mytinyworld
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 108
Πραγματική οπτασία!!! Πολύ καλή αγορά Αναστασία μου από τον κινέζο, χαλάλι η αναμονή! Αλλά και η κουκλίτσα σου είναι αστέρι! Rapunjel αγαπημένη, η ανθισμένη είναι ωραία και ως γυναίκα δυναμική, καριερίστα. Ετσι μου κάνει με το λεοπάρ. Παιδιά, νομίζω ότι δεν θα μπορέσω να βάλω ούτε μαλλιά ούτε ματόκλαδα στην κουκλίτσα μου. Ούτε να της φρεσκάρω το ξεβαμένο μακιγιάζ.... Ισως γιατί την είχα μοναδική και φοβάμαι μην την αλλοιώσω??? Για μένα αυτή η κούκλα σημαίνει πολλά και κουβαλάει πολλές και όμορφες αναμνήσεις πάνω της. Θέλω κι άλλο ψήσιμο μου φαίνεται!
Ελα βρε makisimos και ανησύχησα που χάθηκες!
Bibibo 28, μην το βάζεις ποτέ κάτω. Μην απογοητεύεσαι. Εχω βρει τα πιο απίθανα πράγματα εκεί που ούτε που το φανταζόμουν ότι υπάρχουν. Πήγαινε και σε άλλα παζάρια. Το μοναστηράκι όπως λέει η Ανασασία, είναι το πρώτο που θα σκεφτεί κάποιος και όλο και κάποιος θα το σκέφτηκε πριν από σένα! Θα το ξαναπώ, αλλά μου πήρε 2 χρόνια ψαξίματος για να βρω τις καινούριες κούκλες και κούκλους μου!
Ελα βρε makisimos και ανησύχησα που χάθηκες!
Bibibo 28, μην το βάζεις ποτέ κάτω. Μην απογοητεύεσαι. Εχω βρει τα πιο απίθανα πράγματα εκεί που ούτε που το φανταζόμουν ότι υπάρχουν. Πήγαινε και σε άλλα παζάρια. Το μοναστηράκι όπως λέει η Ανασασία, είναι το πρώτο που θα σκεφτεί κάποιος και όλο και κάποιος θα το σκέφτηκε πριν από σένα! Θα το ξαναπώ, αλλά μου πήρε 2 χρόνια ψαξίματος για να βρω τις καινούριες κούκλες και κούκλους μου!