Camelot 3000 - Star Comics

Βασικά το 5ο και 6ο τεύχος δεν κατάφερα ποτέ να το δώ στα Ελληνικά ράφια. Το είχαν βγάλει σε λίγα αντίτυπα; (Καλώς σας βρήκα κι όλας).
 
Το ιδιο προβλημα ειχα κι εγω και αλλοι απο οτι εχω ακουσει.. τα 4 πρωτα τα αγορασα ολα μαζι και τελικα τα 5-6 τα βρηκα αλλου, μετα απο λιγο ψαξιμο (νομιζω στο Μινιον :) )
 
Όλα τα τεύχη είχαν κυκλοφορλήσει στα περίπτερα, απλά το 5ο και το 6ο σε λιγότερα αντίτυπα..ότι ακρίβως είχε γίνει με τα τελευταία Storm και Ερίκ Καστέλ.
 
Ακριβως παιδια οπως το Storm και Ερίκ Καστέλ ειναι στα ελληνικα ειναι μεχρι το 7ο τευχος
 
johnk10 είπε:
Ακριβως παιδια οπως το Storm και Ερίκ Καστέλ ειναι στα ελληνικα ειναι μεχρι το 7ο τευχος
Μια μικρή διόρθωση αν επιτρέπεις... Το Storm κυκλοφόρησε στα ελληνικά μέχρι το 10ο τεύχος και το Ερίκ Καστέλ μέχρι το 9ο...
 
Να κάνω και εγώ, αν μου επιτρέπετε, μια "διόρθωση" στη διόρθωση, προσθέτοντας ότι τελικά θα κυκλοφορήσουν και τα 22 τεύχη του Storm στα ελληνικά. :)
 
Κάποιος φίλος ανέφερε ότι τα ήταν κόμικ για μεγάλους λόγω Τριστάνας Ιζόλδης. Πράγματι η αμερικάνικη έκδοση έχει 6 επιπλέον σελίδες οι οποίες λογοκρίθηκαν. Η Τριστάνα λοιπόν αποχαιρετά τον Τομ και μαζί με την Ιζόλδη αγκαλιάζονται σε νυφικό κρεββάτι. Επίσης η Γκουινεβίρ με τον Λάνσελοτ ανακαλύπτουν ότι περιμένουν παιδί. Ας μην ξεχνάμε και κάποιες σκηνές γυμνού.
 
Θα συμφωνήσω με τον Perseas και θα συμπληρώσω οτι αφήνετε επίσης να εννοηθεί οτι το παιδί που περιμένουν η Γκουίνεβιρ με τον Λάνσελοτ, είναι του Αρθούρου
 
μου επιτρέπεται μια διόρθωση στη διόρθωση "της διορθοσις" e?? ΌΛΑ τα τεύχη του STORM (αυτοτελή πάντα) επανακυκλοφόρησαν ως ένθετες ιστορίες στο περιοδικό ΜΠΛΕΚ (το θυμάστε?) το έτος 1993-94..

redhair..ohu idakiru isii..
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
okaterina είπε:
Θα συμφωνήσω με τον Perseas και θα συμπληρώσω οτι αφήνετε επίσης να εννοηθεί οτι το παιδί που περιμένουν η Γκουίνεβιρ με τον Λάνσελοτ, είναι του Αρθούρου

Σοβαρά;;;;



Υπήρξε τέτοια εξέλιξη;;;;;
:eeek:

 


Αχ! πολύ θα γούσταρα να τη διάβαζα...
 
Δεν αφήνει κανένα υπονοούμενο σχετικά με το παιδί, απλά ελπίζουν και οι δύο να είναι δικό του... κρίνοντας πάντως από την ποσότητα των επαφών μεταξύ τους, δεν θα έδινα και μεγάλη απόδοση σε αυτή τους την ελπίδα... φτυστό ο Λανς θα βγει :D

Nevermind... Juanita your wish is my command, check your pms.

ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ!!!

http://img152.imageshack.us/img152/4295/camelot3000izotristay0.jpg

camelot3000hellotristanum1.jpg


(click me 4 more) :dribble:
 
ambu_dare είπε:
Δεν αφήνει κανένα υπονοούμενο σχετικά με το παιδί, απλά ελπίζουν και οι δύο να είναι δικό του... κρίνοντας πάντως από την ποσότητα των επαφών μεταξύ τους, δεν θα έδινα και μεγάλη απόδοση σε αυτή τους την ελπίδα... φτυστό ο Λανς θα βγει :D Nevermind... Juanita your wish is my command, check your pms.

ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ!!!

http://img152.imageshack.us/img152/4295/camelot3000izotristay0.jpg

camelot3000hellotristanum1.jpg


(click me 4 more) :dribble:

Τι;;; είχε και εκεί ζουμί;;;;;8)

Νόμιζα πως τον είχε πετάξει έξω με τις κλωτσιές;;;;

Να υποθέσω πως η Ιζόλδη απείχε πολύ από την ξανθή αγαπημένη... που θυμόταν η Τριστάν;;;;

Κι όμως το παιδί είχε πιθανότητες να είναι του Αρθουρ... Μετά τη νεκρανάσταση θα έβαλε τον καλύτερό του εαυτό προκειμένου ν΄αποδείξει στη Τζοαν πως δεν είναι άδικα βασιλιάς :D ...
 
Valtasar είπε:
Πρώτα απ' όλα να σε καλωσορίσω στην παρέα μας.
Μπορώ να στο βρω εγώ άμα θέλεις...η τιμή κυμαίνεται στα 12-15 ευρώ.

Συνήθως τα μεγάλα νούμερα (5-6) τα πουλάνε πακέτο όλη τη σειρά γιατί είναι σπάνια. Πιστεύω να κατορθώσω να το βρω μόνο του αν είμαι τυχερός...

Αν σε ενδιαφέρει άσε μου μήνυμα
καλησπέρα σε όλους καταρχάς. φιλε μου και γω το 5 τεύχος δεν έχω.. ούτε και το χω διαβάσει ποτέ. Mε ενδιαφέρει και μένα να το αγοράσω. Σou στέλνω μήνυμα.

βασικά μόλις είδα ότι τελευταία δραστηριότητα του βαλτάσαρ ήταν το 2007 οποτε μάλλον δεν θα μπαίνει εδώ πια..

μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με το που μπορώ να βρω το camelot 3000 τεύχος η.5?

και επίσης που μπορώ να βρω τεύχη του storm και του eric castel?

ευχαριστώ παίδες
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πανω απο το πλαισιο που ποσταρες, προσεξες το κατωθι?

Προσοχή: Μηνύματα σε greeklish θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Επίσης, μηνύματα που παραβιάζουν τους κανόνες του Retromaniax Board περι copyrighted υλικού θα έχουν την ίδια τύχη.
 
Προτείνω σε όλους αυτό εδώ . Αγνοήστε το pre-order, ήρθε κανονικά σε 4-5 εργάσιμες, καλή τιμή, φοβερή έκδοση (χωρις τα λογοκριμενα, κομμένα καρέ της ελληνικής έκδοσης), μην το ψάχνετε.
 
kuv αυτο που παραθετεις περιεχει ολα τα τευχη? BTW δεν ειναι η original εικογραφηση του Bolland αλλα διασκευη της.
 
Eεμμμμμμ νομίζω ότι είναι η αυθεντική εικονογράφηση, απλά κάτι παίζει με τα μελάνια- θα το τσεκάρω στο σπίτι και θα πω (η αλήθεια είναι οτι προχτές μου ήρθε κι απλά έριξα ενα βιαστικό ξεφύλλισμα). Ειναι όλα τα τεύχη, ναι.
 
Πολυ καλη τιμη τοτε!!
 
Η τιμη πολυ καλη για ολα τα τευχη,αλλα και παλι θελω και το 5 το ελληνικο γιατι με εχει φαει η περιεργεια να το διαβασω απο πιτσιρικας..

Οταν λες λογοκρυμενα-κομμενα,ειναι πολλες οι σκηνες που εχουν κοπει στην ελληνικη εκδοση?Και σε τι εχει να κανει?αποκλειστικα με την σχεση τριστανας-ιζολδης?

Το μη λογοκρυμενο αγγλικο η αμερικανικο οτι και να ναι,μπορουμε να το βρουμε καπου στην αθηνα σε μαγαζι εκτος απο ιντερνετ?
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα