Bibi-bo : Συντήρηση, Μαλλιά, Μακιγιάζ

Δεν έχω λόγια!!!!!!!!!!!!!! Απλά ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ!! :bow: :bow: :bow: :bow: Αναστασία μου, για ακόμη μια φορά έκανες τα αδύνατα δυνατά! Πες μας σε παρακαλώ πώς καταφέρνεις και κάνεις τα μάτια των κουκλών που συντηρείς να λάμπουν τόσο? Εχω τεράστιο θέμα με αυτό το κεφάλαιο.... :cry: :cry: :cry:

Η ΒΙΒΙ ΒΟ κοκκινομάλλα είναι πολύ όμορφη! Της πάει πολύ! Να τη χαίρεσαι Αναστασία μου, ήρθε στο σωστό μέρος (κάτι ήξερα εγώ.... :cool: )
 
MytinyWorld μου εγω σε ευχαριστω για αυτο το κεφαλι, που στην τελικη δεν ειχε καποιο σοβαρο προβλημα! Μια χαρα ητανε! :flower: Σοβαρο προβλημα ειναι τα κοψιματα, εκει η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα! Ολα τα αλλα διορθωνονται!

Για τα ματακια, εχεις δικιο, τωρα που ξαναειδα τις φωτο και το προσεξα οντως τα περασα με ενα γυαλιστικο ξυλου, με βαση το νερο (ειναι υδροδιαλυτο!!!! προσοχη δεν βρωμαει οπως εκεινο που θελει διαλυτικο.) Το ειχα ξεχασει αυτο το σταδιο παιδια, γιατι δεν το ειχα φωτογραφησει.

Το προιον αυτο το πηρα απο καταστημα με ειδη οικοδομης (κι οχι καλων τεχνων). Ονομαζεται Flatting per legno Holz Lack. Ειναι για εσωτερικους και εξωτερικους χωρους, αν θες να κανες την bibi-bo και μεσοτοιχια αμα λαχει. :D

Οσο ειναι νωπο πλενεται με νερο και ειναι αοσμο.
 
Kαλά...δεν έχω λόγια..!!! Μιλάμε έχεις το άγγιγμα του Μίδα...Ότι αγγίζεις γίνεται...bibi bo..!! Συγχαρητήρια...ΕΓΡΑΨΕΣ..!!!! :)
 
Αναστασία τι υπέροχη δουλειά που έκανες!!! :D Εχω απλά μείνει άφωνος με τη ρομαντική κοκκινομάλλα bibi-bo αλλα ακόμη περσσότερο με αυτό το κάτι έξτρα (γυαλιστικό ξύλου) που πέρασες στα μάτια της, και τα έκανε τόσο καθαρά. Στην αρχή βλέπω πως το Remove Zit έκανε δουλεία στο κοκκινωπό χρώμα γύρω απο τους κροτάφους της. χεχε :p Αυτό και άν βρωμάει! :eek:

Υπέροχη και μοναδική θα έλεγα η bibi-bo αυτή, όπως έτσι ειναι και η μαστόρισσα της! :flower:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πολλά συγχαρητήρια και από μενα Αναστασία μου, έκανες επαγγελματική δουλειά, είσαι απιστευτη! Και κοκκινομαλλα ειναι πανεμορφη η μπιμπιμπο σου! Μπραβο και στην Ine για τη δουλεια που ειναι προθυμη να προσφερει και καλη επιτυχια!
 
παιδια ευχαριστω πολυ!!αναστασια τι εκανες παλι??? απλα συγχαρητηρια!! ειμαι σιγουρη οτι οταν κανεις κατι με αγαπη εχει 100 φορες καλυτερο αποτελεσμα! απλα μπραβο...!ανυπομονω να φτασω σε αυτο το σημειο του αρθρου κ να το προσθεσω!!!
 
παιδια σας ευχαριστω ολους πολυ!!
αναστασια τι εκανες παλι??? απλα συγχαρητηρια!! ειμαι σιγουρη οτι οταν κανεις κατι με αγαπη εχει 100 φορες καλυτερο αποτελεσμα! απλα μπραβο...!ανυπομονω να φτασω σε αυτο το σημειο του αρθρου κ να το προσθεσω!!!
 
ααα!ηθελα να μοιραστω μαζι σας τη νεα μου φιλη. ειναι η superstar barbie του 1977 - pop icon της σειρας pink label.

IMG_7210.jpg

 
 

IMG_7208.jpg

IMG_7211.jpg
 
Ρετροφιλαρακια μου αγαπημενα, #) σας ευχαριστω για ολα οσα μου μαθατε εδω στο φορουμ μας. Χωρις εσας η bibi-bo θα ειχε μεινει για μενα μια γλυκεια μακρινη αναμνηση. Εσεις ομως την ξαναζωντανεψατε με τις πλουσιες πληροφοριες και το υλικο που μας ποσταρατε! :flower: :flower: :flower:

Αυτο με την κιμωλια για σκια που μας ειχε πει η Fraoulitsa μας πιστευω οτι εκανε την διαφορα στο θεμα της σκιας των ματιων της κουκλας.

Ηθελα να προσθεσω οτι για να χρησιμοποιησω την κιμωλια την εσπασα πρωτα σε πιο μικρο κομματι, κατα μηκος εννοω, γιατι ολοκληρη ηταν αδυνατον να την κουμανταρω χωρις να πασαλειψω τα παντα!

:)
 
αναστασια να σε ρωτησω, αφου βαλεις την σκια-κιμωλια, βαζεις κατι απο πανω για να μεινει ή απλα δεν την αγγιζεις σε εκεινο το σημειο?
 
Προσωπικα δεν της εβαλα τιποτα, γιατι οταν προσπαθησα να της περασω το διαφανες βερνικι φυσικα της το χαλασε. Ομως αν και φευγει λιγο με τον καιρο το χρωμα μενει ορατο! Στο προσωπο η κουκλα ειναι σιγουρα πιο ευαισθητη. Δυστυχως ειναι κουκλες που δεν αντεχουν να ξανακανουν την παλια ζωη τους (ατελειωτο παιχνιδι με τις ωρες, οπως καναμε μικρουλες), ειναι πιο "συλλεκτικες". :) Αυτο ειναι το τιμημα.


ΥΓ.
Amalia34μου,καλως μας ηλθες με το ομορφο avatar σου, την bibi-bo σου την τοσο ομορφα χτενισμενη! :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
το ξερω...δυστυχως δεν εχω καμια bibi-bo....ουτε τις προλαβα ουτε εχω καταφερει να αποκτησω καμια ακομα....οσοι κ οσες εχετε, να τις χαιρεστε!

ευχαριστω κ για την πληροφορια!
 
Αναστασία όσον αφορά την κιμωλία. Επειδή συχνά ζωγραφίσω με κιμωλία για να την "φιξάρω" χρησιμοποιώ σπρέι λάκ για τα μαλλιά! Πειραματίσου σε κάποιο σημείο της κούκλας ή σε άλλη κούκλα και δες αν εχει κάποιο αποτέλεσμα.
 
Κambia.....κάτι περιμένουμε νομίζω ΚΑΙ από σένα..... Γκούχου γκούχου......... :p
 
(μα που έχει πάει η φατσούλα που σφυρίζει ανέμελα??? :p ) Ναι, ναι δεν το ξέχασα. Πριν λίγες μέρες τελείωσα με την κόμη της. Θέλει στοργή και προδέρμ
 
Eχω μεινει εκπληκτη. Χιλια μπραβο Αναστασια. Εισαι αξια που απο ενα κεφαλι που για ολους μας θα ηταν αχρηστο, εσυ εφτιαξες μια μπιμπι μπο με τα σεα και τα μεα της :)
 
kornizoliza είπε:
Eχω μεινει εκπληκτη. Χιλια μπραβο Αναστασια. Εισαι αξια που απο ενα κεφαλι που για ολους μας θα ηταν αχρηστο, εσυ εφτιαξες μια μπιμπι μπο με τα σεα και τα μεα της :)
Μπορώ να προσθέσω και εγώ ταπεινά και με τα βυζαντινά της????:biglaugh: Απλά δεν υπάρχεις Αναστασάκι μου :bow: :bow: :bow: !!!! Καταπληκτικό tutorial και απίθανα πανέμορφο αποτέλεσμα!!!!!!!!!!! Εγώ προσωπικά τη λάτρεψα και έτσι!! Θα είναι μία ΟΟΑΚ φλογερή κοκκινομάλλα!! Να τη χαίρεσαι κοριτσάκι μου!!!
 
Σήμερα φτιάχνοντας μια bibi-bo για να τη στείλω σε μια φίλη σκέφτηκα πως θα ενδιέφερε και αλλους και άλλες πως δε θα κολλήσουν τα πόδια με το υπόλοιπο σώμα τώρα το καλοκαίρι που ανεβαίνει η θερμοκρασία.

Παίρνουμε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και το τυλίγουμε όπως φαίνεται στις φωτογραφίες στην κούκλα, φτιάχνοντας της ένα εσώρουχο με αυτό.Προσέχουμε να μπει αρκετό από τη μέσα πλευρά έτσι ώστε να κοπεί η επαφή πλαστικού (σώμα) και βινυλίου (ποδιού). 'Ετσι δεν κολλάει πια το πόδι με το σώμα.

Ετοιμη η κούκλα.

Φωτογραφία0034.jpg

Φωτογραφία0035.jpg

Φωτογραφία0036.jpg

Φωτογραφία0037.jpg

Φωτογραφία0038.jpg

Φωτογραφία0039.jpg

Φωτογραφία0040.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Υπεροχη η κουκλιτσα και σε ευχαριστουμε για τις πολυτιμες συμβουλες σου φιλε el greco εγω σε ευχαριστω ιδιαιτερα γιατι ξερω πως φροντισες πολυ αυτη την κουκλα για να τη χαρισεις και να δωσεις χαρα
 
σιγουρα θα δωσει χαρα απεριγραπτη!!!
 
Eίναι ωραίο να βλέπεις χαρούμενους ανθρώπους πόσο πιο ωραίο είναι ακόμη να προκαλείς εσύ αυτό το συναίσθημα.
 
Πίσω
Μπλουζα