spirtoulis
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 214
Αmalia από ότι διάβαζα είχε και ρούχα. "Αμα έρθει να κρεμάσω καμία φωτογραφία . Αυτό έχω και ένα πορτοκαλί σετ τένις.
EL GRECO είπε:spirtouli η ντουλάπα είχε και κάποια ρούχα και κούκλα. Ξερώ από μία φίλη μου ότι την πουλούσαν έτσι που την είχε αγοράσει περίπου το 1982 στο Μινιόν.Με το καλό να τη γεμίσεις!Καλορίζικη!
rapunjel μου προφανως το ποστ σου ειναι παλιο, αλλα αν θυμασαι μπορεις να μου πεις που βρηκες τη φουστιτσα που φοραει η bibi-bo? ειναι δικη της, καποιας αλλης ή την εφτιαξες εσυ? ξερεις γιατι σε ρωταω? αυτη τη στιγμη κραταω μια ιδια στα χερια μου. την εχω απο μικρη, εχει χαλασει το λαστιχακι στη μεση κ εχει το ιδιο ασημενιο ρελακι στο τελειωμα. επισης η βαση ειναι κ αυτη της bibi-bo? γιατι την ειχα κ γω! οποιαδηποτε πληροφορια θα ηταν πολυτιμη!! ευχαριστω!!rapunjel είπε:Λατρεμένη Αναστασία μου έλειψες!!! :flower: fraoulitsa:σε 30 χρόνια το πιο πιθανό είναι να γράφουν τα παιδιά μας για τις bibi-bo σαν τις "κούκλες της μαμάς" (δε θυμάμαι ποιος το είχε πει αυτό, αλλά μου άρεσε)...
Πολύ ωραίο αυτό που έγραψες fraoulitsa!
Γλυκιά Amalia34 να σαι καλά!Η μπαλαρίνα και με τα ρούχα του μπαλέτου.Η φούστα η τούλινη είναι πανεύκολη να φτιαχτεί!
:animlaugh: :animlaugh: :animlaugh: :animlaugh: Ακου "τρελοπίπινο"!!!makisimos είπε:Τι να πει κανείς για την soufle..!!! Βρεε....μήπως η σουγλέ μας είναι καμιά 60χρονη μοδίστρα της El Greco και μας το παίζει συνομίληκη και τρελοπίπινο...!!??? ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ..!!!!!
makisimos είπε:Ine εδώ είναι ένα θέμα που είχα ανοίξει για χρονολόγηση παιχνιδιών. Θα σου λυθούν όλες οι απορίες σου..!! http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?16572-%D7%F1%EF%ED%EF%EB%FC%E3%E7%F3%E7-%D0%E1%E9%F7%ED%E9%E4%E9%FE%ED-El-Greco-%EC%E5-%E2%DC%F3%E7-%F4%E9%F2-%B8%ED%F4%F5%F0%E5%F2-%C4%E9%E1%F6%E7%EC%DF%F3%E5%E9%F2&p=258402&viewfull=1#post258402