Bibi-bo: η επανακυκλοφορία της;

δωστε παιδια παντου πιστευω οτι ειναι σχετικα ευκολο να γινει αν το πιεσουμε στο εξωτερικο γινεται χαμος με masters of the universe και χελωνονιντζακια εδω δεν εχει γινει ποτε τετοια ενεργεια καιρος ειναι...
 
Οχι στους πολιτικούς... Θα ζητήσουν ή μίζα ή άδεια από την Τρόικα για φορολόγηση... :p
 
Φίλε makisimo στο twitter θα το δουν κάποιοι. Έστειλα τη φωτογραφία και ζήτησα να μας βοηθήσει και η Πόπη Τσαπανίδου στη σελίδα της στο facebook. Κάτι άλλο δεν έχω σκεφτεί. Όσο αφορά τις ψηφιακές υπογραφές πρέπει να μαζευτούν πάρα μα πάρα πολλές. Εγώ με αυτό το θέμα ειμαι άσχετος. Όποιος ξέρει ας βοηθήσει.
 
Αν μαζευτούν υπογραφές με το κλασικό τρόπο, στο χαρτί , είναι πολύ αναχρονιστικό ή δύσκολο να οργανωθεί?
 
spirtouli πώς θα μαζευτουν οι υπογραφες στο χαρτι;

κι οσοι μενουν εκτος Ελλαδος με ποιο τροπο θα υπογραφουν;
 
ενεβαζω βίντεο στο youtube σε λίγο θα το δείτε εδώ
 
Amalia34 είπε:
Cococinel πολύ καλή δουλειά. Εγω ειμαι ασχετη με αυτα δυστυχως απλα ηθελα να ρωτησω αν ο χρονος που αλλάζει η φωτογραφια της μπιμπιμπο μπορει να μειωθεί. Δηλαδή γινεται οπως δειχνει οτι αλλαζει σελιδα και μπαινει νεα φωτογραφια της μπιμπιμπο, αυτο να γινεται λιγα δευτερολεπτα νωριτερα ; ετσι θα χωρεσουν περισσοτερες ποζες με τη μπιμπιμπο. Δεν ξερω αν μπορει να γινει κατι τετοιο. Η μουσική επισης υπεροχη. Περιμενουμρ να το δουμε κι ολοκληρο και σε ευχαριστουμε προκαταβολικά για τον κόπο σου και την υπέροχη δουλειά :)
Σας ευχαριστώ πολύ Katerinak και Amalia34!!! :) :flower:

Γίνεται ναι!!! Κι εμένα με εκνεύρισε λίγο αυτό και το έψαξα :D
 
Φίλη spirtouli, έχει δίκιο η φίλη katerinak πρέπει να γίνει ψηφιακά η συλλογή υπογραφών και να μπει σε διάφορα sites π.χ. εδώ, στη σελίδα μου της bibi-bo στο facebook, στις σελίδες επίσης : άνοιξε αυτό το κουτί , στο ρετρομανιαχ στο facebook και γενικά όπου έχει πολύ κόσμο.

Ευχαριστώ και το makisvertis για το βίντεο που ετοιμάζει αλλά και τη φίλη Cococinel για την ευγένεια και τη διακριτικότητα της και βέβαια για το βίντεο που ετοιμάζει.
 
Εγώ προσωπικά δεν έχω facebook ή twitter, μόνο εδώ συμμετέχω και δεν εννοώ να μην μαζέψουμε ηλεκτρονικά, αν γίνονται και τα δύο εννοώ;
 
Φίλη spirtouli και εδώ θα μπει. Παντού κανένα πρόβλημα. Υπογραφές να μαζευτούν αυτό μετράει.
 
Ωραίο βιντεάκι makisvertis.

Απλά μια ένσταση στο "θα είμαι σύντομα κοντά σας σε όλα τα καταστήματα"

Εμείς μπορεί να το θέλουμε αυτό αλλά επειδή ακόμα τίποτα δεν έχει γίνει, νομίζω πως καλύτερα θα ήταν κάποια πρόταση του στύλ "βοηθήστε με να κυκλοφορήσω και πάλι..."
 
μήπως προκαλεί το θα ειμαι συντομα κοντα σας κ γινει εκτως απο της κινησεις μας ενας ντορος ισως κ στα media κ ολοι θα λενε οτι θα επανακυκλοφορηση , θα ρωτανε στους καταστηματαρχες παιχνιδιων ....και αυτη με τη σειρα τους στις εταιριες που προμηθευονται ούτω σώστε καταλαβουν οτι έχει ζήτηση....

βαλτε το βιντεο

στη σελιδα του jumbo πατηστε like

συνεχεια σχολια στη σελιδα του jumbo

εκει θα δουνε το ενδιαφερον

εδω τα βλεπουμε μονο εμεις
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
χεεεεει ηρθε η ωρα για δωροοοοο χεεεειιι :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μόλις ανέβηκε το video επιτέλους!!! Σας βάζω εδώ το link να το δείτε. Στις φωτογραφίες έχω βάλει σχεδόν σε όλες το όνομά σας, με τον τρόπο όμως που εμφανίζονται, σε κάποιες δυστυχώς δεν φαίνεται! Σε μερικές το διόρθωσα, το έγραψα πιο ψηλά, αλλά μου ήταν αδύνατον να το κάνω σε όλες επειδή κόλλαγε και το πρόγραμμα και αναγκάστηκα να το κάνω 2-3 φορές απο την αρχή. Έζησα ένα δράμα!! :cry:

Anyways, ελπίζω να σας αρέσει και να το απολαύσετε! Για ο,τιδήποτε θέλετε να διορθώσω θα το κάνω μέσα στο Σαβ/κο. Καλό απόγευμα!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=4TM9kOYUCAI&feature=youtu.be
 
Εξαιρετικό, πολύ υλικό, ωραια παρουσίαση και ωραία μουσική επένδυση!!! ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ :bow: :bow: :bow: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2:
 
Φίλη Cococinel συγκινήθηκα πολύ με το βίντεο. Να σαι καλά και έκανες υπέροχη δουλειά. Βλέποντας τις κούκλες των παιδιών συνειδητοποίησα πόσο κοντά μου νιώθω αυτούς τους ανθρώπους και το ρετρομάνιαχ, το σπίτι μας. Σας ευχαριστώ.Η οικογένεια της bibi-bo ,όλοι εμείς. Σε ευχαριστώ Cococinel. :bow: :thanx2:

Φίλε Galoob έχεις κάνει εξαιρετική δουλειά με τις διαφημίσεις της bibi-bo. Πάρα πολύ καλό το αποτέλεσμα! Σε ευχαριστώ. :bow: :thanx2:
 
Χαίρομαι πολύ που σας άρεσε!!! :thanx2: :flower:

Με την πρώτη ευκαιρία θα φτιάξω κι άλλο (με τις φωτογραφίες που έμειναν απέξω), έτσι να υπάρχει!!! :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ένα μεγάλο ευχαριστω κι απο μενα στην φίλη cococinel για την καταπληκτική δουλειά αυτή. Απιθανες φωτογραφιες και υπεροχη μουσική...κι εμένα με συγκίνησε. Το ίδιο θα πω και για τον φίλο Galoob τον ευχαριστώ πάρα πολύ για την υπέροχη διαφήμιση την είδα κι ενιωσα σαν μικρο παιδι που λαχταρά την μπιμπιμπό...

Τελικά όλοι κρυβουμε ένα παιδί μέσα μας...τι κι αν μεγαλώσαμε, σημασία έχει να νιώθουμε πάντα όμορφα και αγνά όπως οταν ήμασταν παιδιά και παίζαμε με αυτα τα παιχνίδια...

Σας ευχαριστώ όλους για αυτή την τόσο όμορφη παρέα που δημιουργήσατε εδω...
 
Πίσω
Μπλουζα