Γιούπι γιούπι και πάλι γιούπι!!!! Πόσο χαίρομαι που ξαναβλέπω την παρέα μας μαζεμένη παιδάκια μου!!! Αυτή η φωτογραφία δεν θα έπρεπε να λέγεται αποχαιρετισμός αλλά ''Τhe big comeback 2'' !!
Πρώτα από όλα θα ήθελα να περάσω μία φωτό από ένα υπέροχο δώρο, από έναν ακόμη υπέροχο άνθρωπο. Πρόκειται για το ναυτικό σύνολο σε όλο του το μεγαλείο και στο πρώτο μου κουτί α περιόδου!! (Η αγαπημένη mytiny είχε την απίστευτη καλοσύνη να μου στείλει και τα κουτιά δεύτερης περιόδου που ετοιμάζονται για το θρεντ :thanx2: :thanx2
Να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου το μέλος
bibi-bo γι' αυτό το μοναδικό δώρο και εύχομαι ειλικρινά να μπορέσω να του το ανταποδώσω!! ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και πάλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :thanx2: :thanx2: :thanx2: Δεν μου κάνει την καρδιά ακόμη να το βγάλω από το κουτί του... Δώστε μου λίγο χρόνο ακόμη παρακαλώ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Προβολή συνημμένου 32991
makisimako μου πολύ καλό το πρόγραμμα οργάνωσης της νέας el greco αλλά χωρίς να θέλω να φανώ αχάριστη δεν βρίσκεις ότι είμαστε λίγο, όσο πατάει η γάτα, ριγμένες??? Κάντο 4 bibi bo και 2 Τζον Τζον και το συζητάμε!! Α! Και σχόλια τύπου δε βγαίνω μάνα μου, με σφάζεις, είμαι ήδη κάτω από το κόστος, φταίει και αυτή η οικονομική κρίση ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ να εξηγούμαστε!!!! :nono: (ελπίζω ότι αυτό το ανθρωπάκι κουνάει το δείκτη έτσι?? Τουλάχιστο εγώ με αυτή την έννοια το έβαλα...) Και θέλουμε και ΙΚΑ!! XA!! Είπα και ένα ανέκδοτο να περνάει η ώρα βρε αδελφέ!!