη βασανισμένη ομορφιά νοσοκόμα!
 
#) #)Αγαπημένη μου rapunjel, τι να πω??? #) #) #) Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, σ'ευχαριστώ και για την αφιέρωση... Να ξέρεις ότι πρώτα έλαμψε το δικό σου διαμάντι! Νομίζω ότι η βασανισμένη ομορφιά, βρήκε σπίτι, αγάπη, ξανάνιωσε και τώρα βρήκε και ένα επάγγελμα που της πάει πολύ! Είναι πανέμορφη με τη στολή, ιδίως στην τελευταία φωτογραφία είναι καταπληκτική! Κάποιος που έχει βασανιστεί, καταλαβαίνει καλύτερα τους αρρώστους, έτσι δεν είναι? Θα είναι μια άψογη νοσοκόμα!

Πράγματι η σειχέλες είναι πιο όμορφη, δεν έχει αυτό το έντονο μακιγιάζ, όμως της έχουν κολλήσει λίιιιιιγο στραβά το ένα της ματάκι και μου αλλοιθωρίζει λίγο.... Δεν με πειράζει καθόλου, αυτό την κάνει και πιο ιδιαίτερη! Αυτό που με στενοχωρεί σ'αυτές τις κουκλίτσες είναι που δεν έχουν βλεφαρίδες, κρίμα για την el greco που υπέκυψε σε αυτό, έχασε λίγη από τη λάμψη και τη μοναδικότητά της η bibi bo με τις ζωγραφιστές βλεφαρίδες! Μα πόσο μεγάλο έξοδο τους ήταν πια!

Makisimos εγώ από αυτό που είπες για τις happy happy κόλησα στο "τέλη της δεκαετίας του 80". Πόσο τέλη?? Γιατί έχω κι εγώ μια happy happy και αναρωτιέμαι σε τι ηλικία να την αγόρασα! Υποτίθεται ότι τέλη του 80 δεν έπαιζα με κούκλες.... :eek: o_Oo_O Αυτό που λες για αδελφούλα της, όχι δεν το ξέρω, όπως δεν ήξερα για την οικογένεια bo και ποιος ξέρει και πόσα άλλα..... Πείτε βρε παιδιά κι άλλες bibi bo αναμνήσεις.... Είναι ωραίο να ανακαλύπτεις και να ξαναθυμάσαι!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κοιτα τι ομορφο φουστανακι που της εραψε η νεραιδοχερα!!!! :D :D

Και βεβαια μπορεις να τις βαλεις τις βλεφαριδες απο πανω Rapunjel μου!!! Πρεπει να εχει χωρο μεταξυ των προηγουμενων και του ματιου, αυτες ειναι πολυ λεπτες σαν τριχες μαλλιων. Σιγουρα χωρανε γιατι η χαραμαδα στο ματι ειναι πιο χοντρη απο τις βλεφαριδες.

Επισης θελω να προσπαθησουμε να τις προσθεσουμε και στις Barbie, μηπως τις κανουμε πιο εντυπωσιακες. Θα κανω εγω το πειραμα εδω και μετα θα σου/σας πω να κανετε το πειραμα και στα ελληνικα εδαφη.

Γλυκεια μου Rapunjel... τι θα κανω με σενα!!! #) #) #)

θα γινει ανταλλαγη πληθυσμων Τανυα/ΒιΒι !!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα