Bibi-bo Μέρος 5ο

Amalia 34 είσαι άυτυχη και εσύ και εγώ γιατί στα Γιάννενα σε παλιό μαγαζί πουλούσαν bibi bo σε χαμηλές τιμές, μέχρι να πάω να ρωτήσω εγώ είχαν εξαφανιστεί. Κάτι μπιζουδάκια είχαν μείνει που τα πήρα 2 ευρώ, ενώ στο ίντερνετ τα έχουν 20 και .
 
Μιλας σοβαρα σπιρτουλη? δεν το πιστευω...τοση ατυχια :(

δεν το σκεφτηκα κι εγω να ψαξω νωριτερα, κριμα
 
Εύχομαι να βρουν όλοι/ες τα πράγματα που τους/τις δίνουν χαρά και ευτυχία.

Μια bibi-bo που μου ήρθε στα χέρια μου ήταν από παιδικό χέρι που την είχε παίξει πολύ. Έτσι τα μαλλιά είχανε κοπεί,τα χέρια δεν είχανε παλαμες και θέλανε συντήρηση και τα πόδια είχανε κολλήσει. Όλα φτιάχτηκαν μόνο το εσωτερικό μέταλλο έχει αφήσει κηλίδες σε χέρια και πόδια και μάλλον αυτό δε διορθώνεται.

Η bibi-bo φτιαγμένη με μοβ μαλλί,αγαπημένο χρώμα, και ραμένη μιας και το φόρεμα είναι χειροποίητο.

P6180064.jpg

P6180066.jpg
 
Πανέμορφη είναι EL GRECO! Να τη χαίρεσαι! :) Εντυπωσιακό και το μοβ μαλλί, αλλά και το ρούχο! Εμπνευσμένο! :clap: Μου θύμισε τις δημιουργίες της καλής μας rapunjel...
 
Mytiny κι εγω αυτο θα έλεγα μόλις τώρα..!! Έφερε τον αέρα άλλης αποχής..!! :( Μπράβο EL GRECO..!!!
 
Μπράβο el greco. Κούκλα την έκανες .Το στυλ θυμίζει δεκαετία 80!
 
Σας ευχαριστώ mytinyworld, makisimo,spirtouli.Την καλή μας rapunjel δεν τη φτάνω στις δημιουργίες της. Ευχαριστώ και πάλι.
 
Η αληθεια ειναι πως ο el greco ειναι χρυσοχερης και οσο ταλαιπωρημενη και να ναι μια κουκλιτσα της ξαναδινει ζωη, συγχαρητηρια υπεροχη σαν καινουρια εγινε, οσο για το ρουχο δεν εχω λογια, πανεμορφο...
 
Amalia34 καλώς όρισες και πάλι!!!! Είχαμε πολύ καιρό να δούμε την υπέροχη bibi bo σου!!! Ελπίζω να σε βλέπουμε συχνότερα τώρα!!!

ΕL GRECO την έκανες απίθανη!!! Μία πραγματικά ΟΟΑΚ bibi bo με ένα πανέμορφο ΟΟΑΚ σύνολο!!Γεια στα χέρια σου και στην υπομονή σου!!! Είναι υπέροχη και πολύ τυχερή που κατέληξε στα χέρια σου να τη χαίρεσαι!!! ;) :D
 
Amalia34,soufle σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.

Αυτή που σας δείχνω σήμερα είναι μία μπαλαρίνα bibi-bo που είχαν θαμπώσει εντελώς τα μάτια της και ήταν σαν τυφλή. Αναγκάστηκα λοιπόν να της αλλάξω μάτια. Τα μάτα της bibi-bo είναι πλαστικό διάφανο και από πίσω το μάτι,η κόρη, είναι από χαρτί. Δεν κράτησα φωτογραφίες από τη διαδικασία να σας το δείξω στη συντήρηση μιας και το επιχειρούσα πρώτη φορά. Στην επόμενη αλλάγη ματιών καρέ καρέ θα σας δειξω τα βήματα.

Ιδού η πρασινομάτα πλέον bibi-bo μπαλαρίνα.Τα μαλλιά της έχουν καστανές ανταύγειες.

Προβολή συνημμένου 33532 Προβολή συνημμένου 33533

P6190087.jpg

P6190090.jpg
 
Πολυ χρησιμες οι πληροφοριες για τα ματια el greco και η μπιμπιμπο πρασινοματα ειναι πανεμορφη. Μου αρεσει που την μεταμορφωνεις με τοση επιτυχια καθε φορα, τοσο στα μαλλια οσο και γενικοτερα στο στιλ, μπραβο και παλι μπραβο!!!!!!!!!

soufle σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια κι εγω χαιρομαι παλι που ειμαι σ' αυτη την υπεροχη κουκλοπαρεα :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Amalia34 είπε:
πού βρισκονται αυτοι οι παγκοι που λες φιλη μου Ine? Εννοεις σε μοναστηρακι? Αν μενεις Αθηνα εισαι τυχερη ισως βρεις καποια σου το ευχομαι. Εγω δυστυχως ειμαι στα Γιαννενα δε νομιζω να βρω κατι εδω :( πραγματι στο ebay ειναι ολα πια πανακριβα ενω περσι που την πηρα εγω ειχε 50 ευρω τωρα η ιδια ακριβως πωλειται 250 ευρω δεν πανε καλα :angry:

καλη επιτυχια στην ερευνα σου, αν τα καταφερεις να βρεις μπιμπιμπο α περιοδου κι εχουν αποθεμα θα ηθελα παρα πολυ κι εγω μια να μου παρεις και να σου στειλω τα χρηματα θα σου ειμαι ευγνωμων (με ενδιαφερει να ναι α περιοδου ξερεις αυτες χωρις αφελειες και με ασπρη επιδερμιδα) οποιαδηποτε εκτος απο την μπαλαρινα με ενδιαφερει
amalia34 μου σου ζητω συγνωμη γιατι δεν ηξερα οτι τα μηνυματα ειχαν μεταφερθει εδω κ γι αυτο δε σου απαντησα. ναι εννοω παγκους στο θησειο κ στο μαναστηρακι.αν καταφερω να βρω αυτο που ζητας θα την αγορασω κ θα σε ενημερωσω αμεσα ενταξει?

επισης, ο φιλτατος el greco μου χαρισε μια υπεροχη bibi bo χρυσομαλλουσα την οποια αγαπω πολυ πολυ!! κ επειδη το πιστευω κ ειμαι σιγουρη, οταν κανεις μια καλη πραξη απο καρδιας κ δινεις τοση χαρα, η χαρα αυτη δινει κ γουρι! οποτε επεσε στα χερια μου μια bibi bo (εκει που δεν ειχα καθολου, φανταστειτε χοροπηδαω σαν κατσικι απο χαρα!!) την οποια βρηκα σε παγκο κ αν σας πω τιμη ειμαι σιγουρη δε θα με πιστευετε....! ηταν σε κακα χαλια κ αφου ακολουθησα τις οδηγιες σας, τη φροντισα κ ειναι ετοιμη να την μοιραστω μαζι σας! δεν ξερω ομως ποτε γιατι το λαπτοπ μου τα φτυσε κ δυσκολευομαι να δουλεψω σε αλλο... μολις τα καταφερω θα ανεβασω φωτο!

υ.γ. el greco συγ χα ρη τη ρι α !!!
 
attachment.php


attachment.php


attachment.php


λοιπον τα καταφερα πιο γρηγορα απ οτι φανταζομουν!! αρειστερα η χρυσομαλλουσα που μου χαρισε ο el greco! δεν ειναι πανεμορφη?? δεξια η αλλη που βρηκα στο παζαρακι. αν δεν κανω λαθος ειναι μια bibi bo πιτσι κ ντολυ κ το καταλαβα γιατι φορουσε μονο το μπλουζακι της. το εψαξα στο ιντερνετ, αλλα το αναφερουν κ τα κμοριτσια, η Αναστασια κ η mytinyworld εδω http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?14056-Bibi-bo-%C2-%F0%E5%F1%E9%EF%E4%EF%F2-(%F1%EF%F5%F7%E1-%E1%EE%E5%F3%EF%F5%E1%F1)/page3.

υ.γ. την μπλε φουστιτσα κ την τσαντουλα που φοραει τα εφτιαξα εγω καθως ηθελα οσο γινεται να ταιριαζουν με το μπλουζακι της...αναμενει ενα σακακι

φιλια σε ολους κ ολες!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ine, οι φωτογραφίες σου δεν φαίνονται εδώ. Μπήκα στο άλμπουμ σου και τις είδα.

Με γεια, να τις χαίρεσαι!!Είναι πολύ όμορφες και οι δύο! :)

Αν θέλεις, τα ρούχα της πίτσι και ντόλυ μαζί με τα σκυλάκια, επειδή τα έχω δύο φορές, μπορώ να σου τα δώσω... ;)
 
το προσεξα οτι δεν τις δειχνει, καποιο προβλημα εχει αλλα οσο κ να το εψαξα δεν βρηκα ακρη...

αληθεια θα κανεις κατι τετοιο? σε ευχαριστω πολυ πραγματικα!!
 
lne να τις χαίρεσαι. Μακάρι να σαι πάντα χαρούμενη. Είναι πολύ όμορφες και οι δύο.
 
Ine μου καταλαβαίνω απόλυτα τον ενθουσιασμό σου κι εμένα μου χάρισε ο φίλος μας el greco μια πανέμορφη μπιμπιμπό και με την πρώτη ευκαιρία θα βάλω φωτογραφία της να τη δείτε. Η χρυσομαλλούσα σου πανέμορφη το ίδιο και η άλλη που φαίνεται σαν καινούρια. Πολύ χαίρομαι για σένα.
 
σε ευχαριστω πολυ! των υπολοιπων οσων ανεβασει τις εχω δει κ τις λαχταρουσα! περιμενω να δω κ τη δικη σου
 
Ερώτηση κρίσεως. 'Εχει κανείς καμία φωτογραφία με την ντουλάπα α περιόδου και το περιεχομενό της ?
 
Πίσω
Μπλουζα