Bibi-bo: A' περίοδος (ρούχα + αξεσουάρ)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας rapunjel
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ρομαντικό βιντεάκι. Εσύ το έφτιαξες El Greco?

Φίλη spirtoulis εγώ το έφτιαξα και είναι το πρώτο που φτιάχνω κάνοντας τη bibi-bo και τον Τζον Τζον να κινιούνται.

Συγχαρητήρια για την πρώτη σου προσπάθεια. Είναι πολύ καλά στημένο.

φιλε EL GRECO : Τ Ε Λ Ε Ι Ο το βιντεο σου!!!!!!!

ειδαμε το φιλι bibi bo - Τζον Τζον σε πρωτη παγκοσμια μεταδοση :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:

Φίλες spirtoulis και katerinak σας ευχαριστώ πολύ. Χάρηκα πάρα πολύ που κατάφερα να το φτιάξω. Να στε καλά.

Ξέρω ότι δεν είμαι "τακτική" στο θρεντάκι, αλλά να πω κι εγώ ένα μπράβο για το βιντεάκι! :thumb:

Πολύ καλή προσπάθεια -ειδικά με το animation που είναι δύσκολο κομμάτι! ;)

D@redevil σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.

:bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: φίλε ελ γκρέκο πολλά πολλά μπράβο υπέροχο βίντεο, τόσο ζωντανό!

Φίλη Amalia σε ευχαριστώ πολύ. Χάρηκα κι εγώ πολύ με αυτό το βιντεάκι.

Αφιερωμέμενες σε μία καλή φίλη οι επόμενες φωτογραφίες που της αρέσει πολύ το ρομαντικό φόρεμα της bibi-bo. Μαζί της ο Τζον Τζον.

attachment.php

attachment.php

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
:thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: φίλε ελ γκρέκο σε ευχαριστούμε πολύ για τις υπέροχες φωτογραφίες! Πραγματικά πανέμορφο φόρεμα!

πανεμορφες οι φωτογραφιες του ζευγους με τη ντουλαπα!!!!!!!!!!!

ευχαριστουμε πολυ φιλε EL GRECO:) :) :)

YΓ : το κιτρινο φορεμα που φαινεται μεσα στη ντουλαπα ποιο ειναι;

Αυτό το φόρεμα και το σαλούν μου θυμίζουν την εποχή των πιονέρων. (την εποχή της Λώρας Ίνγκαλς Ουαϊλντερ) . Ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες El Greco, αυτό το φόρεμα από τι άλλα αξεσουάρ συνοδευόταν?

Φίλη Αμαλία σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Είναι πράγματι ένα όμορφο ρομαντικό φόρεμα.

Φίλη katerinak σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Το κίτρινο φόρεμα μέσα στην ντουλάπα είναι το φόρεμα στη διαφήμιση της bibi-bo star. Στο βάζω σε φωτογραφία.

Φίλη spirtoulis σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Αυτό το φόρεμα συνοδευόταν από ζώνη,καπέλο,ομπρελίνο. Δυστυχώς δεν τα βρήκα πουθενά,ακόμη και πρόσφατα που το αγόραζα καινούργιο για να το χαρίσω σε μία πολύ καλή φίλη. Ήταν ένα από τα ρούχα που είχαν μέσα οι ντουλάπες της bibi-bo.

attachment.php

σ ευχαριστω πολυ φιλε EL GRECO για τη φωτογραφια!!!!!!!!!! ειναι υπεροχο και αυτο το φορεμα :)

Ευχαριστώ, El Greco,για την απάντηση. Σου εύχομαι να ολοκληρώσεις το σύνολο. 'Εχουμε πουθενά κανένα κατάλογο με τα ρούχα που είχε μέσα η ντουλάπα?

Φίλες katerinak, spirtoulis, Αμαλία εγώ σας ευχαριστώ για την καλοσύνη και την ευγένειά σας.

Φίλη katerinak αυτό το κίτρινο φόρεμα είναι το μοναδικό που μου έμεινε από τη παιδική bibi-bo της αδερφής μου.

Φίλη spirtoulis στο θρεντ bibi-bo κατάλογος έχει μία φωτογραφία της ντουλάπς ανοιχτή: http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?16957-Bibi-bo-%CA%E1%F4%DC%EB%EF%E3%EF%F2

Στη φωτογραφία της ντουλάπας στον κατάλο της bibi-bo φαίνεται η bibi-bo να φορά το σύνολο Πάρτυ, διακρίνεται το φόρεμα Πριγκίπισσα του Ειρηνικού και κάτω μπροστά στη ντουλάπα η φόρμα Φεστιβάλ.

Ρωτώντας και διαβάζοντας έμαθα κι αυτά:

Η πρώτη ντουλάπα Bibi-bo είχε ορισμένων ειδών ένδυσης: μακρυμάνικη φόρμα ή όχι, ένα φόρεμα πρωινό, ένα βραδινό φόρεμα και ένα κοστούμι φούστα σακάκι ή παντελόνι σακάκι. Κάποιος θα μπορούσε να αγοράσει ένα και ένα τα ρούχα, σε μια κλειστή σακούλα και διπλωμένα.

attachment.php

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
φιλε EL GRECO ευχαριστουμε πολυ και παλι για τις τοσο ομορφες φωτογραφιες σου και για τις πληροφοριες που μοιραζεσαι μαζι μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φίλη katerinak να σαι καλά. Η παρακάτω φωτογραφία ,αντί καληνύχτας,αφιερωμένη σε σένα, στη spirtoulis και στην Αμαλία:

attachment.php

ευχαριστουμε πολυ για την αφιερωση φιλε EL GRECO !!!!!!!!!!

μας καληνυχτιζει η γλυκια bibi bo λιγο πριν μπει στη ντουλαπα της :)

καληνυχτα και σε σενα :)

Πίσω
Μπλουζα