Bibi-bo: A' περίοδος (ρούχα + αξεσουάρ)

φιλοι EL GRECO και mytinyworld οι στολες της χανουμισσας μου θυμιζουν τη Τζινη,πολυ ωραιες :)
 
Γεια σας και πάλι!!!!

Καλώς σας βρίσκω και πάλι!! Έχουμε αρκετό καιρό να τα πούμε ε; Πρόλαβα να κάνω μόνο ένα γρήγορο πέρασμα στο forum αλλά οι φωτογραφίες είναι το κάτι άλλο!! EL GRECO μου σε ευχαριστούμε για τις υπέροχες φωτό και τις πληροφορίες!!!

Καλή μου mytiny καλέ τι χαρά πήρα που σε ξαναείδα μέσα!! Ααααα!!!! Μη μας το ξανακάνεις αυτό παθαίνουμε στέρηση!!!!! Υπέροχες οι χανούμισσες!!! Να ρωτήσω κάτι, η δεξιά είναι η Στέλλα έτσι; Δίπλα στην αριστερή φαίνεται σκουρόχρωμη αλλά έχει μακιγιάζ Α περιόδου... Είμαι λίγο ανεπίδεκτη όσον αφορά τη χρονολόγηση, είναι από τις τελευταίες Α περιόδου;Ή πάλι λάθος τα λέω; Όπως και να 'χει να τις χαίρεσαι κούκλες με κάθε σημασία της λέξης!!!

Μια που έφτασε καλοκαίρι σας περνάω και γω ένα άκρως καλοκαιρινό ρουχαλάκι σε 2 χρωματικές παραλλαγές. Έχουμε ξαναδεί αυτή τη ''φουφουλίτσα'' και από τον EL GRECO σε μοβ-κίτρινο.Δυστυχώς το τοπ το έχω μόνο μία φορά από το κυρίως μπλε σύνολο, στη δεύτερη παραλλαγή τα χρώματα πήγαιναν αντίθετα (στη μέση μπλε και πάνω-κάτω κίτρινο). Πρόκειται για ρούχο ντουλάπας, είμαι σίγουρη γιατί ήταν μέσα στην πρώτη ντουλάπα που μου πήραν, αλλά δεν ξέρω αν κυκλοφόρησε και σε κουτί...

Καλό καλοκαίρι!!!

attachment.php


attachment.php
 
Φίλη mytinyworld χαίρομαι πάρα πολύ όταν γράφεις και βάζεις τις πολύ όμορφες φωτογραφίες σου από τις πολύ ξεχωριστές κούκλες σου!

Φίλη soufle πολύ όμορφες οι φωτογραφίες σου και η κούκλα σου. Χάρηκα πολύ που έγραψες και έβαλες φωτογραφίες.

Φίλη katerinak σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

Η bibi-bo είναι έτοιμη για την παραλία.

attachment.php


 
Να'στε καλά βρε παιδιά! Με τον καθένα σας ξεχωριστά με συνδέει κάτι ιδιαίτερο και χαίρομαι κι εγώ όταν γράφετε και βλέπω τις πανέμορφες φωτογραφίες σας!

Μακίσιμέ μου, απλά έγραψες και πάλι!! Εχεις μοναδικό τρόπο να σχολιάζεις! :flower: Εl Greco, κι εγώ χαίρομαι να βλέπω τις υπέροχες φωτογραφίες σου με τη μοναδική συλλογή σου! Σας ευχαριστώ όλους! :heartcloud:

Σουφλέ μου αγαπημένη, υπέροχη η φουφουλίτσα και το τοπάκι ταιριάζει και με τα δύο σύνολα!

Η κούκλα δεξιά πράγματι είναι η Στέλλα (καλά, απίστευτο που θυμάσαι το όνομα και την κούκλα!!! με συγκίνησες!!) η οποία είναι για μένα μια κούκλα μυστήριο! Ενώ είναι πρώτης περιόδου όπως φαίνεται από το μακιγιάζ και τις βλεφαρίδες, έχει σκούρο δέρμα... :eek: Ισως ο El Greco έχει κάποια πληροφορία?

Katerinak, πάντα έχεις ένα καλό λόγο! :)

Καλό καλοκαίρι κι από μένα!

attachment.php
 
Φίλη mytinyworld καλό καλοκαίρι.Πολύ όμορφη η φωτογραφία σου. Πράγματι υπάρχουν κάποιες πιο σκουρόχρωμες κούκλες που είναι όμως Α' περιόδου. Έχω συναντήσιε κι εγω κάποιες. Δεν ξέρω το λόγο, πάντως είναι πανέμορφες.
 
Πόσο χαρήκαμε όλοι μας που είδαμε ποστάρισμά σου Mytiny..!! Μας είχες λείψει πολύ!! :cheers: :cheers: :cheers: :hurrah: :hurrah: :hurrah:

Σουβλέ αυτό το ρουχαλάκι το έχω βρει κι εγώ..!! Οπότε είναι σίγουρο μπιμπορουχο! :acoustic: :acoustic: :acoustic:
 
τι βλεπω; μαζευεται σιγα σιγα ολη η παρεα :hurrah: :hurrah: :hurrah: :hurrah: :hurrah: :hurrah: :hurrah:

Αναστασια που εισαι;;;;;;;

πολυ ωραιες ολες οι φωτογραφιες που ανεβασατε!!!! καλο καλοκαιρι
 
Καλημερίζω την...κουκλογειτονιά!! makisime δεν έχω λόγια... :bow: :bow: :bow: άκου κουκλοσωθήκαμε!! Δίνες ρέστα πάλι!!

Γλυκιά μου mytiny σε ευχαριστώ !! Δεν ήταν δυνατόν να ξεχάσω την Στέλλα! Όπως είπες και συ είναι μία πολύ ιδιαίτερη κούκλα!!

ΕL GRECO και katerinak ευχαριστούμε για το καλωσόρισμα! Και γω χαίρομαι που ξαναβρεθήκαμε! ΕL GRECO πανέμορφη η φωτό σου όπως πάντα!!

Λοιπόν σήμερα η μέρα θα είναι αφιερωμένη στο makisimo!!Δεν αξιώθηκα η γαϊδούρα τόσους μήνες να μπω και να τον ευχαριστήσω για τα ''καλούδια'' που μου έχει στείλει γι'αυτό και αφιερωμένη η παρακάτω φωτό (Θα έχει και συνέχεια στα Β Περιόδου...) :thanx2: :thanx2:

Το παρακάτω ζευγαράκι σας το έχω ξαναπεράσει αλλά ολοκληρώθηκε χάρη στο maki που μου έστειλε την κορδέλα για το κεφάλι του Τζον Τζον και τα παπουτσάκια της bibi bo!! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!!!

Και πάμε όλοι με ρυθμό εν-δυο κάτω...

attachment.php
 
Φίλη soufle τι όμορφη φωτογραφία και τι όμορφα λόγια. Σε ευχαριστώ. Είναι όμορφο να μαζεύονται άνθρωποι που αγαπάνε αυτά τα όμορφα παιχνίδια,όπως είναι η bibi-bo μας! Η συγκεκριμένη κούκλα γλυκαίνει και εμάς τους ίδιους.
 
Ρετροαδερφακια μου, αξιωθηκα και εγω να μπω να γραψω δυο λογια στα πεταχτα, εχω διαφορες πατεντες υπο κατασκευη απο την Bibi-bo Α περιοδου κι οχι μονο, αλλα αλλες θελουν διορθωση σωματος αλλες θελουν ρερουτ (πολυ δουλεια και λιγος ο χρονος) και εκτος απο κουκλομανα εγινα και παλι κουταβομανα, με αποτελεσμα ολον το ελευθερο χρονο να τον αφιερωνω στην κουταβινα μου αφηνωντας τις πολυαγαπημενες μου κουκλιτσες να με κοιτανε ακεφαλες και ασωματες...

Δειξτε κατανοηση :cry: . Το να σας διαβαζω με γεμιζει παντα χαρα! :flower:

Πρεπει να εκδωσουμε ανθολογιο/φωτορομαντζο με την bibi-bo και τις φωτο του Μακισιμακου και της Σουφλε!!!!!!
 
soufle είπε:
Και πάμε όλοι με ρυθμό εν-δυο κάτω...

attachment.php

Σουβλέ μας και μόνο που τους βλέπω έτοιμους για τρέξιμο ιδρώνω, σκάω , ζεσταίνομαι...! Πολύ ωραία φωτογραφία, χαίρομαι που τα λίγα αυτά ορφανά αξεσουάρ που είχα, έπιασαν τόπο και βρήκαν τα υπόλοιπα για να κάνουν παρέα..!! :p

Αναστασια είπε:
Ρετροαδερφακια μου, εχω διαφορες πατεντες υπο κατασκευη απο την Bibi-bo Α περιοδου κι οχι μονο, αλλα αλλες θελουν διορθωση σωματος αλλες θελουν ρερουτ (πολυ δουλεια και λιγος ο χρονος) και εκτος απο κουκλομανα εγινα και παλι κουταβομανα, με αποτελεσμα ολον το ελευθερο χρονο να τον αφιερωνω στην κουταβινα μου αφηνωντας τις πολυαγαπημενες μου κουκλιτσες να με κοιτανε ακεφαλες και ασωματες...Δειξτε κατανοηση :cry: .
Aναστασάκι μου, εννοείται προέχει να είσαι κουταβομάνα αυτή τη στιγμή.... Οi bibi-bo σου μπορούν να αντέξουν ένα ακόμη καλοκαίρι...τόσα καλοκαίρια άντεξαν, τόσα πλαστικά κάηκαν και κόλλησαν πάνω στο κορμάκι τους, τώρα θα παραδώσουν πνεύμα?? Ε, όχι !!! :biglaugh::biglaugh: :D
 
Βλέπω αρχίσαμε σιγά σιγά να έχουμε πάλι απαρτία :D Χαίρομαι
 
Φίλη Αναστασία θα περιμένουμε τις παρεμβάσεις-δημιουργίες σου. Έχει δίκιο ο φίλος makisimos.

Η bibi-bo σε μια πιρουέτα που έκανε από τη χαρά της που είδε ξανά όλους τους αγαπημένους της και τις αγαπημένες της.

attachment.php


Και εδώ μία άλλη bibi-bo με την τουαλέτα της,έτοιμη για βραδινή έξοδο. Μπορεί τα ρούχα της Σταρ να ήταν λιγότερο ποιοτικά από τα πρώτα αλλά ήταν πολύ εντυπωσιακά.

attachment.php


 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Kambia είπε:
Βλέπω αρχίσαμε σιγά σιγά να έχουμε πάλι απαρτία :D Χαίρομαι
Όσος καιρός και αν περάσει πάντα θα γυρίζουμε στο ρετρο... Ο δολοφόνος πάντα γυρίζει στον τόπο του... εγκλήματος :p :p;)!!!

Αναστασάκι μου χαίρομαι πολύ που έγινες ξανά κουταβομάνα αλλά και μεις παιδιά είμαστε!!! Μας άφησες ...ορφανά!!! :p :D Θα απαιτήσουμε περισσότερες εμφανίσεις στο μέλλον!!!

El greco φοβερές φωτό για άλλη μια φορά!! Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου για το φόρεμα star είναι πραγματικά από τα πιο όμορφα κομμάτια της περιόδου!!

maki σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά!!!

Και μια που πιάσαμε τις βραδυνές εξόδους περνάω άλλο ένα αγαπημένο βραδινό φόρεμα Α περιόδου που το έχουμε ξαναδεί από τη mytiny παλαιότερα. Πρόκειται για μια κόκκινη τουαλέτα με μαύρη δαντέλα εκτός καταλόγου. Το υπέροχο κόκκινο καπελάκι με τα φτερά που φοράει ΔΕΝ είναι bibi bo. Πρόκειται για τσιμπιδάκι για τα μαλλιά που αγοράστηκε από γνωστό πολυκατάστημα με παιχνίδια της οικογενείας el greco.... αλλά νομίζω ότι ταιριάζει πολύ!!! :flower: :flower:

attachment.php
 
τελειες οι φωτογραφιες σας φιλοι EL GRECO και soufle:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

soufle το καπελακι ειναι φανταστικο!!δε θα μπορουσες να βρεις πιο ταιριαστο κομματι
 
Φίλη katerinak kai φίλη soufle σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Η κουκλά σου φίλη soufle φοράει ένα από τα ομορφότερα ρούχα της κούκλας.Για μένα είναι ένα από τα δέκα καλύτερα. Οι κούκλες σου βγάζουν απίστευτη γλυκύτητα και τα παιχνίδια βγάζουν την ενέργεια του ιδιοκτήτη τους.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
katerinak μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!Χαίρομαι που σου άρεσε η φωτό

EL GRECO μου σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!! Φανταστική και άκρως...δροσιστική η νέα φωτό σου!!!Θα μπορούσα να σου ζητήσω μια μεγάλη χάρη; Μας είχες δείξει παλαιότερα μία φωτό με το κοκτέιλ σε 2 παραλλαγές. Στη μία με το ορίτζιναλ τοπ και στη δεύτερη με το τοπ που είχες ράψει για να το συμπληρώσεις. Θα μπορούσες σε παρακαλώ να ανεβάσεις μία φωτό με το πίσω μέρος του ορίτζιναλ τοπ; Αν μπορόυσες θα με βοηθούσε πάρα πολύ!!! Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Η bibi bo μύκονος και ο Τζον Τζον με το μαγιό και το μπουρνουζάκι του έτοιμοι για βουτιές στη θάλασσα....!! Δροσιστείτε παρακαλώ...

attachment.php


και μια φωτό χωρίς το μπουρνουζάκι... (''Μετά τα βγάζει... '' που λέει και η αμίμητη Θεοπούλα!!)

Tzoν Τzoν Α ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΠΟΥΡΝΟΥΖΙ 3.jpg
 
Πίσω
Μπλουζα