Call of Duty Black Ops 2 - Multiplayer Review
Επειδή έχω κολλήσει στο multiplayer, θα σας πω τις εντυπώσεις μου για αυτό και θα επανέλθω με το Campaign, όταν επιτέλους ξεκολλήσω! Όπως θα έχετε καταλάβει, έχω σταματήσει να μπαίνω μετά τις 5 το απόγευμα στο retromaniax για ευνόητους λόγους
.
Όπλα: Φουτουριστικό σχήμα (Μην ξεχνάτε πως είμαστε στο 2025) αλλά σε τελική ανάλυση είναι τα παλιά γνωστά όπλα των COD. Ευτυχώς δεν έχει φέηζερ ούτε τορπίλες φωτονίων όπως φοβόμουν.
Βελτιωμένο το crossbow, το οποίο αναβαθμίζεται με την προσθήκη sights. Επίσης χρησιμοποιεί γεμιστήρα με 3 βέλη και οπλίζει αυτόματα, που σημαίνει ότι κερδίζεις πολύτιμα δευτερόλεπτα (όσοι έχουν παίξει το 1ο black ops, ξέρουν τι εννοώ!).
Επίσης προστέθηκαν διάφορα άλλα tactical μπλιμπλίκια, πχ συσκευή για hacking των killstreaks ή μια ράβδος που προκαλέι ηλεκτροπληξία σε αντίπαλο που βρεθεί κοντά σε μικρή ακτίνα.
Νέο βελτιωμένο σύστημα perks και upgrades στα όπλα: Στην αρχή δεν το πάλευα, αλλά έχω αρχίσει να το συνηθίζω. Κάθε upgrade, perk, όπλο, χειροβομβίδα κλπ, έχει συγκεκριμένα points το καθένα. Καθε class δεν πρέπει να ξεπερνά τα 10 points, οπότε διαλέγετε και παίρνετε! Μπορείτε να θυσιάσετε το secondary weapon ή κάποιο perk για να βάλετε 3 upgrades στο primary weapon! Αρκεί να μη ξεπερνά η κάθε κλάση τα 10 point! Καλό ε; Επίσης υπάρχει και ένα νέο χαρακτηριστικό σε κάθε κλάση, τα wildcards τα οποία ουσιαστικά είναι perks ή ακόμα καλύτερα αναβαθμίζουν τα perks! Με λίγα λόγια, ξεχάστε ότι ξέρατε στα προηγούμενα COD για τα classes σας!
Πίστες: Η «κατάρα» του κάθε νέου FPS. Μέχρι να τις μάθεις σε "λιανίζουν" κάτι 12χρονα που παίζουν όλη μέρα COD και έχουν μάθει τα μυστικά τους, όσο εσύ δεν μπορείς να παίξεις και είσαι στο γραφείο ξεκλέβοντας λίγο χρόνο να γράψεις της εντυπώσεις σου για το νεο COD στο retromaniax! Τα γραφικά είναι διαφορετικά, πολύ καλύτερα θα έλεγα. Προσωπική απορία: Πώς μπορούν και βελτιώνουν τα γραφικά χωρίς να αλλάζει το hardware στις κονσόλες;;
Killstreaks: Τα κλασικά UAV, Care Packages, αλλά και με νέες ενδιαφέρουσες προσθήκες όπως π.χ. Hunter killer (ιπτάμενη σαΐτα-βόμβα)
Game modes: Έχουν παραμείνει τα ίδια (team deathmatch, free for all κλπ), δεν έχει αλλάξει κάτι, όπως και με τα zombies που δεν ασχολήθηκα παραπάνω από 5 λεπτά.
Ελπίζω το σ/κ να αξιωθώ να ξεκινήσω και το single player campaign ώστε να επανέλθω με εντυπώσεις και για αυτό!