Bibi-bo Μέρος 5ο

Η bibi bo από ότι έχω δεί , είχε τσάντες, σχολικά είδη, κολεξιόν διακοπών, κυκλοφορούσε σε λαμπάδα κτλ. Τίποτα καθαρά χριστουγεννιάτικο (π.χ κανά βιβλίο με κασέτα) με την bibi bo είχε βγάλει η El Greco?
 
attachment.php


Αφιερωμένη σε όσους φίλους και φίλες πιστεύουν ακόμη στον Αϊ Βασίλη, μακάρι και φέτος να μας φέρει κάτι πολύ όμορφο, την υγεία και την αγάπη...
 
φιλη Αμαλια πανεμορφη η φωτογραφια σου με τις δυο πολυ γλυκες bibi bo!! ευχομαι ο Αγιος Βασιλης να φερει σε ολους υγεια,χαρα και ο,τι χρειαζεται αληθινα ο καθενας μας :flower:
 
Φίλη Αμαλία πανέμορφη η φωτογραφία με τις δύο bibi-bo. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και αγάπη πάνω από όλα!
 
Φίλη Κατερίνα και καλέ μου φίλε ελ γκρέκο σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια, σας εύχομαι υγεία και πολλή αγάπη στη ζωή σας και να έχετε μια πολύ καλή χρονιά. Τα ίδια εύχομαι και σε όλους τους φίλους και φίλες στο ρετρομάνιαξ. Καλή χρονιά παιδιά!
 
Φιλε El Greco, συγχαρητηρια για την επιτυχημενη μεταμοσχευση ματιων της bibi-bo!!! :) Πραγματικα πολυ καλη ιδεα και ιδιαιτερα δυσκολη να γινει, φανταζομαι!

Αν πεσει ποτε στην αντιληψη μου μια τετοια κουκλιτσα και χρειαστει τετοιου ειδους μεταμοσχευση θα σας την φωτογραφησω με τουτοριαλ.

Επειδη περασανε οι γιορτες και σε λιγο θα πρεπει να βγαλω τα xριστουγεννιατικα που τελευταια στιγμη προλαβα και εβαλα, σας ποσταρω μερικες φωτο με την πρωτη μου bibi-bo, αυτην που μου χαρισε ο Μακισιμακος και που οσο ζω θα ευχαριστω, ενω κανει σκελτσα με την γατα μου.

Τις βαζω ετσι χυμα, χωρις υδατογραφημα, creative commons, με την ευχη για ΥΓΕΙΑ και ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ στο 2013, ιδιαιτερα στην Αμαλια μας και σε ολα τα κοριτσια :flower: !

attachment.php


attachment.php


attachment.php


attachment.php
 
Ok, είναι κούκλα η Bibi-bo (όνομα και πράμα!), αλλά with all due respect, εδώ την παράσταση (και τις καρδιές μας!) κλέβει ο "Συλβέστρος"! ;)

Κούκλος! Φτου-φτου! :flower:
 
αχ πραγματι!!! :) υπεροχες φωτογραφιες!!..καλη χρονια να εχουμε!
 
17012013981.jpg

μπορει να μου πει καποιος ποια bibi bo ειναι αυτη?

εκανα και ενα album με κουκλες οποιος θελει να τις δει και να με βοηθησει για πληροφοριες
 
pan_sko είπε:
Προβολή συνημμένου 68612
μπορει να μου πει καποιος ποια bibi bo ειναι αυτη?

εκανα και ενα album με κουκλες οποιος θελει να τις δει και να με βοηθησει για πληροφοριες
pan_sko προκειται για τη bibi bo ΣΕΝΤΕΝΙΑΛ ,το φορεμα της υπαρχει στις φωτογραφιες με τον καταλογο που προσθεσε η soufle εδω Προβολή συνημμένου 68613

24002.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
pan_sko καλο θα ηταν απο δω και περα να προσθετεις τις φωτογραφιες σου εδω για να μη γινεται μπερδεμα.Επισης απαγορευονται τα γκρικλις

Στην 1η φωτογραφια βλεπουμε τη bibi bo rocker ενω στη 2η πρεπει να ειναι η Lilly-lei
 
συγνωμη ξεχαστηκα για greekglish ναι αυτη ειναι και μιλαει κιολας
 
attachment.php
attachment.php
attachment.php
21012013040.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Φίλη Αναστασία πανέμορφες οι φωτογραφίες σου κουκλάρα η μπιμπιμπό σου το ίδιο και η γάτα σου. Έχω κι εγώ 5 γάτες απλά τις έχουμε έξω στην αυλή ξέρεις και για τα φίδια, γιατί μένουμε στην εξοχή. Σε ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ για τις ευχές σου και σου εύχομαι πάντα να έχεις υγεία και χαίρομαι πολύ που έχω σε έχω φίλη, είσαι αξιόλογη και πολύ φιλόζωη πράγμα που λέει πολλά για την ψυχή σου.

Pan_sko να χαίρεσαι την πανέμορφη και σε άριστη κατάσταση μπαλαρίνα σου!
 
P2171688.jpg

Καλησπέρα σας. Είμαι καινούργιος στο site σας το οποίο και ανακάλυψα πριν λίγες ημέρες καθώς έψαχνα στο ίντερνετ πληροφορίες για την εν λόγο κούκλα. Έχω κάποιες στη συλλογή μου και θα ήθελα να μάθω περισσότερες πληροφορίες σχετικά. Ασχολήθηκα λίγο διαβάζοντας σαν guest τα όσα γράφετε και έμαθα οτι πέρα απο το κοινό τους όνομα έχουν και ονομασία σύμφωνα με αυτό που φοράνε. Θα ήθελα λοιπόν έτσι απο περιέργεια να μάθω αν και οι δικές μου λέγονται κάπως τουλάχιστον μιας και τις έχω να γνωρίζω ποιές είναι :)

Επίσης θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποιος κατάλογος όπου υπάρχουν συγκεντρωμένες όσες είχαν κυκλοφορήσει τότε σαν τους καταλόγους της barbie ούτο σώστε να μπορώ να δω και άλλες.

Σας ευχαριστώ.

P2171709.jpg

P2171663.jpg

P2171665.jpg

P2171670.jpg

P2171674.jpg

P2171678.jpg

P2171689.jpg

P2171693.jpg

P2171699.jpg

P2171700.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Captain_harloc, καλώς ήρθες στην παρέα μας! Η συλλογή σου είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ και επιπλέον οι κούκλες σου πανέμορφες και πολύ φροντισμένες! :dribble:Συγχαρητήρια και να τις χαίρεσαι! Υπάρχουν μάλιστα και κάποιες εκδόσεις που εδώ στο φόρουμ δεν έχουμε ξαναδεί, όπως η έκδοση του Εβερεστ και του Πόρτο Φίνο και φυσικά η bibi bo ρολερ β' περιόδου που είχαμε αναρωτηθεί αν πράγματι υπάρχει και σ'ευχαριστούμε πολύ για τη φωτογραφία :bow: :thanx2:

Λοιπόν, οι κούκλες σου με τη σειρά που τις παρουσιάζεις είναι οι εξής: Μέλοντυ, Πάρτυ, Εβερεστ, ρόλερ α'περιόδου, Lilly Lei, Πόρτο Φίνο, Ζιβάγκο, Σανέλ, Star, ρολερ β'περιόδου και Λαμπάδα. Υπέροχες όλες πραγματικά! Εχεις και άλλες κούκλες ή ρούχα στη συλλογή σου?

Οι κατάλογοι που κυκλοφόρησαν είναι αυτοί που βλέπεις στο παρόν thread και σαν κατάλογος υπήρξε και το ημερολόγιο του 1982 που βλέπεις εδώ http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?16976-Bibi-bo-%C7%EC%E5%F1%EF%EB%FC%E3%E9%EF-1982&p=254983&viewfull=1#post254983

Υπήρξαν και κάποιες εικόνες στα κουτιά β' περιόδου, μάλιστα κάποια ρούχα είχαν και ονομασίες όπως Ωραία μου Κυρία κλπ Δεν θυμάμαι ακριβώς σε ποιο thread είναι αυτή η συσκευασία, αν τη βρω θα την παραθέσω εδώ.
 
Captain_harloc συγχαρητήρια για την καταπληκτική σου συλλογή. Πραγματικά υπέροχες όλες! Και μάλιστα τις έχεις και ολοκαίνουριες στα κουτιά τους! Πραγματικά αξιοζήλευτες να τις χαίρεσαι!
 
Καλώς σας βρήκα και εγώ! mytinyworld σε ευχαριστώ πολύ για τις πολύτιμες πληροφορίες σου! Να λοιπόν που και οι δικές μου οι κούκλες έχουν όνομα! :D

Ναι υπάρχουν και άλλες κούκλες όπως και ρούχα στην συλλογή μας. Απλά αυτές ήταν κάποιες που έτυχε να είναι εύκολα προσβάσιμες για να φωτογραφηθούν και οχι αποθηκευμένες αλλά σίγουρα στην αποθήκη πρέπει να υπάρχουν άλλες 30 και αρκετά ρούχα. Είναι της γυναίκας μου βασικά ολα αυτά όπου φρόντισε να τα διασώσει γιατι ήδη την εποχή του 85 οταν πρωτοξεκίνησε να συλλέγει αυτές τις κούκλες ήταν ήδη 17 ετών και δεν της έπαιρνε για να παίξει αλλά γιατί κάποιες απο αυτές τις άρεσαν και ήθελε να της στολίζει και να τις βλέπει.

Σε ευχαριστώ πολύ Amalia!
 
Πίσω
Μπλουζα