Bibi-bo Μέρος 3ο

Οταν άνοιξα τη ρόλερ, μύρισε χριστούγεννα όλο το σπίτι! Σπάνιες αναμνήσεις ξεπήδησαν ξαφνικά από κάπου που βρίσκονταν κρυμένες και το μόνο που χρειαζόταν ήταν η "κουκλίλα" όπως λέει η αγαπημένη rapunjel για να ανοίξει το πορτάκι που τις έκρυβε... Και ξαφνικά η μηχανή του χρόνου με έφερε μπροστά σε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, κάπου στο 1983, να ανοίγω ένα μεγάλο χαρτονένιο κουτί, κίτρινο με πολύχρωμα λουλουδάκια και όλο χαρά να κρατάω στα χέρια μου αυτή τη λατρεμένη ξανθιά γαλανομάτα... Τι περίεργο! Το συναίσθημα νιώθω να ήταν το ίδιο και ας έχουν περάσει 26 ολόκληρα χρόνια!

Προβολή συνημμένου 2948

Προβολή συνημμένου 2949
 
bibi-bo

Καλές μου φίλες τα παιχνίδια είναι η τροφή των παιδικών ψυχών. Κι εμείς και ογδόντα χρονών παιδική ψυχή θα έχουμε. Για ένα πράγμα είμαστε τυχεροί και τυχερές! Για τη ψυχή μας που είναι γεμάτη χρυσόσκονη και παραμύθι.

Καλη μου φίλη mytinyworld τέλεια η bibi-bo σου! Το πιο γλυκό μουτράκι. Έχει την αύρα του πολύ παιδικού παιξίματος. Παρατήρησε το με τις καινούργιες που έχεις πάρει και με αυτή που είχες και έχεις. Αυτή που έχεις έχει μια πιο γλυκειά αύρα! Έχει παιδική μαγεία!

Όσο αφορά την ιστιοσελίδα οι bibi-bo της Rapunjel όλα τα μπράβο και τα συγχαρτήρια ανήκουν στη λατρεμένη Αναστασία και μόνο!

Ανθισμένη βασανισμένη ομορφιά με νέο φουστανάκι.
 
Τι μουτρακια που ειναι MytinyWorld!! Και πως λαμπουν τα μαλλια της μπουλουκας!! ειναι να της τσιμπισεις το μαγουλακι!!! :D

Για το site της Rapunjel οφειλω να πω οτι τετοιες κουκλες δεν υπαρχουν online σε ολο το διαδικτυο! Αν και η MytinyWorld δεν παει πισω!!! Εχει πανεμορφες κουκλες!!!

Οχι πως εγω δηλαδη δεν εχω και 2 πριγκηπισσες! :D :D:D:D Οταν φτασουν τα ρουχαλακια απο την Κινα ελπιζω να τις φωτογραφησω και να τις ποσταρω, γιατι τωρα τελευταια δεν εχουν κανει καποια δημοσια εμφανιση. Διαφορετικα θα αγκαρεψω καμια Barbie να τους δανεισει κανα βρακι να βαλουν! :D :D:D
 
Είναι όλες πανέμορφες!!

Το καινούριο φορεματάκι rapunjel είναι απίστευτο! Είσαι τυχερή που το βρήκες. Της ανθισμένης της πάνε τα μοβ!

Καλή μου Rapunjel, είναι αλήθεια ότι όσες bibi bo και αν αποκτήσω, καμία δεν θα έχει τη μαγεία του παιδικού λατρεμένου παιχνιδιού που εκπέμπει η παλιά μου κουκλίτσα... Τα χρόνια πέρασαν γλυκά, αγαπημένα από πάνω της και ήταν τυχερή που δεν έμεινε για τόσα χρόνια κλεισμένη σε ένα κουτί. Ακόμα και αν χρειάστηκε να χάσει το σώμα της από τα απαιτητικά χέρια ενός παιδιού και να μοιράζεται το σώμα μιας άλλης κούκλας! Ομως δεν μπορώ να παραβλέψω και τη χαρά που μου έδωσαν και οι καινούριες μου κούκλες όταν τις έβγαλα από το κουτί για πρώτη φορά. Το ταξίδι που έκανα μαζί τους στο χρόνο, τις εικόνες που έφεραν μπροστά στα μάτια μου. Δεν χορταίνω να τις κοιτάζω!

Η αγαπημένη μου κουκλίτσα φωτογραφίζεται με ένα αυθεντικό φορεματάκι της πρώτης εποχής. Αφιερωμένη στις φίλες rapunjel και Αναστασία :)

Προβολή συνημμένου 2955Προβολή συνημμένου 2956
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
bibi-bo

Λατρεμένη μου φίλη Αναστασία περιμένω φωτογραφίες από τις δύο πριγκίπισσες σου!

Αγαπημένη μου φίλη mytinyworld καταλαβαίνω τη χαρά σου όταν άνοιξες τα κουτία και έπιασες στα χέρια σου τις καινούργιες bibi-bo την έχω νιώσει, αλλά η ζαχαρένια bibi-bo σου , είναι γλυκειά σαν τη ζάχαρη και κουβαλάει την παιδική σου αύρα για αυτό είναι μοναδική! Παρεπιπτόντως είναι και κούκλα με το φουστανάκι της στη φώτο. Της πάνε τα ανοιχτόχρωμα πολύ!

Για σήμερα φωτογραφίες της χρυσαφένιας bibi-bo αδερφούλας της bibi-bo της Αναστασίας!
 
Αλλαξατε παλι ρουχα και οι δικες μου ζηλεψαν!!!Το ρουχο της MytinyWorld μοιαζει με αυτο της Μεριλυν στο κοψιμο. Τωρα για την Bibibo της Rapunjel τι να πω. Απλα θεικη!!! Κατι μου λεει οτι αρπαξε τα σκουλαρικαι της Κλόε Bratz ή κανω λαθος; :) :)

Η Χρυσομαλλουσα Αλικη στην Χωρα των Θαυματων, επιασε την Tanya απο τα μαλλια και της αρπαξε τα ρουχα8), μετα επιασε και μια αλλη ανυποπτη Barbie που χαζευε και της ξαπηρε το ρουχο με το οποιο ειχε ερθει η ιδια και της το ειχε δανεισει :eek: . Ειδε τις φωτογραφιες της οταν ηταν στην Ελλαδα και ηθελε πισω το ροζ κραγιον, :cry: :cry: :cry: Παιδια λυπαμαι αλλα ηθελα να μεινει οπως ηταν οποτε της το ξαναβαλα. Ετσι μου την εστειλε η κουκλομαμα της η νεραιδενια και ετσι επρεπε να μεινει. :) :) :) Θα μου πειτε το μαλλι της Αμαρυλλις γιατι της το αλλαξα.... ελα μου ντε. Αλλα το προσωπακι ειναι αλλιως, σε αυτο δεν αλλαξα τα χρωματα.

Aπολογισμος: Μια Τανυα και μια Barbie με φυλο συκης και ξεμαλλιασμενες. Τι θα γινει με τον κινεζο... ακομα να φτασουνε τα ρουχα, ειναι λιγο νωρις ακομα βεβαια...

Η Αμαρυλις μαλλον θελει παντρεια γιατι εχει βαλει στο ματι εναν κοντο Κυριαρχο του Συμπαντος που ειναι αγροικος αλλα ξερει να μαγειρευει μπριτζολιδια. Τζαμπα τα λεφτα στο μπαλετο.
 
bibi-bo

Λατρεμένη φίλη μου Αναστασία πολύ ωραίες οι bibi-bo σου .Διαφωνώ με το ροζ κραγιόν πιστεύω ότι το κόκκινο ήταν καλύτερο.

Τα σκουλαρίκια δεν ειναι Bratz. Δε θα έβαζα κάτι από τις bratz στη bibi-bo.

Η κάθε μια στο είδος είναι μοναδική.

Χρυσαφένια ξανά φωτογραφίες μιας και η ανθισμένη βασανισμένη ομορφιά είναι κομμωτήριο...
 
:) :)Rapunjel μου!!! Τζαμπα την υποπτευτηκα την ΒΙΒΙΒΟ, δικα της ητανε τα σκουλαρικια!!! #) #) #)

Το ξερω οτι εσενα σου αρεσε πιο πολυ με το κοκκινο κραγιον η Χρυσομαλλουσα, ομως ειδα τις φωτογραφιες που της ειχες βγαλει στο παρελθον και αναπολησα το προσωπακι της με τα ροζ χειλακια!!! Γουστα ειναι αυτα βεβαια!!! :D Να υπογραμμισω οτι οι δικες σου με κοκκινα χειλακια ειναι υπεροχες, ετσι; Απλα την Χρυσομαλλουσα την ηθελα οπως ηρθε απο την κουκλομαμα της.

Υπεροχα τα ρουχα που τους εχεις βαλει οπως παντα!!

Τι κανει στα μαλλακια της η μικρη ανθισμενη; :)
 
Ελληνικα Μουσεια Παιχνιδιων στο διαδικτυο!

http://bibiborapunjel.interfree.it/index.html

(προσθεστετο στα αγαπημενα!)

Σε αυτο το Virtual Mουσειο της Rapunjel, οπου προσθεσαμε και μερικες φωτογραφιες, μπορειτε να δειτε οτι τελικα η ΒΙΒΙΒΟ με τον Τζον Τζον τελικα αγαπιουνται! :)

Και εγω ονειρευομαι ενα Μουσειο του Παιχνιδιου γλυκεια μου Rapunjel!!! Προς το παρον φτιαχνουμε τα διαδικτυακα!!! Καποια μερα ποιος ξερει μπορει να γινει αληθινο το ονειρο μας!!!

Και εδω ενα Virtual Mουσειο, αυτο του Makisimou

http://elgrecoandlyratoys.interfree.it/index.html

(προσθεστετο στα αγαπημενα κι αυτο!)

Βεβαια δεν ειναι το ιδιο με αληθινο αλλα ειναι μια καλη αρχη! :)

Επισης στο thread του Retromaniax που ειχε ανοιξει ο Exetlaios

http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?t=446

υπαρχουν πολλες πολλες φωτογραφιες απο τα παιδια γυρω απο παρα πολλα ελληνικα παιχνιδια.

Καθως και στα Θέματα στο Forum : Παιχνίδια, πριν μπειτε στο Για Κοριτσια, καλο θα ειναι να διαβασουμε με τι παιζανε και τα αγορια ή γενικα τα παιδια ανεξαρτητως φυλου, εκει να δειτε τι γινετε με ολα τα παιχνιδια που περασαν!!

Ολα αυτα ειναι ενα μεγαλο Διαδικτυακο Μουσειο Αναμνησεων :D
 
bibi-bo

Αγαπημένη μου φίλη mytinyworld είναι εύκολες οι κομμώσεις. Όλες μας μπορούμε να τις κάνουμε. Πάνγλυκοι οι bibi-bo και ο Τζον Τζον σου (κούκλος)! Στη bibi-bo αν μπορείς κατέβασε μόνο τις αφέλειες με λακ. Θα δεις πόσο ποιο ωραία θα είναι! Σου βάζω φωτογραφίες από τη bibi-bo Ιωαλιάνα ( βγαίνει από τα ονόματα: Ιωάννα, Αλίκη, Αναστασία) για να δεις τις κατεβασμένες αφέλειες με λακ...
 
Ιωαλιάνα! Τι όμορφο όνομα! Και τόσο μοναδικό, όπως μοναδικές είναι όλες οι κουκλίτσες εδώ μέσα. Rapunjel μου ξέρεις γιατί το παθαίνουν αυτό οι αφέλειες στις κουκλίτσες μου? Μετά από κάθε φωτογράφιση τις ξαναβάζω στα κουτιά τους, γιατί τις έχω "στοιβάξει" πάνω σε ένα έπιπλο στο σαλόνι, προσωρινά, μέχρι να βρω λύση στο πρόβλημα χώρου που έχω. Ετσι, πατικώνονται τα μαλλιά τους προς τα πάνω και όλο χαλάνε. Θα προσπαθήσω με τη λακ!

Η Ιωαλιάνα έχει τα πιο όμορφα χειλάκια!
 
Αγαπημένη μου φίλη Rapunjel (και όποια άλλη φίλη μπορεί να γνωρίζει), θα ήθελα να σε θερμοπαρακαλέσω να μου μεταδώσεις τα φώτα σου: έχω κάποια κουκλάκια της el greco (παταπούφες κλπ.), εκ των οποίων έχουν φύγει τα "χεράκια" (παλάμες). Πώς θα μπορούσα να τα κολλήσω και με τι κόλλα; Σε/σας χιλιοευχαριστώ!
 
Καλή μου Candy4ever, το αντιμετώπισα στη μικρή μου παταπούφα. Τα χέρια της είναι γεμισμένα με ένα είδος βαμβακιού, έτσι? Εβαλα μπόλικη UHU POWER στη βάση της παλάμης που εξέχει λίγο, και την πίεσα για λίγο μέσα σε αυτό το βαμβάκι με προσοχή μην τρέξει στο ύφασμα. Κολήσανε καλά και δεν έχουν ξαναφύγει. Ελπίζω να βοήθησα!
 
Ειναι πανεμορφη η Ιωαλιάνα! Λαμπει!!! :D

Ασε το ζευγος Τζον Τζον και ΒΙΒΙΒΟ! Τα ρουχα του Τζον Τζον ειδικα που ειναι ασορτι με την αγαπημενη του ειναι μοναδικα!!! :D

Ξερετε πως εχω λυσει το προβλημα του χωρου για τις κουκλες; Βεβαια πρεπει να θυμισω οτι προς το παρον εχω 40 (Bratz, BIBIBO, Barbie, Tanya, Steffie Love).

Αλλα μπορει να βοηθησει σε κατι.

Εχω παρει μια βιβλιοθηκουλα απο το ΙΚΕΑ με 9,90 ευρω. Εχω βαλει τις κουκλιτσες στα ραφακια και μετα για να μην σκονιζονται εχω κρεμασει μια ελαφρια κουρντινουλα απο οργατζα ημιδιαφανη, που καλυπτει ολη την βιβλιοθηκουλα μεχρι κατω.

Το εσωτερικο της βιβλιοθηκης μπορει να ντυθει με μια ωραια ρομαντικη ταπετσαρια.

Αυτο ειναι μια προσωρινη λυση στο προβλημα του χωρου, αλλα τουλαχιστον βλεπω τις κουκλες χωρις να χρειαζεται να τις βαζω στα κουτια, και να τους χαλαει το μαλλι.
 
bibi-bo

Καλή μου Candy4ever αν έχει το χεράκι εγκοπή στον καρπό να το βάλει μέσα στο ύφασμα του χεριού και να το ράψεις γύρω γύρω (έτσι είναι στης δικιάς μου παταπούφας) ή με UHU SUPER GLUE (εγώ αυτή χρησιμοποιώ στα παιχνίδια) να τα κολλήσεις ,μόνο να μην πέσει κόλλα στο πλαστικό γιατί θα ασπρίσει. Το βαμβάκι θα γίνει σκληρό κάτω από την κόλλα και θα το κρατήσει. Όπως σου είπε και η αγαπημένη φίλη μου mytinyworld.

Λατρεμένη μου Αναστασία πολύ ωραία η βιβλιοθηκούλα και όπως την έχεις κάνει. Μπορείς μέσα να τη ντύσεις με βελουτέ χαρτί να φαίνεται βελούδινο φόντο πίσω τους και κάθε ράφι να είναι και άλλο χρώμα!

Η ανθισμένη ντυμένη γυναίκα καριερίστα και η Ιωαλιάνα έτοιμη για νυχτερινή βολτούλα... στις φωτογραφίες!
 
Η Ιωαλιανα ειναι πολυ μωρο! Θα την αποθεωσουν οι θαυμαστες της! Το ρουχο που φοραει η τσαχπινα η ανθισμενη ειναι ΒιΒΙΒΟ; Ειναι 3 κομματια, ζακετακι/μπλουζακι/φουστα, ή δυο φουστα/μπλουζα;

Πως τα φτιαχνεις Rapoujel μου τα μαλλια... και εγω που προσπαθησα δεν τα πετυχαινω... θελει νεραιδοχερο!!!

Μytinyworld μου, αν δεν φτασουν τα ρουχα απο Κινα, θα κοψω το ρυζι για αντιπερισπασμο!! Εχουν περασει 15 μερες, δυστυχως ειναι ακομα νωρις για δακρυα. μαμωτο τον κινεζο μου μεσα μαμω... αλλα ρε παιδια 5 ευρω 5 φουστανια και 5 ζευγαρια παπουτσια. Ουτε στον παπά, ή μαλλον μιας και ειμαι Ιταλια ουτε στον πάπα.

Candy4ever ελπιζω οι πρωτες βοηθειες που σου δωσαν οι καλες κουκλονοσοκομες να βοηθησαν τις κουκλες σου!
 
Λατρεμένη Αναστασία τα ρουχαλάκια είναι : φούστα (την έφτιαξα εγώ), μπλούζα (barbie), ζακετάκι (bibi). Τα μαλλιά φτιάχνονται εύκολα!

Η ανθισμένη με ρομαντικό φορεματάκι και γουνάκι ... στις φωτογραφίες...

Και η Ιωαλιάνα με καθημερινό φόρεμα εποχής...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αγαπημένες μου φίλες mytinyworld και Rapunjel, σας ευχαριστώ ΠΑΡΑ-ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για τις πολύτιμες συμβουλές σας!! Μόλις ξεκλέψω λίγο χρόνο από τα δικά μου μωρά, θα φροντίσω να επισκευάσω και τα κουκλομωρά μου, σύμφωνα με τις οδηγίες σας!! Θα σας ενημερώσω για τα αποτελέσματα!
 
bibi-bo

Καλή μου φίλη Candy4ever να σαι καλά και ότι χρειαστείς για οποιοδήποτε παιχνίδι χαρά μας να σε βοηθήσουμε!

Από σήμερα θα ξεκινήσω τις bibi-bo ηρωίδες:

Πρώτη ηρωίδα η Χιονάτη. Η bibi-bo λοιπόν ντύνεται παραμυθένιες ηρωίδες!
 
bibi-bo

Η επόμενη bibi-bo ηρωίδα είναι η Σταχτοπούτα και την ενσαρκώνει η βασανισμένη ομορφιά! Πιστεύω ότι της ταιριάζει ο ρόλος!
 
Πίσω
Μπλουζα