οι νεραιδουλες και οδηγιες για μεταμοσχευση βλεφαριδων!
@Mytinyworld μου: κι ομως μου φαινεται οτι τα μαλλακια της τωρα ειναι πιο ισια και καλοχτενισμενα! Να ναι οι μαγικες οδηγιες της Rapunjel μας;;!!!
Οδηγιες για μεταμοσχευση βλεφαριδων, για μια τελεια ΒΙΒΙΒΟ!!!
1. Παιρνουμε ψευτικες βλεφαριδες και κοβουμε ενα μικροσκοπικο κομματακι.
2. Μετα βαζουμε λιγη κολλα vinavil, που ειναι και υδροδιαλυτη, σε ενα πιατακι.
3. Παιρνουμε με ενα τσιμπιδακι το κομματακι βλεφαριδας και βυθιζουμε την ακρουλα του στην κολλα. Το βυθιζουμε στην εσοχη του ματιου της ΒΙΒΙΒΟ εκει που ειναι και οι αλλες. Κονταινουμε τις βλεφαριδες ωστε να ειναι στο ιδιο υψος με τις αλλες. Τα ματακια της κουκλας επειδη εχουν ακριβως αυτην την εσοχη απο πανω διευκολυνουν παρα πολυ αυτην την μεταμοσχευση!
------------------------------------
Ακολουθουν φωτογραφιες με τις δυο νεραιδουλες, ειναι η Χρυσομαλλουσα και η Αμαρυλις!
Δυστυχως δεν ειχα ισια ξανθα μαλλια και της εβαλα οτι σγουρο περισσεψε απο μια μεταμοσχευση μαλλιων της Σιντυ Pedigree. Επισης το μαλλι σγουρυνε και απο την περμαναντ στο κομμωτηριο της Happy Happy Sister!
Την Χρυσομαλλουσα Αλικη στην Χωρα των Θαυματων την χρυσωσα απο πανω μεχρι κατω ειδικα για την Rapunjel μου!!!
Αχ τωρα θα μου πειτε οτι η καθε κουκλομανα, τα κοριτσια της ομορφα τα βλεπει, αλλα αυτες τις κουκλες ρε παιδια, οταν εχω τελειωσει την δουλεια και σβηνω το pc, τις χαζευω και μου φευγουνε τα αγχη γιατι ξαναγινομαι παιδι!
Οι φωτογραφιες των 2 σταρ μαζι εγιναν μετα απο αιτημα του καλου μου Makisimo!