spirtoulis
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 208
Απο το στομα μου το πηρες Mytinyworld μου! Η προσοχη στους φοντους, στις κομμωσεις και στα χειροποιητα ρουχαλακια της Rapunjel μας, εχει κανει σχολή!mytinyworld είπε:Μου θύμισε τις δημιουργίες της καλής μας rapunjel...
Να είσαι καλά EL GRECO! Δεν έχω λόγια. #) Όποτε μπορέσεις και έχεις χρόνο, θα ήθελα πολύ να δω τη διαδικασία αυτη. Εγώ νόμιζα πως τα μάτια της ήταν κάποια χυμική διαδικασία. χεχε.. Τα μάτια που αντικατέστησες είναι απίστευτα. Το ίδιο και οι σκούρες αντάυγιες στα μαλλιά της. Πάντα ήθελα να φτιάξω και εγώ μία με καστανά μαλλιά. Τα πράσινα μάτια την κάνουν πολύ πιο ανανεωμένη, σαν μία 3ης γενιάς bibi-bo. Απλά υπέροχη.EL GRECO είπε:Amalia34,soufle σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.Αυτή που σας δείχνω σήμερα είναι μία μπαλαρίνα bibi-bo που είχαν θαμπώσει εντελώς τα μάτια της και ήταν σαν τυφλή. Αναγκάστηκα λοιπόν να της αλλάξω μάτια. Τα μάτα της bibi-bo είναι πλαστικό διάφανο και από πίσω το μάτι,η κόρη, είναι από χαρτί. Δεν κράτησα φωτογραφίες από τη διαδικασία να σας το δείξω στη συντήρηση μιας και το επιχειρούσα πρώτη φορά. Στην επόμενη αλλάγη ματιών καρέ καρέ θα σας δειξω τα βήματα.
Ιδού η πρασινομάτα πλέον bibi-bo μπαλαρίνα.Τα μαλλιά της έχουν καστανές ανταύγειες.
Προβολή συνημμένου 33532 Προβολή συνημμένου 33533
Αααα μόλις τώρα είδα οτι η φίλη ΙΝΕ αναφέρθηκε στην απορία μου λίγο νωρίτερα..!! Κοιτα να δεις..!!!lne είπε:με μια πολυ συντομη ερευνα: ειτε με το νερο (π.χ. πλυσιμο) ειτε απο την πολυκαιρια (σε περιπτωση που ειναι ακομα στο κουτι τους), μπορει να αλλοιωθει η χημικη συσταση του πλαστικου με αποτελεσμα να θολωσει...ειναι δηλαδη αναγκαιο κακο...οποτε καλες δουλειες σε ολους!
Φοβερό στιχάκι!! Είσαι απίστευτος!makisimos είπε:Μπρος λοιπόν , για bibi bo χωρίς μυωπία..!! Bibi bo με οραση G3...!!!