Δεν έχω κρατήσει τίποτα δυστυχώς.DINO είπε:Έχουμε περίπου κοινή πορεία (800XL-ST).
Αλήθεια, τα μηχανήματα τα έχεις κρατήσει;
Και μάλιστα μέχρι που έκλεισε το μαγαζί δούλευε σε ένα falcon με 12" VGA mono και 1 scsi HD. O δε κατάλογος του ήταν μάλλον μια cut down έκδοση αυτού του προγράμματος.leftmtps είπε:Είσαι ωραίος.Απόδειξη και κατάλογος ήταν από πρόγραμμα που είχε φτιάξει ο Κανέλλης που ονομαζόταν "Αποθήκη".
Μια προγραμματάρα λογιστικής διαχείρησης που έφτιαξε και χρησιμοποιούσε από την αρχή της εταιρείας του δηλαδή 20 χρόνια.
Για άλλον λέω τότε εγώ...leftmtps είπε:Εμφανισιακά ήταν λίγο γεμάτος και με μούσι. Είχε και αυτός μαγαζί πληροφορικής κάπου προς Εγνατία. Πρόσφατα τον πέτυχα στην Infoquest από μακριά που σημαίνει ασχολείται με εμπόριο. ;-)
Πρόκειται για τον Ηλία Κέντρο, που τότε είχε το κατάστημα του (Infosystem) στην οδό Μουρούζη (για Πάτρα μιλάω). Ήταν ο μόνος που είχε Atari. Όχι σπουδαία πράγματα αλλά απ' ολότελα... Θυμάμαι πως είχε φέρει κι εκείνα τα απίθανα Atari PC με την πορτοκαλί οθόνη (Hercules κάρτα?)DINO είπε:Για άλλον λέω τότε εγώ...Είχα αγοράσει τον ST μου εδώ στην Πάτρα από κάποιον Κέντρο...
Βέβαια όλα αυτά το '89...
Άπειρα RESPECT για την υποστήριξη στους "δύσκολους" καιρούς.(ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ)