Του ειχε φυγει η πετσα απο την παλαμη...χαχαχαχαχαχαχα.Οντως το παιχνιδακι ηταν πολυ δυσκολο.Δεν θυμαμαι να ειχα περασει ποτε στην τριτη πιστα.Η μηπως ουτε καν στην δευτερη.vagosgta3 είπε:To Combat School δεν ξεχνεται με τιποτα! θυμαμαι που το ειχα λιωσει στον CPC με ενα joystick Atari! σκληρο καρυδι αυτο το joystick, o θειος μου για να περασει μια πιστα (καναμε και κοντρες τοτε οικογενειακως τις κυριακες που μαζευομασταν) του ειχε φυγει η πετσα απο την παλαμη του.
Δεν ηξερε ο θειος μου τι εστι Combat school και την πατησεkajwbtfe είπε:Του ειχε φυγει η πετσα απο την παλαμη...χαχαχαχαχαχαχα.Οντως το παιχνιδακι ηταν πολυ δυσκολο.Δεν θυμαμαι να ειχα περασει ποτε στην τριτη πιστα.Η μηπως ουτε καν στην δευτερη.![]()
Κι εμένα μου είχε φύγει και όχι μία φορά.vagosgta3 είπε:o θειος μου για να περασει μια πιστα (καναμε και κοντρες τοτε οικογενειακως τις κυριακες που μαζευομασταν) του ειχε φυγει η πετσα απο την παλαμη του.
Είχα αλλάξει πληκτρολόγιο!!!!!billy είπε:Φαντάζομαι θα έλιωσες καμία μεμβράνη !!![]()
είχα πάθει και γω το ίδιο τραυματισμό αλλά απο δύο άλλα παιχνίδια: To Decathlon και το Daley Thompson super test!Giama είπε:Κι εμένα μου είχε φύγει και όχι μία φορά.Φανατικός βλέπεις του παιχνιδιού...
Decathlon! Παναγία μου!thamonas είπε:είχα πάθει και γω το ίδιο τραυματισμό αλλά απο δύο άλλα παιχνίδια: To Decathlon και το Daley Thompson super test!