Bibi-bo: A' περίοδος (ρούχα + αξεσουάρ)

Eleni_ponaki είπε:
Παιδιά χθες ξεποδαριάστηκα στο περπάτημα,αλλά άξιζε ο κόπος,αφού βρήκα τη δεύτερη bibi-bo μου και σας τη παρουσιάζω.Είναι μαζί με σετάκι ρούχων.Είμαι πολύ ευτυχισμένη!!! :hurrah: :hurrah: :hurrah:
Προβολή συνημμένου 29586

Το σετ ρούχων δεν το ανέβασα,αλλά πρόσεξα ότι στο κουτί δεν γράφει το όνομα της ενδυμασίας.Επίσης έχω μια απορία.Όλες οι μπιμπιμπο φοράνε πορτοκαλι παπούτσια??

Και μονό που σώζονται απο τα χέρια τον επιτήδειων είναι αρκετό :diablotin:

Eleni είναι σαν καινούργια η bibi-bo σου να την χαίρεσα :thumbup: ι

makisimos είπε:
Ελενη απ ότι βλέπω ανακάλυψες παιχνίδια ρετρό κι αυτό είναι ευχάριστο..!!!
Τελευταία μου ανακάλυψη είναι μια ΒΙΒΙ ΒΟ με αφέλειες..!! Αρχικά νομισα ότι είχε πέσει σε μικρή κομμώτρια, αλλά τελικά όχι, ήταν της Ελ Γκρεκο η κόμμωση..!! :D

Προβολή συνημμένου 29595Προβολή συνημμένου 29596
Makisimos άντε και να της χιλιάσεις να δω μετά τι θα κάνεις :p :rofl:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μπα El Greco Fanatic, που να τις χιλιάσω εγώ..!! Κι αυτη σε σπίτι θα πάει..!! :p Έχω λίστα προτεραιότητας με άτομα που την ψάχνουν..!! :D Γι αυτο ποτέ ο αριθμός δεν αυξάνεται της συλλογης μου...!! Μπαίνει ένα, βγαίνει ένα, αλλά το χαίρομαι...!! Κατά μέσο όρο βρίσκω μία bibi bo στους 5 μήνες..!! Κάπως έτσι το υπολόγισα..!! Για μεταχειρισμένες μιλάμε πάντα..!! Γιατι για καινουργιες...'αστα..!!
 
Φραουλιτσα μου με γεια η κουκλα σου, ειναι πανεμορφη!!!! Τα ματακια της bibi-bo ειναι σκετες θαλασσες!!! Ειδικα τα πρωτα με το βαθυ μπλε και τις μαυρες βλεφαριδες τα βρισκω μοναδικα!

El_greco_fanatic μου αναμενουμε φωτο απο την πρωτη σας κουκλα, αφου φυσικα τελειωσει τις επισκεψεις που εχει να κανει!!! :D

Μακισιμο μου σε τι μικρη κομμωτρια να ειχε πεσει αυτη η κουκλα που μας εδειξες? Τετοιο σουπερ μαλλι μονο ο Jean Luis David (καλλιτεχνης κομμωτης) μικρος, ή η Ραπουνζελ μας θα μπορουσε να κανει!!! :D

Eleni_ponaki με γεια η κουκλιτσα Β περιοδου! Και μαλιστα mint!!!
 
Να τις χαίρεστε τις καινούριες πανέμορφες bibi-bo fraoulitsa makisimo και Eleni_Ponaki!!! :dribble: makisimo έχει και μανικικιούρ ή κάνουνε τα μάτια μου πουλάκια από την αγρύπνια τόσες μέρες;; :xm: Όπως και να χει χαλάλι η κόπωσις...διαμάντια σκέτα!!
 
Και... μέσα στο κλίμα των ημερών... Mια Bibi-bo που νομίζω δεν είχαμε ξαναδεί εκτός του καταλόγου εδώ είναι η "Κοντεσίνα". Μετά από κάμποσα χρόνια απ'όταν την είχα δει σε μια συμμαθήτριά μου και μου άρεσε (παιδικό απωθημένο... :p ) , κατάφερα να την βρω κι εγώ και σας την παρουσιάζω! :) :) :)

attachment.php


attachment.php
 
Πολύ όμορφη και μια ΒΙΒΙ ΒΟ που σιγουρα δεν είχαμε ξαναδεί...!! Νομίζω τόσο πλούσιο ρούχο όσο και της νυφης...!! :)
 
Με γειά σου Fraoulitsa μου, είναι υπέροχη! Να την χαίρεσαι!
 
:bow: ουαουα μεσα στο κλιμα των ημερων τα συχαρητηρια μου
 
Το επαναλαμβάνω και εδω είναι καταπληκτική να την χαίρεσαι!!!! :thumbup: :thumbup: :thumbup:
 
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα καλά σας λόγια!!!! :D
 
Φανταστική!!!! Εκπληκτική!!!! Και σαν να βγήκε μόλις από το εργοστάσιο!! :eek:

Να τη χαίρεσαι φραουλίτσα μου!! :) :) :)
 
Fraoulitsa μου η Κοντεσινα σου ειναι απο τις πιο ομορφες Bibi-bo που κυκλοφορησαν πιστευω! Ονειρο σκετο! Αν επιτρεπεται το ρουχαλακι της ειναι μονοκομματο ή εχει φουρω, καλσον κτλ? Αχ μυρισαν αποκριες!!! :)
 
Xαίρομαι πολύ που σας άρεσε!!! :) :) :) Αναστασία μου, το ρυχαλάκι δεν είναι ενιαίο, έχει φουρώ από μέσα, σαν φούστα εσωτερική. Καλσόν όχι, δεν έχει... Μακάρι να βρισκόταν κάποιος να μας δείξει και την "Πεταλούδα", να ολοκληρώναμε τις αποκριάτικες Bibi-bo τώρα που είναι και εντός κλίματος...
 
fraoulitsaki μου με μια λέξη ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!!!!!!!!!!!!!!! Νομίζω ότι είναι από τα ωραιότερα ,αν όχι το ωραιότερο , από τα ρούχα που έχουν φτιαχτεί από την el greco!! Να την έχεις και να τη χαίρεσαι!!! Και ευχαριστούμε πολύ που μας πέρασες ένα ακόμη ρούχο για την ολοκλήρωση του καταλάγου και που μας βάζεις και στο κλίμα των ημερών!!! Απίστευτες και οι πληροφορίες για τα μάτια!!! Με γεια και πάλι!!!!!
 
Σ'ευχαριστώ soufle μου!!! Κι εγώ αυτό το ρούχο το θεωρώ μάλλον το πλέον εντυπωσιακό... :) :) :)

Και... κάτι που δεν είχαμε ξαναδεί είναι τα βιβλία με τις χάρτινες κούκλες Bibi-bo που κυκλοφόρησαν το 1986. Εδώ, έχω δύο από αυτά τα βιβλία, δεν ξέρω εάν βγήκαν κι άλλα... Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εμένα μου θυμίζουν πολύ Barbie.

Προβολή συνημμένου 30748 Προβολή συνημμένου 30749

Κ μια σελίδα με φορεσιές...

Προβολή συνημμένου 30750
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εκπληκτική και πανέμορφη η Κοντεσσίνα σου fraoulitsa μου. :) Να τη χαίρεσαι. Πραγματικά πλούσιο ρούχο όπως ειπε και ο makisimos. ;) Τα δύο αυτά βιβλιαράκια, τα έχω και εγώ. Είναι οι τυπου τυπωμένες κούκλες, ( στα αγγλικά "paper dolls" ) που έβγαιναν παράλληλα με την κυκλοφορία της Barbie το 1970 στο εξωτερικό. Άλλη μία προσπάθεια η οπόια κατα τη γνώμη μου ήταν πολύ καλη. Και οι μόδες μέσα είναι γνωστές αν παρατηρήσεις, αλλα και έχει και αυτα τα σετάκια τα ροζ μέσα, όπως το περίεργο Τροχόσπιτο της, η αλλα απο τα μικρά σετάκια, που βρίσκοντε παντού. :p
 
Καλησπερα σε ολους.

Μπορει να με βοηθησει καποιος να βρω μερικα χαμενα αξεσουαρ για τις bibi bo μου? Θα του ημουν κατι παραπανω απο υποχρεη!!!

Αυτα που εχω χασει ειναι: Το γουνακι της Φρου Φρου και την κορδελα που φοραει στη μεση της, το καπελο σε καφε χρωμα του Ζιβαγκο, το καπελακι και την ζωνη του Σανελ, το μαντηλι και την τσαντα της Λιμπερτα, το καπελακι του Μιλανο, το καλσον την μπερτα και αυτο που φοραει στο κεφαλι της η νοσοκομα.

[ Edit ]

Ευχαριστω!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ολο το παιδικο μου δωματιο βρίσκεται σε αυτον τον ιστότοπο, παει και τελειωσε. Ειχα θυμαμαι μια μπιμπιμπο με στολη μπαλαρινας. Την αγαπουσα τρομερα και πρεπει να την ειχα καπου στο 1986 αν θυμαμαι καλα, γιατι τοτε ηταν που εχασα την μαμα μου και ηταν και το τελευταιο της Χριστουγεννιατικο δωρο. Βεβαια το ειχε φερει ο Αγιος Βασιλης τοτε,λεμε τωρα, αλλα μετα εμαθα απο τον πατερα μου οτι μου την ειχε διαλεξει εκεινη. Και τι χαζη που ημουν, πηγα και την χαρισα σε μια φιλη μου γιατι εκεινη μου ειχε χαρισει τα παιδια της μπιμπιμπο. Αλλα για να πω την αληθεια, μου αρεσαν πιο πολυ η μπαρμπι . αγορασα μια μπαρμπι οταν ημουν 10 χρονων γυναικα πια.. Και την εχω ακομη αυτην. Τουλαχιστον ετσι πιστευω. Πρεπει να κανω μια ανασκαφη στην αποθηκη μου για να σας δειξω και φωτογρφιες απο οτι μου εχουν απομεινει. Αποθημενο μεγαλο ειχα για τον Τζον τζον . Γι αυτο κι εγω επελεξα συντροφο με ονομα Γιαννη χαχαχα
 
Καλά τώρα διάβαζα το θρεντ και είδα την bibi- bo σου Φραουλίτσα . Είναι φοβερή. Από τις πιο ωραίες bibi bo που έχω δει. Αυτή και η μπαλαρίνα είναι πολύ ωραία.
 
Πίσω
Μπλουζα