EL GRECO είπε:
Αυττή είναι μία bibi-bo πάρτυ που της άλλαξα τα μάτια λόγω του ότι τα δικά της είχαν θαμπώσει και της έβαλα μάτια που κλείνουν από μία άλλη παλία κούκλα.
Πολύ καλή σκέψη..!! Περιμένουμε να την δούμε με τα καινούργια της μάτια...!! Πάντως στις δυο τελευταίες φωτογραφιες που ειναι αόματη, ειναι λίγο τρομαχτική..!! Δεν ξέρω αν εχετε δει το θρίλερ με την αόματη γυναίκα, αλλα μου την θυμισε λίγο...!!
Πάντως αυτο που ξεκίνησες να κανεις μας ειχε απασχολήσει στο παρελθόν, και αναρωτιόμασταν αν γινεται..!! Μεχρι στιγμης δνε το ειχε τολμησει κανένας..!! Τα ματια της παλιας κουκλας που ειπες οτι θα βάλεις , ειναι του ίδου μεγέθους? Εχεις ψαξει αν πωλουνται ζευγη ματιών στο διαδικτυο σαν αυτα της bibi-bo??
WOW πολύ ενδιαφέρον όλο αυτό...περιμένουμε με αγωνία την μεταμόσχευση..!!
Πάντως έχω να πω ότι το μαλλί στην συγκεκριμενη μου θυμιζει πολύ Βουγιουκλάκη..!! ΠΟΛΥ όμως..!!
Επίσης θα ήθελα να μας βγαλεις φωτό από τα ματια της bibi-bo που τα εχεις βγάλει, καθώς και την διαδικασία της μεταμόσχευσης..!! Το πρόβλημα των θολωμένων ματιών ειναι τεράστιο και με τα χρονια επεκτείνεται και θα θέλαμε όλοι νομίζω να βρεθεί λύση..!! Πρωτα πρωτα για την καημενη την LILI LEI που εχω και που η Αναστασια δεν εχει αφησει θρεντ για θρεντ χωρις να μην μου την διαπομπεύσει..!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

:flower: :flower: :sweet_kiss: :sweet_kiss: