Bibi-bo Μέρος 5ο

ευχαριστουμε πολυ EL GRECO για την αφιερωση!!!!!!!!

πολυ ωραιο το κιτρινο συνολο που φοραει η μπιμπι μπο,ειναι και καλοκαιρινο :)

οσο για τα μαλλια: τελειες οι μπουκλες της :cheers: :cheers: :cheers:
 
Ευχαριστούμε για την αφιέρωση. :thanx2: Πολύ όμορφο το χτένισμα και πολύ ωραίο το σύνολο. Το χρώμα κίτρινο ταιριάζει πολύ στην BiBi-Bo. Δυστυχώς είναι ένα χρώμα που δεν βλέπουμε συχνά στα ρούχα της.
 
Φίλε ελ γκρέκο πανέμορφη η φωτογραφία, τι υπέροχη αφιέρωση. Σε ευχαριστούμε πολύ, θα συμφωνήσω με τα κορίτσια το κίτρινο πάει πάρα πολύ στη μπιμπιμπό και ειδικά σε καρό όπως αυτό. Αλήθεια η φορεσιά αυτή ανήκει στη μπιμπιμπό? Δεν την έχω ξαναδεί και είναι πάρα πολύ όμορφη, όσο για τις μπούκλες της τις έκανες υπέροχες...

Τώρα μόλις είδα το άλλο σου ποστ που λες ότι το έραψες εσύ και δεν έχω λόγια... έχεις πολύ ταλέντο στη ραπτική και θέλω να σου πω συγχαρητήρια, γιατί αυτό το συνολάκι που της έφτιαξες δεν έχει να ζηλέψει τίποτε μα τίποτε από τα αγοραστά. Νομίζω φίλε ελ γκρέκο ότι αν είχες τα κατάλληλα υφάσματα θα έκανες τα ρούχα που έχει στον κατάλογο και στο ημερολόγιο της μπιμπιμπό πανομοιότυπα και θα είχαν και περισσότερη αξία, γιατί θα ήταν φτιαγμένα από κάποιον που τα φτιάχνει όλα με πολύ μεράκι και αγάπη για την κούκλα μας. Όσο για την συγκεκριμένη κούκλα της έδωσες και πάλι ζωή αφού την πήρες ταλαιπωρημένη πολύ και την έκανες τόσο μα τόσο λαμπερή...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Φίλες Amalia34,spirtoulis και katerinak σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και για την ευγένεια σας. Θα συμφωνήσω για το κίτρινο χρώμα. Φωτίζει πολύ την bibi-bo.

Amalia34 δε θα μου άρεσε να κάνω αντίγραφα των ρούχων της bibi-bo. Πιστεύω ότι τα αυθεντικά έχουν άλλη αξία και δεν εννοώ την οικονομική αλλά τη συναισθηματική. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για τα καλά σου τα λόγια.
 
Σε ένα μαγαζάκι βρήκα ένα κομμάτι ύφασμα από το ύφασμα-χαρτί που είχε σε πολλά ρούχα της η bibi-bo. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση.Δεν ήξερα ότι υπήρχε και σε ύφασμα αυτό. Το ύφασμα-χαρτί ραμμένο και φορεμένο από τη bibi-bo.

attachment.php
 
Ωραίο το έφτιαξες El Greco και την έστησες πολύ καλά την κούκλα. Είναι δύσκολο το να χειρίζεσαι ένα τέτοιο ύφασμα?
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Φίλη spirtoulis σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Το ύφασμα-χαρτί θέλει προσοχή στο ράψιμο γιατί μπορεί να σκιστεί εύκολα. Αυτή είναι η δυσκολία του.
 
Δηλαδή πωλούνταν κανονικά με το μέτρο για να ραφτούν φορέματα σε κανονικό μέγεθος? Πολύ ενδιαφέρον, γιατί τότε θα ήταν πολύ trendy για να το χρησιμοποιήσει τόσο πολύ η el greco! Πολύ όμορφη η κούκλα σου!
 
mytinyworld δεν ξέρω αν το ύφασμα-χαρτί πουλιόταν με το μέτρο για να ράβουν φορέματα. Απλά μου έκανε μεγάλη εντύπωση που το βρήκα σε ένα μαγαζάκι με υφασματάκια.Εγώ το αγόρασα ως κομμάτι. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια για την κούκλα. Είναι η αγαπημένη μου και έχει πέσει πολύ δουλειά για να γίνει όπως είναι.
 
EL GRECO πολυ ομορφο το φορεμα που εφτιαξες στη γλυκια bibi bo με το υφασμα-χαρτι :)

συγχαρητηρια και για το ραψιμο αφου ειχε μια παραπανω δυσκολια λογω ευκολου σκισιματος του υφασματος!!
 
Πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία αυτή για το ύφασμα φίλε ελ γκρέκο κα συγχαρητήρια για την υπέροχη δουλειά που έκανες τόσο με το ύφασμα όσο και με την πανέμορφη κούκλα σου!
 
Το ύφασμα αυτό χρησιμοποιήθκε τόσο πoλύ την β περίοδο γiατί ήταν φθηνό ή ήταν τρέντυ όπως προανέφερε η mytinyworld ;
 
ΕL GRECO μου συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά που έκανες με αυτή την κούκλα φαίνεται σαν καινούρια!! Υπέροχο και το φόρεμά της!!!! Γεια στα χέρια σου!!! Να προσθέσω εδώ πως δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο χαρτο-ύφασμα χρησιμοποιήθηκε για ρούχα κανονικά, χρησιμοποιούνταν όμως πάρα πολύ κατα τη δεκαετία του '90 για μπομπονιέρες. Έφτιαχναν κάτι σαν σακουλάκια σε διάφορα σχήματα (καρδούλες, στρογγυλά κ.τ.λ.) και έβαζαν μέσα κουφέτα. Το ξέρω γιατί είχα κρατήσει 1-2 για να φτιάξω αξεσουάρ για τις κούκλες μου!!
 
Φίλες katerinak,Amalia και soufle σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Αυτό που λέει η soufle μου φαίνεται πιο πιθανό να χρησιμοποιόταν αυτό το ύφασμα-χαρτί για κατασκευές και στα παιχνίδια παρά για ρούχα. Spirtoulis πιστεύω ότι και φθηνό θα ήταν το ύφασμα-χαρτί αλλά και της μόδας.
 
Τώρα που κοίταζα την τελευταία φωτογραφία τοy Ελ Γκρέκο, η κάπα που έχει δημιουργήσει θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και να καλύψει και μία ΒιΒι-Βο χωρίς χέρια. 'Ετσι και η κούκλα θα φαίνεται ωραία. Και μία δημιουργία κάπας με ψεύτικη γούνα σε συνδυασμό με μία μακριά τουαλέτα θα φαινόταν πολύ ωραία επίσης.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Φίλη spirtoulis θα μπορούσε να καλύψει πράγματι μια κούκλα χωρίς χέρια.Δεν έχω πάντως κούκλα χωρίς χέρια. Την κάπα με τη γούνα και την τουαλέτα θα την έχω υπόψη μου.Αν πέσει στα χέρια μου κάποιο υφασματάκι που θα μου κάνει εντύπωση θα φτιάξω την τουαλέτα με τη γούνα.
 
ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ από την bibi-bo!!!

attachment.php
 
mytinyworld πάρα πολύ όμορφη φωτογραφία και πάρα πολύ όμορφη η κούκλα,το καπέλο και το μαγιό της.Να τη χαίρεσαι.
 
mytinyworld συμφωνω με ολα οσα γραφει ο φιλος EL GRECO!!! πανεμορφη φωτογραφια,πολυ γλυκια η bibi bo σου με το μαγιο!!!!!!!!! να τη χαιρεσαι!!!!!!!!

η πισινα που βλεπουμε ειναι της Barbie ή αποτελει ξεχωριστο κομματι;
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Φίλη Mytinyworld δεν έχω λόγια τι τέλεια φωτογράφηση είναι αυτή. Τι να πει κανείς για το μαγιώ, το καπέλο όλα πανέμορφα. Μακάρι να μασταν κι εμείς σε μια δροσιστική πισίνα τώρα :cry: :cry: :cry: :cry:
 
Πίσω
Μπλουζα