Έτοιμο souflesoufle είπε:Retromaniax καλεί Kambia.... (ή και όποιον άλλο έχει την καλή θέληση...) Κατ' αρχάς καλή χρονιά!!!!! Κατά δεύτερον , γίνεται να συμπληρώσουμε στον κατάλογο τα παρακάτω που εμφανίζονται για πρώτη φορά??? Κάντε το το καλό ....
Kambia είπε:Έτοιμο soufle
χαχαχαχα ...Mytiny μου, δεν ξέρω αν προσφέρεται κανείς για να κάνει baby siting:baby2: ...αλλά σίγουρα ξέρω πολλούς που θα ήθελαν όσο κανεις εσυ baby siting:baby2:, να ασχολούνται με τις κούκλες σου και να πειράζουν την υπέροχη κουκλοσυλλογή σου, παίρνοντας από την κουκλοσοφία σου και...καμιά κούκλα παραμάσχαλα στο τελος τέλος..!! χαχαχαχαχαχα :tease:mytinyworld είπε:Μακισιμάκο, αν εννοείς την άμαξα με το σαλούν, ναι, το έχω υπόψη! Αλλά έχω και τη στολή πατινάζ να φωτογραφήσω για τον κατάλογο, γιατί νομίζω την είχαμε και είναι από αυτές που σβήστηκαν...
Ε, χμ, προσφέρεται κανείς να έρθει να κάνει baby siting να παίξω λίγο με τις κούκλες μου??? lease:
Να σαι καλά makisimako!!όχι δεν ήταν τις μικρές ώρες!! Από το τραπέζι τη σήκωσα μεσημεριάτικα!! Στο ένα χέρι το κουτάλι (σουπίτσα το κόβω γιατί είχε και κρύο εχθές...) στο άλλο χέρι το ποντίκι...makisimos είπε:Σουγλέ μας σ΄'ευχαριστούμε πολύ που σκέφτεσαι και τον κατάλογο κάθε φορά...!! Φαντάζομαι για να έσπευσε η ΚΑΜΒΙΑ σε δευτερόλεπτα να το φτιάξει το ζήτημα, θα ήταν η ώρα που βγαίνουν τα φαντάσματα.!! Πάντα εκεινη την ώρα ξερω θα την βρω στανταρ όταν θέλω να την ρωτησω κατι..!! χαχαχαχχαχαχχαχαχχαχααχ :sweet_kiss:
όπως πάντα ακοίμητη φρουρός στον τομέα των παιχνιδιών..!! :thanx2:
Κατερίνα, προσπάθησα να βρω για να βάλω για avatar, κάτι που θα είναι τόσο γλυκό,όμορφο και πανέξυπνο, όσο κι εγώ... :flower:katerinak είπε:μακισιμε ειναι πολυ γλυκουλης ο φωτεινουλης του αβαταρ σου