Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
DINO είπε:Βασικά ξεκίνησε σαν ένθετο του Computer & Software και μετά έγινε αυτόνομο περιοδικό... (αν με βοηθά και μένα η μνήμη μου)...
Paspartoo είπε:Οπως τα λεει ο DINO εγινε.
Nemo είπε:
Yeap ...Paspartoo είπε:τωρα ?![]()
Nemo είπε:το ενα Οκτωβριος 92 ειναι το ανεξαρτητο περιοδικο (δρχ500)
....
και το αλλο με σαφως μικροτερο μεγεθος (και σε σελιδες που δεν φαινεται )
με ημερομηνια 15 Ιανουαριου 93
DINO είπε:Βασικά ξεκίνησε σαν ένθετο του Computer & Software και μετά έγινε αυτόνομο περιοδικό... (αν με βοηθά και μένα η μνήμη μου)...
Leon είπε:Θυμάται κανείς μετά τί έγινε; Αν θυμάμαι καλά από standalone περιοδικό δινόταν αργότερα μαζί με περιοδικό πληροφορικής (Computer&Software; ).
Leon είπε:Α νόμιζα ότι έγινε ανάποδα, αλλά μάλλον έχεις δίκιο.
Nemo είπε:Δεν γνωριζω πως ξεκινησε, παντως σιγουρα για ενα διαστημα κατεληξε σιγουρα σαν ενθετο του Computer & Software πριν ενσωματωθει πληρως στο περιοδικο.
Paspartoo είπε:Η μικρη λεπτομερεια ειναι οτι το Computer Games ξεκινησε ως ενθετο - εγινε ανεξαρτητο - απετυχε παταγωδως και επεστρεψε ως ενθετο.![]()
και για να συμπληρωθει ακομα καλυτερα το παζλDINO είπε:Συμπληρώθηκε το παζλ!![]()
το πακετο ειναι εκει για να δηλωσει το μεγεθος τσεπης βεβαια του περιοδικουkuv είπε:Το έχω ξαναδεί παλιά. Νομίζω λέγεται Marlboro Lights, έχει κάτι άσπρους κύλινδρους μέσα με καπνό. Το ανάβεις και το εισπνέεις. Εχω την εντύπωση ότι υπάρχουν κι άλλες μάρκες.
Καλά, ΟΚ.Το CS ήταν από τα πιο παλιά έντυπα της Motorpress (πέρασα 2 χρόνια εκεί). Ξεκίνησε κάπου το 1983-84 κι έκλεισε σχετικά πρόσφατα, αν δεν απατώμαι το 2007?
breakbeatsz είπε:το ξερω οτι αυτο που ποσταρω δεν ειναι απολυτα σχετικο με το θεμα αλλα αυτο το εχετε ξαναδει???[edit]Dead pictures [edit]