Του ειχε φυγει η πετσα απο την παλαμη...χαχαχαχαχαχαχα.Οντως το παιχνιδακι ηταν πολυ δυσκολο.Δεν θυμαμαι να ειχα περασει ποτε στην τριτη πιστα.Η μηπως ουτε καν στην δευτερη.vagosgta3 είπε:To Combat School δεν ξεχνεται με τιποτα! θυμαμαι που το ειχα λιωσει στον CPC με ενα joystick Atari! σκληρο καρυδι αυτο το joystick, o θειος μου για να περασει μια πιστα (καναμε και κοντρες τοτε οικογενειακως τις κυριακες που μαζευομασταν ) του ειχε φυγει η πετσα απο την παλαμη του.
Δεν ηξερε ο θειος μου τι εστι Combat school και την πατησε η πλακα ειναι οτι ο ενας απο τους θειους μου ηταν φανατικος Amstrad CPC Gamer ανταλλαζαμε και Gameskajwbtfe είπε:Του ειχε φυγει η πετσα απο την παλαμη...χαχαχαχαχαχαχα.Οντως το παιχνιδακι ηταν πολυ δυσκολο.Δεν θυμαμαι να ειχα περασει ποτε στην τριτη πιστα.Η μηπως ουτε καν στην δευτερη.
Κι εμένα μου είχε φύγει και όχι μία φορά.vagosgta3 είπε:o θειος μου για να περασει μια πιστα (καναμε και κοντρες τοτε οικογενειακως τις κυριακες που μαζευομασταν ) του ειχε φυγει η πετσα απο την παλαμη του.
Είχα αλλάξει πληκτρολόγιο!!!!!billy είπε:Φαντάζομαι θα έλιωσες καμία μεμβράνη !!
είχα πάθει και γω το ίδιο τραυματισμό αλλά απο δύο άλλα παιχνίδια: To Decathlon και το Daley Thompson super test!Giama είπε:Κι εμένα μου είχε φύγει και όχι μία φορά.Φανατικός βλέπεις του παιχνιδιού...
Decathlon! Παναγία μου!thamonas είπε:είχα πάθει και γω το ίδιο τραυματισμό αλλά απο δύο άλλα παιχνίδια: To Decathlon και το Daley Thompson super test!