Θα συμφωνήσω μαζί σου rapunjel μου! Αυτό το συναίσθημα που έχεις όταν "ανασταίνεις" ένα παιχνίδι είναι ασύγκριτο!
Εμένα κούκλα δε μου έχουν χαρίσει ποτέ όσον καιρό ασχολούμαι, οπότε δεν έχω μέτρο σύγκρισης με αυτό που λες... Τις καινούργιες που πήρα όμως με ανταλλαγή, δεν ξέρω... χάρηκα πάρα πολύ που τις πήρα, ωραίες ήταν στο κουτί, αλλά... δεεεεεεν ξέρω... είναι πάρα πολύ όμορφες, τις είχα και μικρή, αλλά από εκεί και πέρα... και πάλι προτιμώ τις μεταχειρισμένες με όλα τα προβλήματά τους. Αλήθεια. Ίσως να είναι και συναισθηματικός ο λόγος, μιας και κάπως έτσι θα ήταν κι οι δικές μου σήμερα... Μ' αρέσει και αυτή η διαδικασία της συντήρησης, θέλω να μάθω όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα προκειμένου να μπορώ να τις επαναφέρω όσο πιο κοντά γίνεται στο πώς ήταν αρχικά...
Όσο για το θέμα με το να τις ακριβοπληρώνουμε... δεν ξέρω, ειλικρινά! Έχω ακριβοπληρώσει bibi-bo δύο φορές, και τις δύο μεταχειρισμένες... Αλήθεια, όμως, το σκεφτόμουν σήμερα αυτό... Ποια είναι η πραγματική τους αξία; Μέχρι πόσα μπορείς να δώσεις για μια κούκλα χωρίς να πεις πως την ακριβοπληρώνεις; Ειναι κι αυτό ένα μεγάλο θέμα... Πραγματικά, δεν ξέρω από τιμές, δεν χρειάστηκε ως τώρα να ασχοληθώ σοβαρά με τις τιμές της "αγοράς", αλλά τώρα που ψάχνω σοβαρά και μόνη μου προβληματίζομαι πολύ. :xm: :xm: :xm: