mytinyworld
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 108
Καλή μου Αναστασία, η rapunjel μας είναι κάτι σαν προστάτιδα των bibi bo. Εγώ έτσι την έχω φανταστεί, κάτι σαν... εθελόντρια του ερυθρού σταυρού για την καλή μας κουκλίτσα! Θα ήθελα μάλιστα να είχε επιζήσει από τη λαίλαπα της θείας μου, η στολή νοσοκόμας της bibi bo που απεικονίζεται στα οπισθόφυλλα των κίτρινων κουτιών, την οποία φορούσε η bibi bo μιας άλλης αγαπημένης μου ξαδέλφης. Μου έχει υποσχεθεί ότι αν βρεθεί ποτέ θα μου τη χαρίσει και εγώ με τη σειρά μου υπόσχομαι ότι θα την στείλω στην καλή μας rapunjel! Γιατί το αξίζει!
Καλή μου rapunjel, την έχεις δει την κουκλίτσα μου πολλές φορές, την έχεις μάθει πια! Εχεις δει και το... θεματάκι που έχει με τα μαλλιά της. Αυτό έγινε από τα πολλά λουσίματα και χτενίσματα που της έκανα όταν ήμουν μικρή. Τώρα δεν τολμάω να της τα πειράξω, φοβάμαι μη μου μείνουν στο χέρι τα μαλλιά! Βλέπω όμως ότι εσύ με τα μαλλιά τα πας περίφημα! Τι θα με συμβούλευες να κάνω??
jchristiana καλώς ήρθες στην bibi bo παρέα μας! Περιμένουμε να δούμε και τη δική σου βαλίτσα και κουκλίτσα! Προσπάθησε όμως να γράφεις στα ελληνικά, γιατί είναι ένας από τους κανόνες του forum!
Καλέ μου makisimos, αγαπημένε ιντερνετικέ φίλε, που είσαι??????
Καλή μου rapunjel, την έχεις δει την κουκλίτσα μου πολλές φορές, την έχεις μάθει πια! Εχεις δει και το... θεματάκι που έχει με τα μαλλιά της. Αυτό έγινε από τα πολλά λουσίματα και χτενίσματα που της έκανα όταν ήμουν μικρή. Τώρα δεν τολμάω να της τα πειράξω, φοβάμαι μη μου μείνουν στο χέρι τα μαλλιά! Βλέπω όμως ότι εσύ με τα μαλλιά τα πας περίφημα! Τι θα με συμβούλευες να κάνω??
jchristiana καλώς ήρθες στην bibi bo παρέα μας! Περιμένουμε να δούμε και τη δική σου βαλίτσα και κουκλίτσα! Προσπάθησε όμως να γράφεις στα ελληνικά, γιατί είναι ένας από τους κανόνες του forum!
Καλέ μου makisimos, αγαπημένε ιντερνετικέ φίλε, που είσαι??????