soufle
RetroMaNiaC
- Αντιδράσεις
- 14
Αν θες κάτι επαγγελματικό θα πληρώσεις ακριβά. Αν είναι για χρήση μια στις τόσες αυτή η λύση είναι μια χαρά (και δοκιμασμένη από μένα αλλά όχι σε κούκλες)αερογράφος. Υπάρχει και φτηνότερος. Προσοχή είναι εξωτερικής μίξης!gigi είπε:Έχω μια barbie της οποίας το πρόσωπο έχει ΄μαύρους λεκέδες περασμένους μέσα στο πλαστικό και δεν βγαίνουν ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!Αποφάσισα λοιπόν να της κάνω repaint,όμως ο μόνος τρόπος που ξέρω είναι με αερογράφο,ο οποίος είναι αρκετά ακριβός.
Μια λάκ για τα μαλλιά κάνει θαύματα στο φιξάρισμαgigi είπε:Και επίσης την κιμωλία στη σκιά της bibi bo (και γενικά τα χρώματα στα πρόσωπα),τα φιξάρουμε με κάποιο ειδικό σπρέυ για να μην φεύγουν?Please help!!! :S /emoticons/wacko@2x.png 2x" width="20" height="20" />
Και γω νόμιζα οτι το ξεχάσατε . Έκανα ένα καθάρισμα των λιωμένων πλαστικών αλλά δεν συνέχισα #) Θα βρω λίγο χρόνο και γι αυτό (αφού κερνάς Makisime )makisimos είπε:Φίλη Kambia βλέπω οι γνώσεις σου έχουν μεγαλώσει αφάνταστα και κάτι μου λέει ότι πλέον εχεις και προσωπική πείρα από την bibi-bo που επισκεύαsες..!! Μηπως ήρθε η ώρα να μας την δείξεις??? :flower: γκουχου γκουχου..!! :rant: :rant: :rant: