Bibi-bo: A' περίοδος (ρούχα + αξεσουάρ)

μολις προστεθηκε στο θρεντ διαφημιση με τη Bibi bo Α' περιοδου :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :award: :award: :award: :award: :award: :award:
 
Καλημέρα σε όλους! Μπορεί καπιος να μα μου πει πια bibi-bo είναι αφτι; Δεν έχω χαναδει τέτοιο καλούπι σώματος πριν!

Thank you!

image.jpg
 
καλημερα και σε σενα Archangel και καλη σαρακοστη σε ολους!!

η bibi-bo σου ειναι Α περιοδου ,αν δεν κανω λαθος το ιδιο καλουπι σωματος εχουν ολες οι bibi bo (κοιταξε κι εδω),η διαφορα με αυτες της Β περιοδου ειναι οτι οι δευτερες εχουν πιο σκουρο χρωμα (οι σημαντικοτερες διαφορες ομως υπαρχουν στο προσωπο)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Thank you for the reply! Εχω κάμποσες bibi-bo a Αλλά αφτι δεν έχει το ίδιο σομα με τις άλλες. Τα χέρια είναι διαφορετικά και το ίδιο με τιν μέση τις. Sorry for bad spelling, I'm from Australia!
 
Archangel είπε:
Thank you for the reply! Εχω κάμποσες bibi-bo a Αλλά αφτι δεν έχει το ίδιο σομα με τις άλλες. Τα χέρια είναι διαφορετικά και το ίδιο με τιν μέση τις. Sorry for bad spelling, I'm from Australia!


attachment.php
attachment.php


βαζω μαζι τις δυο φωτογραφιες : η μεση της δικης σου κουκλας μαλλον δεν περιστρεφεται.

Στα χερια ομως δε φαινεται καποια διαφορα

Καλυτερα ομως να περιμενεις να σου δωσει καποια αλλη κοπελα απαντηση που να ειναι ειδικη στις bibi bo

1.JPG

2.JPG
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Archangel, το λάστιχο στη μέση της είναι μαύρο ή άσπρο? Αν είναι άσπρο, το σώμα είναι από sindy pedigree.Οι παλάμες επίσης βγαίνουν? Δεν φαίνεται καλά αν υπάρχει μπίλια.
 
Hello! Το λάστιχο είναι άσπρο.. Οι παλαμες δεν έχουν μπίλια. Δεν βγενουν. Λοιπόν θα είναι σώμα Sindy. Μου φαίνεται ότι η σιντι ήταν πολύ πιο καλό φτιαγμένοι από την κακό μοίρα bibi-bo!
 
καλημέρα στην παρέα. Είμαι εντελώς φρέσκο μέλος.Η αγάπη για την BIBIBO ,μεγάλη. Αλλά διστυχώς ότι συλλογή έιχα ,τα δώρισε η μάνα μου ,χωρίς να με ρωτήσει.Υπάρχει κάποιο σάιτ που μπορώ να βρώ μια σε λογική τιμή για να την κρατήσω για την κόρη μου? Γιατι πραγματικά τέτοια κούκλα δεν ξαναβγάινει και αρνούμαι να δώσω στην κόρη μου αυτές τις ''πεθαμένες''που κυκλοφορούν.
 
Καλό Πάσχα!

Καλό Πάσχα από τη bibi-bo ωραία της ημέρας!

Happy Easter from bibi-bo nice day!

attachment.php


Καλό Πάσχα με υγεία και χαρά σε όλους!

attachment.php


Счастливой Пасхи от Биби-бо славный день!

Срећан Ускрс од Биби-Бо леп дан!
 
Αν είναι νέο σύνολο, με γεια El Greco. Καλό Πάσχα σε όλους.
 
υγεια,χαρα και καλο Πασχα σε ολους απ την πιο ωραια της ημερας,τη bibi bo:)

πολυ ομορφο συνολο φιλε EL GRECO:)
 
Πολύ κομψό συνολάκι, έκανε πράγματι ωραία τη μέρα μας! Ευχαριστούμε EL GRECO.

Καλό Πάσχα με υγεία και δύναμη σε όλους
 
EL GRECO, χαίρομαι που είσαι πάλι κοντά μας! :D Πανέμορφη η κούκλα σου και το συνολάκι! Νομίζω ότι κάπου το έχω ξαναγράψει, αλλά έχω την αίσθηση ότι καμία bibi-bo δεν είναι ίδια με τις άλλες, όλες έχουν κάτι διαφορετικό στην έκφρασή τους! Αυτή η κούκλα που μας δείχνεις, είναι από τις πιο όμορφες κατά τη γνώμη μου!
 
Χρόνια πολλά σε όλους!! Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!! Αναστασάκι μου ξέρω δεν γιορτάζεις αλλά Χρόνια Πολλά και καλά και πάλι!!!

EL GRECO να χαίρεσαι το Ωραία της ημέρας! Ευχαριστούμε

για μια ακόμη υπέροχη φωτό!!

Έχουμε καιρό να τα πούμε γι΄ αυτό και επανέρχομαι με κάτι ...λαμπερό!! Όπως είχα αναφέρει και σε παλιότερο post το ρουχαλάκι της STAR που νόμιζα ότι είχα στην κατοχή μου ήταν τελικά της CRYSTAL Barbie και με είχε συνεπάρει βαθιά θλίψη... :cry: :p :biglaugh:

Κατάφερα όμως να το προσθέσω επιτέλους στη συλλογή μου χωρίς όμως την εσάρπα και την κορώνα. Η εσάρπα που βλέπετε ανήκει στην Barbie Crystal. Όπως και να χει εγώ χάρηκα πάρα πολύ και σας περνάω μια φωτό!!!

attachment.php


Και επειδή ένα απλό Χρόνια Πολλά δεν ήταν ποτέ αρκετό, σκέφτηκα να σας ευχηθώ λίγο πιο, χμ, γκλάμουρους να το πω?? :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:





pasxa 4.jpg

kalo pasxa 5.jpg
 
Σουφλεδάκι, απλά δεν παίζεσαι!!!!! :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :biglaugh:Η καλύτερη νονά η bibi-bo μας!!

Με γεια το φόρεμα της σταρ, εύχομαι να βρεις και τα υπόλοιπα!

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ σε όλους παιδιά!
 
Φίλες spirtoulis,katerinak,lane,mytinyworld,soufle σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και χρόνια πολλά. Το σύνολο δεν είναι καινούργιο.

Φίλη mytinyworld σε ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα. Πράγματι καθεμία bibi-bo είναι διαφορετική.

Φίλη soufle σου εύχομαι κι εγώ να βρεις και τα υπόλοιπα κόμματια του συνόλου της Σταρ και οι φωτογραφίες σου είναι πρωτοποριακές και πολύ όμορφες. Πολλά συγχαρητήρια!
 
χαχαχαχαχαχαχα!!!! απιστευτο!!! μπραβο σουφλε!!! καλο πασχα και καλη ανασταση παιδια!!! να μαστε καλα!!!!
 
καλα το μανικακι τατουαζ δεν υπαρχει χεχεχεχε.......

καλη ανασταση στις ψυχες μας
 
nurse_fake.jpg

Έχει εμφανιστεί στο ebay bibi-bo υποτίθεται με τη στολή της νοσοκόμας. Είναι προφανές πως δεν είναι η αυθεντική στολή. Οι ραφές είναι διαφορετικές, ακόμη και το ύφασμα είναι γυαλιστερό και κατώτερης ποιότητας. Δηλαδή, δεν έφταναν οι εξωφρενικές τιμές, τώρα βγαίνουν στο σφυρί και ρουχαλάκια-μαϊμούδες;

Θα μπορούσε κάποιος να το επιβεβαιώσει παρακαλώ;
 
lane, δεν νομίζω ότι η στολή είναι μαϊμού. Την έχω κι εγώ και είναι πράγματι γυαλιστερό το ύφασμα και με το φλας φαίνεται ακόμη περισσότερο γυαλιστερό απ'οτι είναι. Και στις ραφές δεν βλέπω κάτι περίεργο. Σίγουρα οι μπότες δεν είναι αυθεντικές και επίσης λείπει το καπέλο με το σταυρό.
 
Πίσω
Μπλουζα