Bibi-bo Μέρος 5ο

Σας ευχαριστώ πολύ!!

Κατερίνα, η bibi-bo φοράει μαγιό και καπέλο της sindy και δροσίζεται στην πισίνα της barbie! Η πισίνα είναι αυτή που κυκλοφορεί φέτος (καθόλου ρετρό, πράγματι!), αλλά το μαγιό είναι από το 1989!
 
mytinyworld είπε:
Σας ευχαριστώ πολύ!! Κατερίνα, η bibi-bo φοράει μαγιό και καπέλο της sindy και δροσίζεται στην πισίνα της barbie! Η πισίνα είναι αυτή που κυκλοφορεί φέτος (καθόλου ρετρό, πράγματι!), αλλά το μαγιό είναι από το 1989!
ευχαριστουμε πολυ mytinyworld για τις πληροφοριες!! σε μια φωτογραφια συνδεσες με πολυ ωραιο τροπο το ρετρο με το νεο :cheers: :cheers: :cheers:

η πισινα αν και καινουρια συμπληρωνει πολυ ομορφα το σκηνικο και νομιζω ειναι η πιο καταλληλη αφου ταιριαζει και με το μαγιο της Sindy που φοραει η γλυκια σου bibi bo:)
 
mytiny μου τι δροσιστική φωτο!!!! Σε ευχαριστούμε που ομορφαίνεις το θρεντ με τις πανέμορφες φωτογραφίες σου!! Να χαίρεσαι και το υπέροχο μαγιό της Sindy και την πισίνα!!!!
 
Καλή σχολική χρονιά σε παιδιά, εκπαιδευτικούς και γονείς!

attachment.php


attachment.php
 
φιλε EL GRECO τι ομορφες που ειναι οι σχολικες ετικετες και ο χαρακας bibi bo ; :) :) :)

ευχαριστουμε πολυ για τις φωτογραφιες!!!!!!!

καλη σχολικη χρονια και καλη προοδο στους μαθητες :flower:
 
Φίλη katerinak να σαι καλά σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
 
Αυττή είναι μία bibi-bo πάρτυ που της άλλαξα τα μάτια λόγω του ότι τα δικά της είχαν θαμπώσει και της έβαλα μάτια που κλείνουν από μία άλλη παλία κούκλα.

attachment.php

 
φιλε EL GRECO εκανες καταπληκτικη δουλεια!!! της ταιριαζουν πολυ κι αυτα τα ματια που ανοιγοκλεινουν :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:
 
Φίλη katerinak σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Ηθελα να έχω μία bibi-bo που να ανοιγοκλείνουν τα μάτια της και έτσι σκέφτηκα να φτιάξω μία.
 
Πολύ καλή σκέψη και εκτέλεση! Να τη χαίρεσαι EL GRECO!
 
EL GRECO είπε:
Αυττή είναι μία bibi-bo πάρτυ που της άλλαξα τα μάτια λόγω του ότι τα δικά της είχαν θαμπώσει και της έβαλα μάτια που κλείνουν από μία άλλη παλία κούκλα.
attachment.php


Πολύ καλή σκέψη..!! Περιμένουμε να την δούμε με τα καινούργια της μάτια...!! Πάντως στις δυο τελευταίες φωτογραφιες που ειναι αόματη, ειναι λίγο τρομαχτική..!! Δεν ξέρω αν εχετε δει το θρίλερ με την αόματη γυναίκα, αλλα μου την θυμισε λίγο...!!

Πάντως αυτο που ξεκίνησες να κανεις μας ειχε απασχολήσει στο παρελθόν, και αναρωτιόμασταν αν γινεται..!! Μεχρι στιγμης δνε το ειχε τολμησει κανένας..!! Τα ματια της παλιας κουκλας που ειπες οτι θα βάλεις , ειναι του ίδου μεγέθους? Εχεις ψαξει αν πωλουνται ζευγη ματιών στο διαδικτυο σαν αυτα της bibi-bo??

WOW πολύ ενδιαφέρον όλο αυτό...περιμένουμε με αγωνία την μεταμόσχευση..!!

Πάντως έχω να πω ότι το μαλλί στην συγκεκριμενη μου θυμιζει πολύ Βουγιουκλάκη..!! ΠΟΛΥ όμως..!!

Επίσης θα ήθελα να μας βγαλεις φωτό από τα ματια της bibi-bo που τα εχεις βγάλει, καθώς και την διαδικασία της μεταμόσχευσης..!! Το πρόβλημα των θολωμένων ματιών ειναι τεράστιο και με τα χρονια επεκτείνεται και θα θέλαμε όλοι νομίζω να βρεθεί λύση..!! Πρωτα πρωτα για την καημενη την LILI LEI που εχω και που η Αναστασια δεν εχει αφησει θρεντ για θρεντ χωρις να μην μου την διαπομπεύσει..!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :p :p:p:flower: :flower: :sweet_kiss: :sweet_kiss:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
μακισιμε η "μεταμοσχευση" ματιων εχει ηδη γινει,στις δυο τελευταιες φωτογραφιες βλεπουμε κλειστα τα βλεφαρα της κουκλας,δεν ειναι αοματη

Παντως εχεις δικιο: η κομμωση της κουκλας θυμιζει την Αλικη :flower:
 
Εχεις δικιο, τωρα το παρατηρησα..!! Δυστυχως δεν μεγαλωνει η φωτό και δεν μπορει κανεις να διακρινει καλά.! Δηλαδη αν καταλαβα καλά ο EL GRECO έκανε ακομη μεγαλυτερη πατέντα..!! Εβαλε ματια τα οποία μπορουν να ανοιγοκλείνουν, όπως αυτα που ειχαν οι παλιες κουκλες της El Greco???

Αυτο κι αν ειναι πρωτοποριακό..! Απλα αν γινεται EL GRECO να μας βαλεις και πιο κοντινες φωτο να φαινονται τα ματια, γιατι στις δυο τελευταίες δεν φαινεται καλά η μεταμοσχευση...!! Παντως και μονο σαν συλληψη ιδέας ειναι όντως ευρηματική και εντυωσιακή...!! :flower:
 
Ο φίλος ελ γκρέκο κάνει πάντα καταπληκτικη δουλειά κι εμένα μου έφτιαξε μια κούκλα μπιμπιμπό με θολά μάτια κι εγινε κουκλάρα, απλά παιδιά δεν έχω βρει το χρόνο να ασχοληθώ τώρα, περνάω μια λίγο δύσκολη εγκυμοσύνη τώρα και το μόνο που καταφέρνω είναι να μπαίνω και να θαυμάζω δικές σας φωτογραφίες. Φίλε ελ γκρέκο συγχαρητήρια για τα μάτια που ανοιγοκλείνουν πρωτοποριακή ιδέα και η κούκλα πολύ όμορφη με τα μάτια αυτά :)
 
Η bibi-bo σε δύο κοντυνότερες φωτογραφίες για να δει ο makisimos τα μάτια που κλέινουν. Τα βλέφαρα στα μάτια ήταν βαμένα μαύρα. Θεωρώ ότι είναι μείον στις bibi-bo που δεν ανοιγοκλείνουν τα μάτια.

Προσπάθησα στο χτένισμα να μοιάσει στην Αλίκη και λίγο στο μάτι για αυτό τράβηξα τη γραμμή σαν αϊ λάινερ από πάνω. Χαίρομαι που της μοιάζει.

Φίλη katerinak, mytinyworld, makisimos σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.

Φίλη Amalia σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και εύχομαι να έχεις μία όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη εγκυμοσύνη και όλα θα πάνε καλά.Θα έρθει και η στιγμή που θα έχεις το χρόνο να ασχοληθείς ξανά και να μας βάλεις εκείνες τις καλλιτεχνικές-παραμυθένιες φωτογραφίες που βγάζεις.
attachment.php
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
EL GRECO είπε:
Η bibi-bo σε δύο κοντυνότερες φωτογραφίες για να δει ο makisimos τα μάτια που κλέινουν. Τα βλέφαρα στα μάτια ήταν βαμένα μαύρα. Θεωρώ ότι είναι μείον στις bibi-bo που δεν ανοιγοκλείνουν τα μάτια.Προσπάθησα στο χτένισμα να μοιάσει στην Αλίκη και λίγο στο μάτι για αυτό τράβηξα τη γραμμή σαν αϊ λάινερ από πάνω. Χαίρομαι που της μοιάζει.

φιλε EL GRECO ευχαριστουμε πολυ για τα δυο κοντινα πλανα με τα πανεμορφα ματια που ανοιγοκλεινουν :)

στ αληθεια θα της ταιριαζαν τα ματια αυτα,ποιος ξερει γιατι δεν της τα εφτιαξε ετσι η ελ γκρεκο ; :eek: μηπως επειδη ηταν πιο πολυπλοκη η διαδικασια;ισως να μην το ειχαν δοκιμασει σε κουκλες μικρου μεγεθους..

Αυτο που ηθελες το πετυχες : η κουκλα αυτη μοιαζει παρα πολυ στην Αλικη :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:

πολλα συγχαρητηρια και πολλα ευχαριστω για ολα αυτα που μας παρουσιαζεις!!!!
 
Φίλη katerinak, σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Κι εγώ συμφωνώ πως οι bibi-bo έπρεπε να είχαν μάτια που να ανοιγοκλείνουν. Εγώ σε ευχαριστώ για το ήθος και την ευγένεια σου.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Διαφημιστική καταχώρηση στο Μίκυ Μάους #940 / 20 Ιουλίου 1984:

attachment.php
 
DINO πολύ ωραία η διαφήμιση που μας έβαλες. Τα γυαλιά είναι λίγο διαστημικά. Μου κάνει εντύπωση που στη διαφήμιση υπάρχει κι ένα αγοράκι με καπελάκι bibi-bo και ακουμπά στη μπάλα bibi-bo.
 
DINO είπε:
Διαφημιστική καταχώρηση στο Μίκυ Μάους #940 / 20 Ιουλίου 1984:
τωρα θυμηθηκα οτι την ξαναειδαμε αυτη την εντυπη διαφημιση εδω , συμφωνα με το ποστ του DINO, η διαφημιση εγινε στο περιοδικο "μικυ μαους" 3 τευχη πιο πριν απ αυτη που ειδαμε στο θρεντ του μακισιμου
 
Πίσω
Μπλουζα