Bibi-bo: A' περίοδος (ρούχα + αξεσουάρ)

Συμφωνώ soufle μου, ήταν τέλεια! :) Η διαφορά από καλούπι ήταν μονο το χαμογελαστό στόμα, γι'αυτό και οι δύο διαφορετικοί αριθμοί που έχουν στο σβέρκο τους. Ολες τις άλλες διαφορές τις έκαναν οι λεπτομέρειες που αναφέρεις, το μακιγιάζ, οι βλεφαρίδες κλπ... Ακόμα και το πως είναι κολλημένα τα μάτια, μπορεί να δώσει μια διαφορετική έκφραση!8)

Το ΚΟΡΦΟΥ το έχω από ντουλάπα άλλου και όχι από κουτί ή από ντουλάπα δική μου για να σου πω με βεβαιότητα αν είχε την πράσινη ζώνη ή όχι... :( Πάντως, ενώ στο σακουλάκι που συνόδευε την ντουλάπα (το οποίο ήταν σφραγισμένο) είχε την τσαντούλα του καταλόγου, και όλα τα αξεσουάρ των υπόλοιπων ρούχων (ΠΟΡΤΟ ΦΙΝΟ και ΧΟΛΙΝΤΑΙΗΣ) δεν είχε την πράσινη ζώνη και την πορτοκαλί κορδέλα για τα μαλλιά... :xm:
 
Καλημέρα κι απο μένα, και χρόνια πολλά σε όλους !!! fraoulitsa καταπληκτικά τα νέα σου συνολάκια να τα χέρεσε!!!! donkix2000 οι κούκλιτσες σου είναι ότι πιο σπάνιο μπόρεις να βρέις αυτή την επόχη πανέμορφες και σε εξαιρετική κατάσταση φαντάζομε πόσο πολύ κόπιασες για να τις βρείς ( σε παρακολουθώ καιρό χιχιχι και γνωρίζω την τρέλλα σου με τα ρετροπαίχνιδα) σου αξιζούν χίλια μπράβο!!!! Κι εγώ με τη σείρα μου να σας ποστάρω την περιβόητη σταρ με το κίτρινο φόρεμα της διαφήμησης μόνο συγχωρέστε με για την φωτογράφηση έγινε στο πόδι μιας η κουκλίτσα βρίσκετε στην επαρχία και η κάτοχος (κολλήτη μου ) βαρίοταν να φγάλει τις ζελατίνες... ΄: ((((( επιφυλάσσομε όμως για μια καλύτερη και λεπτομερέστερη φωτογράφιση.... η δεύτερη φώτο είναι η 'μονάκριβη' ( μιάς και είναι η μοναδική α' περιόδου που έχω και και την πλήρωσα αρκετά για να την αποκτήσω άρα είναι μον-άκριβη) με την τουαλέτα που φωσφορίζει... DSC00293.jpg

DSC00273.jpg

DSC00295.jpg

DSC00292.jpg
 
Κορίτσια, σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!!! :) :) :)

Soufle μου, συμφωνώ απολυτα!! Η Bibi-bo μας μπορεί να μην είναι Barbie με τις χιλιάδες παραλλαγές κι εκδόσεις, αλλά είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Για το Κορφού ούτε κι εγώ μπορώ να βοηθήσω ιδιαίτερα, μιας και το δικό μου, όπως και της mytinyworld μας, είναι από ντουλάπα και δεν μπορώ να ξέρω αν το συνόδευε κάτι... Την τσάντα την είχα από άλλη ντουλάπα που είχα βρει μόνη μου στο παρελθόν και σε αντικατάσταση της κορδέλας χρησιμοποίησα λαστιχάκι για τα μαλλιά... Το ίδιο ισχύει και για το Πόρτο Φίνο μου, για το οποίο είχα ήδη σπίτι τσάντα, παπουτσάκια και φτερό...

Pin y pon μου, σε ευχαριστούμε γισ τις υπέροχες φωτογρσφίες!!! Ειδικά την κούκλα με το κίτρινο φόρεμα δεν την είχαμε ξαναδεί στο κουτί της! :) Πανέμορφη και η μονάκριβή σου, πρσγματικά χαίρομαι πολύ που η συγκεκριμένη κούκλα ήρθε στα χέρια σου! ;)

Και μια μικρή παρατήρηση, αν μου επιτρέπετε.. Επειδή έχω ακούσει διάφορα τον τελευταίο καιρό για την ακρίβεια των διαφημίσεων που έχουμε ποστάρει με το Μακίσιμο κι επειδή έχει ακουστεί στο παρελθόν πως η κούκλα με το φόρεμα αυτό είχε βγει το '82, βλέπω πως έχει πάνω το κουτί το λογότυπο της Star.. άρα πρέπει να είναι μετά το ΄84...
 
fraoulitsa μου , σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια,η bibibo είναι οτί πιο όμορφο γλυκό και ανθρώπινο έχει παραχθεί απο βιομηχανία παιχνιδίων...εδείξα τη bibibo σε κοριτσι 20 χρονών που όπως καταλαβένετε έχει μεγαλώσει με barbie και δεν τις είχε δει ποτέ και ενθουσιάστηκε!!! όσο για την κούκλα της διαφήμησης, σας εγγυόμε ότι η κόυκλα είναι άθικτη δεν έχει παιχτεί ποτέ και παρέμεινε τόσα χρόνια μεσα στο κουτί της ως διακοσμητική άρα σύγουρα είναι μια bibibo star η κατοχός της (κουμπάρα μου) θα τη ρώτησω πότε την αγόρασε και θα το διευκρίνησουμε το θέμα σύγουρα μιας και έχει φοβερή μνήμη...
 
Μία φωτογραφία μήπως και σας βοηθήσει στο μυστήριο της ζώνης :)

attachment.php
 
pin y pon πανέμορφες και οι δύο και να τις χαίρεστε!!Ευχαριστούμε που μπήκες στον κόπο!

fraoulitsa μου ευχαριστούμε για τις πληροφορίες!!

Να σαι καλά donkix2000!! Σε έβαλα παραμονιάτικα να φωτογραφίζεις ε?!! Σε ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σου και για τη λύση του μυστηρίου!! Ήταν κλειστό το ζακετάκι στην πρώτη φωτό και δε φαινόταν σόρι :xm: :D !!!!!!! Άλλη μια παραλλαγή λοιπόν και σε κίτρινο η ζώνη!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Soufle ευχαρίστησης μου! :)

Η χαρά σου χαρά μου,ειναι ωραίο να βλεπεις χαρούμενους ανθρώπους.
 
Pin y pon μου, συμφωνώ! Η αδερφή μου που δεν πρόλαβε τις Bibi-bo δεν τις πολυσυμπαθεί, αλλά από την άλλη το κοριτσάκι των διπλανών μας που είναι 7 χρονών κάθε φορά που έρχεται στο σπίτι και βλέπει τις Bibi-bo μου στη βιβλιοθήκη ενθουσιάζεται και μου ζητάει να τις της δώσω να παίξει, χιχιχι! Τι να κάνω κι εγώ η άμοιρη κουκλομάνα; Τις δίνω και την επβλέπω για να μη χαλάσει τίποτα, χεχε! :p

donkix2000, ευχαριστούμε για τη φωτογραφία που μας έδωσε τη λύση του... μυστηρίου της ζώνης! :) Στις παραλλαγές να προσθέσω και την κάτασπρη τσάντα της mytinyworld μας..
 
προσοχή στο γειτονάκι μην έχουμε ανεπανορθωτα ατυχήματα μετα απο τόσο κόπο περισυλλογης και συμαζεματος....
 
Επιτέλους κατάφερα να ντύσω δυο μπαλαρίνες!! :eek: Φυσικά επέλεξα τις δυο bibi-bo μου που έχουν σώμα sindy, διότι τέτοια ευαίσθητα ρούχα είναι παράτολμο να τα φορέσω σε σώμα bibi-bo! :cool:

Για τη ροζ στολή, ευχαριστώ πολύ το makisimo που μου τη χάρισε! :thanx2:

DSC_2274.jpg
 
Πολυ ομορφες φωτογραφιες απο τα παιδια!!!!

Με το καλο ο νεος χρονος σε ολους σας και τι πιο γλυκος τροπος να τον ξεκινησουμε απο αυτες τις 2 bibi-bo μπαλαρινες απο την αγαπημενη κουκλομανα ΜytinyWorld!!! :)
 
Ευχαριστώ Αναστασία μου για τα καλά σου λόγια! :)

Αυτές τις γιορτινές μέρες, η bibi-bo και ο τζον τζον, ντύθηκαν star και πήγαν στα ρεβεγιόν!

DSC_2275.jpg
 
Πανέμορφες καλή μου mytiny οι μπαλαρίνες!! Να τις χαίρεσαι!! Κουκλίστικο και το Super Star ζευγάρι!! Πάταγο θα έκαναν οι δυο τους στο ρεβεγιόν!! Καλή χρονιά και από μένα σε όλους παιδιά!!!!
 
soufle είπε:
Πανέμορφες καλή μου mytiny οι μπαλαρίνες!! Να τις χαίρεσαι!! Κουκλίστικο και το Super Star ζευγάρι!! Πάταγο θα έκαναν οι δυο τους στο ρεβεγιόν!! Καλή χρονιά και από μένα σε όλους παιδιά!!!!
Σ'ευχαριστώ soufle μου! Το super star ζευγάρι είχε την τιμητική του αυτές τις μέρες!! :D
 
Ερωτηση. Η ωρα 3:44 και σαν κλασικος βρυκολακας υπνος δεν μου κολλαει μπηκα λοιπον στο φορουμ να χαζεψω και διαβαζω στο θεμα bibi bo μερος 1 τον Makisimo να γραφει αυτο

Λοιπον έχω ένα ευχάριστο νέο το οποίο το διάβασα στην κυριακάτικη ελευθεροτυπία..!!! Αν δεν το γνωρίζετε, αυτός που έχει το JUMBO, είναι ο γιος αυτού που είχε την el greco...!!!!!!Μάλιστα σε συνέντευξή του έιχε πεί ότι στο εργοστάσιο της el greco στην Ζάκυνθο, ηταν διευθυντής το 1986 με 1989..!!!

Και στην συνέντευξη είπε, ότι γνωρίζει πόσο αναρπαστες έχουν γίνει οι BIBI BO και την μάχη που γίνεται γι αυτε΄ς στο ebay, και προτείθεται ξανακυκλοφορήσει 4 διαφορετικές bibi bo μέσα στο 2010, καθώς και την οικογένοια ΒΟ..!!! όπως ήταν οι αρχικές, ακριβώς πανομοιότυπες και ακριβώς με το ίδιο πλαστικό..! Ακόμη και τα κουτία θα είναι τα ίδια(τα παλιά κίτρινα κουτια)!!!!!

Θα είναι όμως σε περιορισμένο αριθμό, και ουσιαστικά "θα απευθύνεται σε ενηλίκους που θέλουν να κοιτάξουν και πάλι κατάματα ένα κομμάτι των παιδικών τους χρόνων" όπως ακριβώς δήλωσε..!!!
πριν απο εναμιση χρονο και αυτο
Γενικά πάντως είπε ότι το 2010 θα είναι μια χρονιά γεμάτη δεκαετία 80 αφου θα κυκλοφορήσει τα "αθωα" παιχνίδια της δεκαετίας μας, και σε κάθε JUMBO θα υπάρχει ενας τεράστιος διάδρομος με αυτά τα παιχνίδια!Δεν ανέφερε αναλύτικά ποια θα είναι αυτά ,αλλά ανέφερε ενδεικτικά την bibi bo..
αλλα δεν βλεπω να εχει ξαναγινει καμια αναφορα αλλη φορα γι αυτο το θεμα? Ναυαγησε σα σχεδιο τελικα ε? Εχει κανει κανενα μελος τωρα τελευταια καμια εξορμηση στα jumpo να μας πει αν εχει παρει το ματι του κατι?
 
Οι γιορτές ήρθαν και πέρασαν αγαπημένοι μου φίλοι αλλά μας άφησαν όλους από ότι βλέπω με επαυξημένη την προίκα της αγαπημένης μας κούκλας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο!! Χρωστάω αρκετούτσικες φωτό αλλά ό,τι προλαβαίνω!! Σήμερα όμως στρώθηκα τουλάχιστον γι αυτή γιατί είναι ντροπή μου μεγάλη και πρέπει να αρχίσω να ευχαριστώ ξεχωριστά όλους εσάς που μου δείξατε τόση καλοσύνη και αγάπη ώστε να μου εμπιστευτείτε όλους αυτούς τους θησαυρούς!!

Για το παρακάτω θα ήθελα να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο φίλο μας makisimo που είχε την απέραντη καλοσύνη να στείλει από τη μια άκρη της Ελλάδος στην άλλη ένα κομμάτι ιστορίας: το ΣΕΣΟΥΑΡ!!! Προς τιμήν του λοιπόν αναβιώνεται σήμερα η διαφήμιση του ΣΕΣΟΥΑΡ όπως παρουσιάστηκε (σχεδόν...) στον κατάλογο της el greco με τη bibi bo να φοράει το ''ΝΥΧΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ'' :thanx2: :thanx2: :thanx2: ΜΑΚΙSΙΜΟ!!!!

attachment.php


attachment.php
 
Υπεροχοι οι Σταρ Bibi-bo & Τζον Τζον MytinyWorld μου!!!! :flower: Το ρεβεγιον φανταζομαι γινοταν τουλαχιστον στο Γκραν Μπρετανια με τοσο λουσο που ντυθηκαν!!! :D

Αλλα αραγε το ευχαριστηθηκαν το φαι, για βρε παιδι μου πως να φας με τετοιο ρουχο που τρεμεις μην το λερωσεις? :eek: Λιγο ψωμι να βουτηξεις στην χωριατικη, ρισκαρεις να κανεις ζημια!

Σουφλε μου ειναι σουπερ η Bibi-bo σου με ολα της τα αξεσουαρ κομμωτηριου, και μαλιστα χαρισμενη απο ενα σπανιο παιδι, τον αγιο Μακισιμο, κατι που ανεβαζει την αξια της ακομα πιο πολυ!!! :flower: :flower: :flower:
 
Καταπληκτική η αναβίωση soufle μου, να τα χαίρεσαι!! :) Το ρουχαλάκι ΝΥΧΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ είναι σε άψογη κατάσταση!! Πολύ όμορφη φωτογραφία! :clap:

Εχετε παρατηρήσει ότι η κεφάλα της bibi-bo δεν χωράει στο σεσουάρ?? :xm: Α ρε el greco με τις εμπνεύσεις σου!! :D

Αναστασία μου, τι γέλιο με την παπάρα στη σαλάτα!!! :D Αλλά τι αναρωτιέσαι, αφού έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η bibi-bo ήταν μεγάλη στάρ! Και μια σταρ τέτοιου μεγέθους ούτε έτρωγε, ούτε στην τουαλέτα πήγαινε ποτέ! :p Μόνο αφρόλουτρα και σάουνες! :D
 
mytinyworld είπε:
MYTINYWORLD, την έφτιαξες απίστευτα..!! Πρέπει όμως να πούμε ότι η στολή ήταν στα κακά της τα χάλια, δεν θέλω καν να φανταστω από τι ήταν φαγωμένη :D , αλλά πραγματικά την έφτιαξες και την έκανες να μοιάζει σαν να βγηκε από κουτί-από κουτί βγήκε βέβαια, αλλά τι το είχε αγγίξει έιναι το θέμα...χεχεχεχεεχ ;) ..!!! ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ειλικρινά..!! Δεν πιστευα ότι μπορούσε να φτιαχτεί και μάλιστα να αγγίζει την τελειότητα..!!

soufle είπε:
Σουβλέ μου τι να σου πω, δεν ξεχώριζα την φωτογράφιση του καταλόγου από την δική σου..!!!! Χίλια Μπραβο και σε σενα, τώρα όμως την πάτησες..!! Θα σου στέλνω εσένα τα σκηνικά για να μου κάνεις τις φωτογραφήσεις..!!!!! Νομίζω ότι σου μένει βέβαια,να πας σε έναν αγρό, να κάνεις και την άλλη φωτογράφηση, της ΒΙΒΙ ΒΟ με τα ρολευ, όπως σε αυτην του καταλόγου..!!! χεχεχεχε :p :p

soufle είπε:
 
Μytinyworld μου, την έκανες απίθανη τη στολή της μπαλαρίνας, δεν φαίνεται καν ότι υπήρξε κάποτε ταλαιπωρημένη, γεια στα χέρια σου! :flower: Πανέμορφο και το ζεύγος των star! :)

Soufle μου, με γεια το σεσουάρ σου! Χίλια μπράβο και για την υπέροχη φωτογράφιση! :D

Και... συνεχίζοντας τις ευγενικές χορηγίες του Μακίσιμου, βάζω κι εγώ μια παραλλαγή της "Αρμονίας" που μου χάρισε. Χίλια ευχαριστώ!!! :cool:

Προβολή συνημμένου 28168
 
Πίσω
Μπλουζα