Bibi-bo: A' περίοδος (ρούχα + αξεσουάρ)

Να το χαίρεσαι φίλε μου πανέμορφο, σε ταξιδεύει....μου θυμίζει κάτι από νησί...
 
Φίλες katerinak,Amalia34 σας ευχαριστώ και χαίρομαι που σας άρεσε. Οι Αλκυονίδες μοιάζουν σαν από άλλη εποχή και φέρνουν και τον αέρα μιας εκδρομής ή ενός ταξιδιού σε νησί. Το σύνολο έχει και καπέλο αλλά εγώ δεν το έχω.
 
EL GRECO είπε:
katerinak,Aggalitsa σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και για την ευγένεια σας. Το ίδιο καλούπι προσώπου χρησιμοποίησε η el greco σε πολλά κουκλάκια.Aggalitsa αυτό που φοράει η κούκλα στη φωτογραφία ειναι φόρμα-παντελόνα εξώπλατη από ζέρσεϊ ύφασμα. Είχε και ζακετάκι κοντομάνικο καθώς και τσαντάκι. Απλά εγώ βρήκα μόνο τη φόρμα-παντελόνα.

attachment.php

EL GRECO, ευχαριστούμε για τη φωτογραφία και τις πληροφορίες!

Είναι, κατά τη γνώμη μου, από τις πιο ωραίες που έχουμε δει!

Η έκφραση της κούκλας είναι πολύ ιδιαίτερη...έχει αθωότητα και γοητεία ταυτόχρονα και μια ξεχωριστή φινέτσα.

Όσο περισσότερο την κοιτάζω τόσο περισσότερο νομίζω ότι θα μου μιλήσει!!!! #)
 
Aggalitsa εγώ σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Οι παρακάτω φωτογραφίες αφιερωμένες σε σένα, στην Amalia, στη soufle και στην katerinak για ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και την ευγένεια σας.

attachment.php


attachment.php
 
ειναι υπεροχες και πολυ γλυκες οι φωτογραφιες με την πολυαγαπημενη μας bibi bo!!!!!!!!!!σ ευχαριστουμε πολυ EL GRECO για την αφιερωση :thanx2: :thanx2: :thanx2:
 
Προβολή συνημμένου 45220

Από καιρό ήθελα να αφιερώσω μια φωτογραφία στον φίλο ελ γκρέκο και με πρόλαβε αυτός με τη φωτογραφία αυτή της αμαζόνας. Του αφιερώνω τη μπιμπιμπό νύφη με όλη μου την εκτίμηση και φιλία, πιστεύω πως του αρέσει ;)

IMG_0730.jpg
 
Φίλη Amalia σε ευχαριστώ πολύ. Η φωτογραφία είναι υπέροχη, λουσμένη στο φως! Η κούκλα λάμπει μέσα στο κάτασπρο νυφικό της. Τα λουλούδια είναι πολύ όμορφα δίπλα της. Πανέμορφη φωτογραφία που βγάζει αθωότητα και πολύ γλυκύτητα! Μου έφτιαξες το απόγευμα με αυτή τη φωτογραφία! Να σαι πάντα καλά, υγιής και χαρούμενη και να μας χαρίζεις τέτοιες καλλιτεχνικές φωτογραφίες!

Φίλη katerinak εγώ σε ευχαριστώ. Να σαι πάντα καλά!
 
Θα ήθελα να σας δείξω φίλοι μου ένα συνολάκι της μπιμπιμπό που ξετρύπωσα πρόσφατα και νομίζω πως είναι α περιόδου αν κρίνω από το κουμπάκι με το οποίο κουμπώνει το παντελόνι πίσω (δεν κουμπώνει με σκρατς όπως τα ρούχα της β περιόδου), δεν ξέρω πώς ονομάζεται ήταν χωρίς κουτί, αλλά είμαι σίγουρη πως ανήκει στη μπιμπιμπό, γιατί το σακάκι έχει το ίδιο ακριβώς χρώμα και τα ίδια ακριβώς χρυσά μοτίβα που έχει και μια φούστα της μπιμπιμπό από άλλο συνολάκι. Σας δείχνω τώρα το συνολάκι με το παντελόνι και αύριο θα το φωτογραφίσω και με τη φούστα που την έχω και αυτή. Αν κάποιος ξέρει κάτι περισσότερο για αυτό το συνολάκι ας μας διαφωτίσει.

Προβολή συνημμένου 45614

IMG_0810.jpg
 
Αμαλια να χαιρεσαι το νεο συνολο της bibi bo!!!!!!!λογικα αφου κλεινει με κουμπακι θα ειναι Α' περιοδου,για σιγουρια ομως 100% το λογο εχουν οι ειδικοι :)

σ ευχαριστουμε πολυ για τη φωτογραφια :cheers: :cheers: :cheers:

ΥΓ: η ζωνη ηταν κι αυτη μερος του συνολου;
 
Ναι Κατερίνα μου ήταν και η ζώνη και έχει και χρυσές γόβες απλώς δε φαίνονται στη φωτογραφία. Σε ευχαριστώ πολύ.
 
Amalia34 είπε:
Ναι Κατερίνα μου ήταν και η ζώνη και έχει και χρυσές γόβες απλώς δε φαίνονται στη φωτογραφία. Σε ευχαριστώ πολύ.
Αμαλια ειναι τελεια η ζωνη,σωστο κοσμημα :)
 
Φίλη Amalia να χαίρεσαι το σύνολο Αρμονία, έτσι λέγεται. Είναι πολύ ωραίο. Το συναντάμε σε ροζ ,περίπου το ίδιο,στον κατάλογο bibi-bo address book. Το ίδιο το έχω και εγώ σε πράσινο σκούρο και ήταν μέσα σε κουτί Α περιόδου κίτρινο.

attachment.php

 
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου ελ γκρέκο τελικά είχες δίκιο είναι αυτό το σύνολο που έλεγες το αρμονία, με μπέρδευε το χρώμα. Νομίζω πως στο πράσινο είναι πιο όμορφο, φαντάζομαι ότι και το ροζ θα είναι τέλειο. Σας το δείχνω και με τη φούστα και το ροζ φουλάρι που ταιριάζουν πολύ με το ίδιο σακάκι (αυτά ήταν σε άλλη φορεσιά με ροζ μπλουζάκι και τη φούστα αλλά χωρίς το σακάκι).

Προβολή συνημμένου 45657

Γλυκιά μου Κατερίνα σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια :)

IMG_0843.jpg
 
Αμαλια πολυ ωραιο και το συνολο με τη φουστα,να το χαιρεσαι!!!!!η φουστα κλεινει με κουμπακι; η ροζ κορδελα-φιογκος ειναι μερος της φουστας;
 
Amalia5 με γειά την ανακάλυψή σου..!! :cheers: :cheers:Γι αυτο το υφασμα ειχαμε κανει ολόκληρη συζητηση, μιας και το ειχαμε δει σε πολλές παραλλαγές..! Τωρα είδαμε και το αρμονία σε μπλε χάρη σε σένα..!! :) Ευχομαι να βρεις κι άλλα πραγματάκια από bibi-bo...!!! :flower:
 
Φίλη Amalia πάρα πολύ ωραίο σύνολο και με τη φούστα και το φουλάρι! Με τους ωραίους συνδυασμούς που κάνεις τα ταίριαξες τέλεια!
 
Μακίσιμε, Κατερίνα, φίλε μου ελ γκρέκο σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τα καλά σας λόγια. Κατερίνα ο φιόγκος ήταν πάνω στη φούστα ραμμένος και η φούστα κλείνει με σκρατς είναι σίγουρα ρούχο β περιόδου γιατί το έχω δει στο ίντερνετ να πωλείται σε ροζ κουτί.

Μακάρι να ανακαλύπτουμε όλοι μας πράγματα που μας δίνουν χαρά :)
 
Πολύ όμορφες φωτογραφίες παιδιά, ευχαριστούμε πολύ! :thanx2:
 
Παιδιά πήρε το ματι μου κατι που μου έκανε εντυπωση..!! Στην παρακατω φωτογραφια που σας παραθετω και η οποια ειναι απο πωλητη του ebay, βλέπουμε ενα κουτι ΡΟΛΕΡ που ειναι Α περιόδου..,!! Όμως μεσα αν παρατηρησετε καλα, η κουκλα ειναι σκουρόχρωμη, άρα ειναι Β περιόδου , κάτι που δεν ταιριάζει με το κουτι..!! Ο πωλητης λεει οτι ειναι new in the box..!! Εμένα πάλι μου κανει για παραποιηση οτι δηλαδη εχουν βαλει κουκλα Β περιοδου σε κουτι Α περιοδου..!! Επίσης αν δειτε τα μαλλια ειναι κοντά και πολύ πρόχειρα πιασμένα, οπότε δυσκολο να ειναι και...αμεταχειριστη..!! Εσεις τι λέτε??? Θέλω οι κουκλομάνες να διαφωτίσουν το θεμα..!! Γιατι αν αυτο λέμε τωρα ειναι όντως πραγματικοτητα (κιτρινο κουτι με σκουροχρωμη κουκλα), τοτε μιλαμε οτι αλλάζουν εντελως και οι χρονολογίες καταταξεις των περιόδων που έχουμε κανει (πολύ χλωμο το κόβω αυτο βέβαια)..!!

KGrHqRpE8Vh2ttUBPNsmpWPM60_12.JPG
 
Μακισιμάκο, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! :angry: Και η σκουρόχρωμη επιδερμίδα και το ρούχο παραπέμπουν σε β' περίοδο. Αλλά το κυριότερο, κατά την άποψή μου, είναι τα κοντά μαλλιά. Οπως έχουμε δει μέχρι τώρα, οι ρόλερ έχουν μακρύ μαλλί.

Γενικά είναι παρακινδυνευμένο να ισχυρίζεσαι ότι ένα τόσο παλιό παιχνίδι είναι new in box ή never removed from box. Ακόμα και αν εσύ δεν έχεις ανοίξει ποτέ ένα τέτοιο παιχνίδι, δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος για τον παιχνιδοπώλη που το είχε στο μαγαζί του. Εχω δει απίστευτες παντέτες για να πουλήσουν ένα παιχνίδι που χάλασε το κουτί του και τους ξέμεινε. Εχω δει τη μπιμπιμπο πάρτυ δεμένη σε λαμπάδα σίντυ, σίντυ χάσμπρο μέσα σε κουτί μπάρμπι, αξεσουάρ μπάρμπι (χτενούλα, μέικ απ) μέσα σε κουτί κούκλας σίντυ!!! :eek: Ακόμα και αυτά τα παράδοξα που έχουμε δει με ρούχα μπιμπι μπο με σκρατς μέσα σε κίτρινο κουτί, πιστεύω ότι σε τέτοιες αλχημείες οφείλεται.

Κρίμα για τη συγκεκριμένη κούκλα, γιατί βλέπω ότι έχει φτάσει ψηλά η τιμή της και πιστεύω ότι δεν αξίζει τόσα... :(
 
Πίσω
Μπλουζα