Bibi-bo: A' περίοδος (ρούχα + αξεσουάρ)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας rapunjel
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Bibi-bo: A περιοδος (ρούχα + αξεσουάρ)

Λατρεμένη εσύ να σαι καλά που μας ξεσηκώνεις!!!

Αφιερωμένη η άνοιξη σε σένα...

picture.php

Πολύ όμορφη η Άνοιξη!

Η μπαλαρίνα είναι ένα ακόμη παιδικό απωθημένο....

Χάρη στον makisimo έχω κι εγώ την tutu και ένα ζευγάρι άσπρα παπουτσάκια πουέντ, όμως πρέπει να βρω και το ολόσωμο καλσόν... :xm:

Συνεχίζω με αξεσουάρ.

Το καθιστικό της bibi-bo είναι ένα μεγάαααλο αξεσουάρ!! :)

picture.php

Τρελα η Ανοιξη!!!! :) :) :) Λουλουδι του μπαξε!!!

Αχ κοριτσια, η μπαλαρινα με το ολοσωμο...εγω θα ρωτησω αν υπαρχει τροπος ξεπατηκωματος του και κλωνοποιησης του...Μακαρι να ειναι δυνατον!

To καθιστικο ειναι να την αραξεις στο χαλι!

Χα, χα, θυμήθηκα που η ραπουνζέλ μας με την αδερφή της βάζανε τον τζον τζον να καθαρίζει τα χαλιά σε ΟΛΑ τα δωμάτια!! Είχαμε μάλιστα καταλήξει ότι έτσι έκανε μπράτσα!!:biglaugh:

Αξεσουάρ και ρούχα, όπως τα διαφήμιζε η el greco!

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Ναιιιιιι!!! Το θυμαμαι!!! Α ρε Ραπουνζελ!!! Τι γελιο!!!!

Αυτο που κανεις τωρα Μytinyworld μου παντως δεν ειναι σωστο :D , αυτα τα φυλλαδια πρεπει να μενουνε κρυφα. :o Οταν ημουν μικρη ζουσα στην αγνοια, :xm: τωρα που μεγαλωσα και τα ειδα, τι καταλαβα????8)

Αυτη η ντουζιερα παιδια:dribble:....με την ξανθια θεά μεσα...λετε γι αυτο να εχω πορωση και εγω με την ντουζιερα και να μην συμπαθω την μπανιερα?

Εκει που ειναι ντυμενη Καπρι, απο το ιταλικο κοσμοπολιτικο νησι Capri, φοραει ενα μοναδικο μαγιω...Τι μπουκλα...

Αχ ποιος καλος αγιος με προστατεψε μικρη απο αυτο το φυλλαδιο!!!! Και ενιωθα παιδακι χορτασμενο κι ας ειχα μια σιντυ απο τριτο χερι, μια μπιμπιμπο μοναχα και μια μπαρμπι αγορασμενη στα κρυφα!!! :D

Τι να κάνουμε Αναστασία μου, φάτε μάτια ψάρια ήμασταν μικρές, δεν βαριέσαι... :(

Την ντουζιέρα πάντως που αγαπάς τόσο πολύ, την έχω και σου υπόσχομαι ότι με την πρώτη ευκαιρία θα σου κάνω σπέσιαλ φωτογράφηση!!! :)

Ενα άλλο αγαπημένο μου παιδικό ρουχαλάκι, αλλά προσέξτε, δεν είναι αυθεντικό το καπελάκι... Σαν θα θυμάμαι ότι είχε έναν σκούφο... :xm: Οι μπότες όμως είναι ορίτζιναλ και λατρεμένες!!!:dribble:

picture.php

Κουκλα!!! :D

mytinyworld είπε:
Την ντουζιέρα πάντως που αγαπάς τόσο πολύ, την έχω και σου υπόσχομαι ότι με την πρώτη ευκαιρία θα σου κάνω σπέσιαλ φωτογράφηση!!! :)
Καλα, Μytinyworld μου, εχεις την ντουζιερα και δεν εχουμε κανει The Scenery στο σαιτ, με την ξανθια μεσα στις σαπουναδες!!!! :o :O:O:O Δηλαδη τι να πω τωρα!!!!!

Εννοειται οτι οταν εχεις χρονο θελω αναλυτικη φωτογραφηση της ντουζιερας με ολα της τα υδραυλικα!!! :D Αυτο κι αν ειναι τεραστιο αξεσουαρ!!!

Τι να κάνω κι εγώ Αναστασία μου, πως έλεγε ο Βέγγος σε μια ελληνική ταινία: δεν προλαβαίνωωωωω!!!!! :P

Και το κομμωτήριο και το σεσουάρ και τα επιπλα εξοχής α και β περιόδου.... :xm: Κάτι πρέπει να γίνει...

Α, έχω κάνει όμως σκηνικό με την άμαξα από το ΤΕΞΑΣ, θυμάστε? :)

picture.php

Πολυαγαπημένη μου mytinyworld σε ευχαριστώ πολύ!Με το φυλλάδιο σου βρήκα ότι ένα ρουχαλάκι που δεν ήξερα τι ήταν είναι το Ύδρα beach! Τέλειες οι φωτογραφίες σου και που το θυμήθηκες με τον Τζον Τζον και τα χαλιά που καθάριζε... :D Και τον κοιμίζαμε στο χαλί μιας και οι bibi-bo μας κοιμόντουσαν στο κρεβάτι.Τον στεγάζανε, τον κοιμίζανε τσάμπα στο χαλί κι αυτός έκανε δουλειές...και στα τέσσερα δωμάτια!!! ;)

Η Ύδρα beach λοιπόν!

picture.php

Λατρεμένη και πολυαγαπημένη του κάναμε διάφορα του Τζον Τζον.Στην αδερφή μου δεν άρεσε καθόλου...

Πάμε Υδρα λοιπόν? :)

Και γενικά πάμε διακοπές!

picture.php

Σημείωση: όλα είναι αυθεντικά πρώτης περιόδου, εκτός από την ψάθα και το μπλουζάκι της bibi-bo!

Πολυαγαπημένη μου mytinyworld πολύ γλυκιά φωτογραφία!Αυτή τη bibi-bo σου έρχεται να την αγκαλιάσεις.Τόσο γλυκιά είναι!Ο Τζον Τζον μάλλον καθάρισε πολλά χαλιά και τον πήρε μαζί της κι αυτόν.Βάλε όταν μπορείς σε παρακαλώ μία,μία τις φωτογραφίες του φυλλαδίου μπας και ανακαλύψουμε κι άλλη ταυτότητα ρούχου.

Ένα άλλο ρούχο Α΄περιόδου,χαριτωμένο.Όλα αυτά τα πρώτα ρούχα δεν υπάρχουν πουθενά.Μόνο εαν κάποια κοπέλα τα κράτησε και τα έχει.Αυτό μου το χάρισε με πολλά άλλα μια κοπέλα!Την ευχαριστώ!

picture.php

Υ.Γ. Ύδρα; Δεν είναι κακό!Πότε φεύγουμε;

Της bibi-bo της πάνε πολυ τα γαλάζια! Τι γλυκό φόρεμα!! :)

Το παρακάτω ρουχαλάκι είναι αυθεντικό, εκτός από το πουκαμισάκι, το οποίο έχω χάσει..

picture.php

Πολυαγαπημένη μου mytinyworld πολύ όμορφο φόρεμα σε πολύ όμορφη κουκλίτσα!Έχει την ίδια φούστα με το φόρεμα το γαλάζιο με τις καρδούλες που σου αρέσει! ;)

Αυτό το παλτουδάκι ξέρω πως σου αρέσει....

picture.php

picture.php

Αυτό το παλτό είναι εκπληκτικό!!! :worship: :worship:Θυμάμαι που μας το είχες δείξει μια κρύα μέρα του χειμώνα, πάνω που αναρωτιόμουν αν η bibi-bo είχε ποτέ παλτό! :D

Ενα άλλο επίσης ρούχο της πρώτης περιοδου είναι και η φόρμα γυμναστικής!

picture.php

Τα αθλητικά παπουτσάκια δεν είναι αυθεντικά! Αλλά δεν θυμάμαι ποτέ να είχε το δικό μου σετ παπουτσια, μιας και πάντα της φορούσα τα αθλητικά μποτάκια της σπορ λίλυ!!:biglaugh:

Πολυαγαπημένη μου mytinyworld αυτή η κουκλίτσα σου είναι σαν ζωντανή!Τι ενέργεια κουβαλάει...πολύ όμορφη η φόρμα.Την έχω κι εγώ σε ίδιο χρώμα.Θυμάσαι σε ποια άλλα χρώματα έβγαινε;

Η κοινή ντουλάπα τους που τα ρούχα του καημένου του Τζον Τζον είναι εντελώς πιεσμένα από της bibi-bo.

picture.php

picture.php

Χα,χα, του την έφαγε την ντουλάπα!!! :D

Ραπουνζέλ μου, θα σου πω μια ιστοριούλα γι'αυτή την φόρμα... Καταρχήν πρέπει να κυκλοφόρησε πολύ νωρίς, 1981-1982? Εγώ τότε είχα τη σίντυ και αγνοούσα την ύπαρξη της bibi-bo ακόμα. Είχα ζητήσει από μια θεία μου που με ρώτησε τι δώρο να μου φέρει, την φόρμα της σίντυ και εκείνη μου έφερε... αυτή τη φόρμα! :confused: Μέχρι πέρσι που την είδα εδώ, νόμιζα ότι ήταν μια φόρμα μαϊμού, αν και την έβλεπα πολύ καλοφτιαγμένη για μαϊμού! :animlaugh: Ευτυχώς που μου έφερε αυτή τη φόρμα που είναι δυσεύρετη σήμερα, γιατί της σίντυ τη βρίσκω όποια ώρα θέλω!

Σίγουρα υπήρχε σε κόκκινο, όπως βλέπουμε στο οπισθόφυλλο

picture.php

Πολυαγαπημένη μου mytinyworld ευτυχώς που δεν την πέταξες!!!Πρέπει να υπάρχει και σε άλλα χρώματα!

Το δικό μου ζεύγος με τις φόρμες τους!Τα αθλητικά παπουτσάκια της bibi-bo έχω αμφιβολίες αν είναι τα γνήσια...

picture.php

Τι όμορφο ζευγάρι με τα αθλητικά τους!!!

Είμαι πολύ χαρούμενη που βρήκα το κόσμημα της σταρ!! :cheers: Είχε και ασορτί σκουλαρίκια, αλλά αυτά δεν τα εχω...

picture.php

Πολυαγαπημένη μου mytinyworld θέλω φωτογραφία με το φουστάνι της σταρ και το κολιέ!!! :cheers: Κι από μένα για το κολιέ!!!

Η bibi-bo ιππέας...

picture.php

Υπεροχες φωτογραφιες!!! :)

Καλα βρε παιδια...κι αυτος ο Τζον Τζον περιμενε να μοιραζεται την ντουλαπα με μια γυναικα, και μαλιστα την bibi-bo, και να εχει και χωρο!!! :xm:

Αυτοι οι ανδρες εχουν ωρες ωρες κατι παραλογες απαιτησεις.... :xm: :xm: :xm:

Παρε ρε φιλε μια σακουλα και ριξτα μεσα χυμα, που θες και ντουλαπα! Ειχες και στο χωριο σου?8)

Πίσω
Μπλουζα