Bibi-bo : Συντήρηση, Μαλλιά, Μακιγιάζ

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια να δω τι θα μπορέσω να φτιάξω ξεκίνησα να κάνω μια ρόμπα για την κούκλα και μου βγήκε κάτι σαν τσουβάλι :) σαν μπόγος χιχι...

Αλλά δε θα το βάλω κάτω θα ξαναπροσπαθήσω!
 
Bibi-bo:Συντήρηση, Μαλλιά, Μακιγιάζ

Γλυκιά Amalia34 θα τα καταφέρεις και θα βγει υπέροχο όπως και τα άλλα που μας έδειξες!!! :D
 
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Ραπουνζελ μου.

Είναι ωραίο να φτιάχνει κανείς πράγματα για μια τόσο όμορφη κουκλίτσα, για αυτό και προσπαθώ να κρατάω ό,τι υλικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αυτό το σκοπό, όπως τούλια, δαντέλες, κορδέλες...
 
Καλημέρα! Είμαι η abbey και αν και δεν ειχα γίνει μέλος μέχρι τώρα, σας παρακολουθώ και μαθαίνω όμορφα πράγματα για τις κούκλες και ιδιαίτερα για τις bibi-bo. Είναι και εμένα η αγαπημένη μου κούκλα κυρίως γιατί με αυτήν μεγάλωσα αν και δεν σώθηκε η κούκλα μου μετά από τόσα χρόνια και αρκετές μετακομίσεις.

Ψάχνω καιρό για μια α' περιόδου αλλα στάθηκα αρκετά τυχερή :) :) :) και βρήκα τρεις!!!!!

β' περιόδου αλλά αρκετά ταλαιπωρημένες καθώς είχαν λιώσει στην μέση και στους ώμους. Ακολούθησα τις συμβουλές σας και κατάφερα να ξεκολλήσω τα πόδια και οι δύο πια κάθονται. Θα τις βγάλω φωτογραφία σύντομα να σας τις δείξω.
 
Καλώς όρισες abbey :D

Αναμένουμε τις φωτογραφίες σου
 
Bibi-bo:Συντήρηση, Μαλλιά, Μακιγιάζ

abbey καλώς μας ήρθες στη bibi-boπαρέα μας και χαίρομαι πολύ που οι συμβουλές μας σε βοήθησαν να φτιάξεις τις αγαπημένες μας κουκλίτσες! :D

Γλυκιά Amalia34 σου έχω εμπιστοσύνη ότι θα φτιάξεις πολύ όμορφα ρουχαλάκια και αξεσουάρ για τη bibi-bo μας! ;)
 
Καλωσόρισες abbey στην παρέα αυτή την υπέροχη, σε καταλαβαίνω απόλυτα για τη χαρά που πήρες με τις κούκλες που βρήκες τώρα, γιατί κι εγώ εκεί που δεν είχα καμία (αφού αυτή που είχα όταν ήμουν μικρή τη χάρισα) και τώρα βρήκα 2 και χαίρομαι πολύ γι΄αυτό. Να τις χαίρεσαι λοιπόν και να βάλεις σύντομα φωτογραφίες να τις καμαρώσουμε κι εμείς.

Γλυκιά μου Ραπουνζέλ πάντα με τον καλό λόγο για όλους. Σε ευχαριστώ :)
 
Rapunjel, Kambia και Amalia σας ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα.

Αυτές είναι οι τρείς bibi-bo :) χαρισμένες από παιδικές μου φίλες. Οι δύο φοράνε αυθεντικά φορέματα, στην τρίτη είχε δυστυχώς κολλήσει το φόρεμα στα πόδια κι έτσι την έντυσα με ένα ωραίο φορεματάκι από Barbie.

picture.php


picture.php


picture.php


Τα μαλλιά τους τα έβαλα σε μαλακτικό σύμφωνα με τις συμβουλές σας και έγιναν πολύ ωραία. Στα μέρη που είχαν κολλήσει έβαλα την κόλλα που έχετε αναφέρει παραπάνω. Όπως βλέπετε και στις παρακάτω φωτογραφίες οι ώμοι έχουν λιώσει αρκετά και δεν ξέρω αν πρέπει να κάνω κάτι άλλο. Επειδή το διαμέρισμά μου είναι αρκετά ζεστό και επειδή το πλαστικό των ώμων είναι πολύ μαλακό, από φόβο για περαιτέρω λιώσιμο τις έχω βάλει στο κάτω μέρος του ψυγείου τώρα με τον μίνι καύσωνα! (Ελπίζω να έκανα καλά. Δεν θέλω να μου πάθουν κάτι άλλο). Όλο το καλοκαίρι εκεί τις βλέπω να μένουν...

picture.php


picture.php
 
Bibi-bo:Συντήρηση, Μαλλιά, Μακιγιάζ

abbey υπέροχες οι κούκλες σου!Να τις χαίρεσαι!Πολύ καλά έκανες και τις έβαλες στο ψυγείο.Μόνο οι Α΄περιόδου,οι άσπρες δεν κάνουν στο ψυγείο γιατί πρασινίζουν ή μπλεδίζουν στα γόνατα! Γύρω από τα χεράκια ψηλά όπου έχει λιώσει το πλαστικό μπορείς να βάλεις logo κόλλα να κάψει το πλαστικό κι έτσι δεν θα έρχεται σε επαφή με το βινύλιο του χεριού και δεν θα λιώνει.Το έχω αναφέρει εδώ παλιότερα!

Γλυκιά Amalia34 δεν κοστίζει ο καλός ο λόγος και όλοι τον έχουμε ανάγκη! ;)

Υ.Γ.abbey το avatar σου είναι υπέροχο!
 
Αbbey ενα δροσερο καλωσορισμα και απο εμενα!!! :)

Οι κουκλιτσες σου ειναι γλυκυτατες! :flower: Εχουν τρια προσωπακια ολο ναζι!!! :D

Χαιρομαι πολυ που οι συμβουλες μας σε βοηθησαν στην συντηρηση τους :) :) :)
 
Ευχαριστώ κορίτσια!!! :) :) :)

Τώρα θα οργανώσω σιγά - σιγά την καρνταρόμπα τους.

Βλέπω αυτά που έχετε ράψει και μπήκα και εγώ στον πειρασμό :D το καλοκαίρι με την άδεια να προσπαθήσω να φτιάξω κάτι. Πως θα γίνει αυτό δεν ξέρω γιατί μόνο κάλτσες έχω μαντάρει μέχρι τώρα :angry: :angry: :( αλλά θα δοκιμάσω!!!8)
 
Bibi-bo:Συντήρηση, Μαλλιά, Μακιγιάζ

abbey είναι πιο εύκολο το ράψιμο από όσο φαίνεται.Θα χρησιμοποιήσεις πατρόν για αρχή,χάρτινο ή κάποιο ρούχο κούκλας για τις διαστάσεις.Θα ράβεις από την ανάποδη μεριά και θα έχεις κορδελίτσες,δαντελίτσες που αν κάνεις κάποιο λάθος μπορείς να ράψεις μία κορδέλα ή μία δαντέλα από πάνω και να μη φαίνεται.Επίσης να πάρεις κουμπωματάκια.Είναι σημαντικό να μπαίνει και να βγαίνει άνετα το ρούχο στην κούκλα!Καλή επιτυχία!!! :D
 
Bibi-bo:Συντήρηση, Μαλλιά, Μακιγιάζ

abbey μου σε ευχαριστούμε για το υπέροχο site και πιστεύω ότι θα φτιάξεις πολύ,πολύ όμορφα ρουχαλάκια! ;)
 
Συμφωνώ με την Ραπουνζέλ σίγουρα θα τα καταφέρεις να φτιάξεις υπέροχα ρουχαλάκια abbey και μπράβο για τις πανέμορφες κούκλες σου να τις χαίρεσαι!
 
Bibi-bo:Συντήρηση, Μαλλιά, Μακιγιάζ

abbey μου τα πάντα είναι θέμα πείρας.Θα δεις ότι σιγά,σιγά θα φτιάξεις πολύ όμορφα πράγματα!Έτσι και η γλυκιά μας Amalia34 έφτιαξε πολύ πολύ όμορφα ρουχαλάκια! :D
 
Ραπουνζέλ πάντα με τον καλό λόγο στα χείλη, εσύ μας εμπνέεις για να ράψουμε βλέποντας πώς τα καταφέρνεις εσύ παίρνουμε θάρρος κι εμείς για να προσπαθήσουμε :)
 
Bibi-bo:Συντήρηση, Μαλλιά, Μακιγιάζ

Γλυκιά μου Amalia34, αν έχω εγώ τον καλό το λόγο,εσύ έχεις το μελένιο.Πάντα ευγενική και καλόψυχη!Να σαι καλά και καλά μας ραψίματα! ;)
 
Καλησπερα. Ελπιζω να σας βρισκω ολες καλα. Θα ηθελα αν μπορειτε να με βοηθησετε σε κατι, προσφατως βρηκα ενα birthday πονυ αλλα σε χαλια κατασταση γεματο μαρκαδορους μηπως ξερετε πως θα μπορουσα να του τους αφαιρεσω? Προσπαθησα με οινοπνευμα, ασετον μεχρι και με ενα ειδικο σπρευ που σβηνει γκραφιτι απο τους τοιχους αλλα τιποτα.

Ευχαριστω.

2232fc06a4a5a7b7b1c5bb7f4aba411d-1-4.jpg


2232fc06a4a5a7b7b1c5bb7f4aba411d-3-4.jpg


2232fc06a4a5a7b7b1c5bb7f4aba411d-4-4.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Bibi-bo:Συντήρηση, Μαλλιά, Μακιγιάζ

Artemis παλιότερα η fraoulitsa είχε αναφέρει για την Ισοπροπυλική Αλκοόλη (Isopropanol) που τη βρίσκουμε στα φαρμακεία.Σου παραθέτω τη συγκεκριμένη σελίδα για να το δεις αναλυτικότερα.Καλή επιτυχία!

http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?t=11454&page=24
 
Πίσω
Μπλουζα