mytiny μου υποκλίνομαι στη γλαφυρότητά σου!!!!
Η πιο δροσιστική καλοκαιρινή bibi bo - ιστορία!!!! Όσο για τη φωτό λες και θα σου μιλήσει!! Ξετρελάθηκα και με το κασετόφωνο με τη μίνι κασέτα!!! Το δε μαγιό της barbie είναι και από τα δικά μου αγαπημένα κομμάτια. Πρόκειται ίσως για την τελευταία περίοδο που η Mattel έβγαζε ακόμη πραγματικά πετυχημένα ρούχα!!
EL GRECO πανέμορφο το ΠΑΡΤΥ καθώς και η κίτρινη τουαλέτα!! Να τα χαίρεσαι!!
Περνάω και γω για άλλη μια φορά τη δική μου φορεσιά χανούμισσα από τη STAR περίοδο η οποία επιτέλους ολοκληρώθηκε με την βοήθεια δύο πολύ αγαπημένων ρετρο-φίλων που μου χάρισαν κομμάτια που μου έλειπαν!! Το σετ αυτό είναι πραγματικά ολόκληρη ιστορία!!! Αρκεί να πω πως ξεκίνησα έχοντας μόνο το ολόσωμο μαγιό και το ένα διάφανο γοβάκι. Λοιπόν:
1)Το ασημένιο τσαντάκι είναι από άλλη κουκλίτσα αγνώστων στοιχείων.
2)Η μπλε τούλινη παντελόνα ράφτηκε από εμένα σε μία προσπάθεια να αντικαταστήσω το κομμάτι που μου έλειπε.
3) Χίλια ευχαριστώ στη αγαπημένη μου mytiny η οποία μου χάρισε το δεύτερο διαφανές γοβάκι και συμπλήρωσε το σετ!! :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: Όσα ευχαριστώ και να πω είναι λίγα!!!
4) Και άλλα τόσα ευχαριστώ στον αγαπητό φίλο bibi bo που μου χάρισε ένα ακριβές αντίγραφο της ζώνης !!!! :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2:
Εν κατακλείδι τα μοναδικά αυθεντικά κομμάτια είναι το ολόσωμο και τα παπουτσάκια (προς αποφυγή παρεξηγήσεων). Αλλά ως αποτέλεσμα νομίζω πως δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο!!!
Τους ευχαριστώ και του 2 και πάλι και τους αφιερώνω τη φωτό που δεν θα υπήρχε χωρίς αυτούς!!!!
Εδώ και μια φωτό τη διαφήμιση της bibi bo που φαίνεται η αυθεντική στολή (Από το νήμα ''Χρονολόγηση παιχνιδιών με βάση τις έντυπες διαφημίσεις'')