Consoles VS PC

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας dadmin
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
manos426f είπε:
Η αλήθεια tel,ειναι οτι με τα 400 ευρω του XBOX 360 κανεις 2 αναβαθμισεις σε βαθος χρονου...!! :diablotin:
Και φυσικά αν συνεχίσει να λειτουργεί μετά από λίγο καιρό το 360. Καλά μπορέι να υπάρχει εγγύηση, να την κάνω τι αν έχω πληρώσει (λέμε τώρα) κονσόλα και δεν την έχω;

Το παραπάνω σχόλιο είναι από κάποιον (μουά) που έχει 360......

Εγω παλι θα σας πω το εξης (κι ας μη σας πεισω :D ):Δεν με ενδιαφερει η maximm αναλυση ενος παιχνιδιου,δεν με ενδιαφερει να ειναι ολα τα εφε στο full,πρακτικα σπανιως επαιζα κατω απο τετοιες συνθηκες,καθοτι δεν αναβαθμιζομαι καθολου συχνα,αλλα......

...μπορεις να παιξεις STALKER στον P4 κι ειναι μια χαρα (ναι,σε 1024x768,δεν με χαλαει ρε παιδια),μπορεις να παιξεις MOHA κι ειναι επισης μια χαρα,οπως και παμπολλα adventures (μακραν το πιο ''οικονομικο'' ειδος παιχνιδιων) και γενικα δε βλεπω την ''αναγκη'' να παιζω σε 1650x1080 η 1920x1200,οπως ο pooky (μαγκια του παρ'ολ'αυτα,ετσι γουσταρει,ετσι παιζει...)

Η πλειοψηφια των PC gamers δεν ειναι σαν τον pooky και δεν χαλανε τα χρηματα που ξοδευει για PC's (δε μιλω για πιτσιρικαδες που τους σπονσοραρουν οι γονεις..)

Oμως παιζουν πολλα παιχνιδακια,-οχι στο full οπτικα βεβαια- αλλα πολλα,κι οταν φτασουν στο αμην και κανουν αναβαθμιση,το hardware τους εχει βγαλει τα λεφτα του και με το παραπανω...!

Τελος,να σημειωσω οτι η διαρκεια ζωης εκαστης κονσολας εχει πεσει δραματικα,ενω η τιμη αγορας τους συνεχως ανεβαινει (ΕΙΔΙΚΑ οταν πρωτοβγαινουν!)!Αυτο δεν ειδα να το αναφερει κανεις! :diablotin:

Πιστευετε οτι σε 3 χρονια δεν θα εχει βγει νεο XBOX...;;; :diablotin:

@pooky

Eιναι η μοναδικη ηλεκτρονικη συσκευη με 3 χρονια εγγυηση παντως...και στα νεα μοντελα δεν υπαρχει RLOD

@Manos

Οι κονσολες πρακτικα βγαινουν καθε ~4 χρονια και συνηθως κοστιζουν πανω κατω τα ιδια λεφτα.

Θυμησου ποσο κοστιζαν οι "φρεσκες" κονσολες,δηλαδη το Saturn,το DC,το ΧΒΟΧ1 οταν κυκλοφορησαν (εγω το ανεξιτηλα χαραγμενο στη μνημη μου :D )

Wally είπε:
Eιναι η μοναδικη ηλεκτρονικη συσκευη με 3 χρονια εγγυηση παντως...και στα νεα μοντελα δεν υπαρχει RLOD
O σκληρός μου έχει εγγύηση πέντε χρόνων!!!! :tease: :tease:

Eιναι εξαρτημα και οχι συσκευη ;)

manos426f είπε:
Εγω παλι θα σας πω το εξης (κι ας μη σας πεισω :D ):Δεν με ενδιαφερει η maximm αναλυση ενος παιχνιδιου,δεν με ενδιαφερει να ειναι ολα τα εφε στο full,πρακτικα σπανιως επαιζα κατω απο τετοιες συνθηκες,καθοτι δεν αναβαθμιζομαι καθολου συχνα,αλλα......
...μπορεις να παιξεις STALKER στον P4 κι ειναι μια χαρα (ναι,σε 1024x768,δεν με χαλαει ρε παιδια),μπορεις να παιξεις MOHA κι ειναι επισης μια χαρα,οπως και παμπολλα adventures (μακραν το πιο ''οικονομικο'' ειδος παιχνιδιων) και γενικα δε βλεπω την ''αναγκη'' να παιζω σε 1650x1080 η 1920x1200,οπως ο pooky (μαγκια του παρ'ολ'αυτα,ετσι γουσταρει,ετσι παιζει...)

Η πλειοψηφια των PC gamers δεν ειναι σαν τον pooky και δεν χαλανε τα χρηματα που ξοδευει για PC's (δε μιλω για πιτσιρικαδες που τους σπονσοραρουν οι γονεις..)
Μόλις περιέγραψες το 99,9% των pc owners.

Όσο για το τελευταίο σχόλιό σου, όσο προλαβαίνω ακόμα. Τον Ιούνιο θα βγάλω SROD (Silver Ring Of Death a.k.a βέρα!!!!! )

Wally είπε:
Eιναι εξαρτημα και οχι συσκευη ;)
Ο εξωτερικός συσκευή είναι!!!!!

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
εμμμμμ...οχι.Ειναι περιφερειακο

Και οι μπουλονοβιδες εχουν lifetime warranty :D

Έπρεπε να απαντήσεις, θα έσκαγες διαφορετικά!!!!!!:crazy: :tease: :shocked:

Wally είπε:
Και οι μπουλονοβιδες εχουν lifetime warranty :D
Και η ram μου επίσης!!!!!!!! :diablotin: :diablotin:

XA XA XA XA XA!!!!!!!!!!!!!!!

Γι' αυτό σε πάω!!!!!!!

BTW!

360 rulezzzzz ρε!!!!!!!!!!!!!

Φυσικά το έριξα πάνω στην 22άρα LG οθόνη που ήδη είχα, και δεν έκλεισα με το next gen gaming ούτε για μήνα μια και το μηχάνημα μαζεύσει σκόνη και δεν θέλω να το πουλήσω γιατί είναι δωράκι.
Nαι rules στο να τραβαει την σκονη καλυτερα απο αυτο. :D

small.jpg

Σε λιγο καινουργιο thread με τιτλο "Hoover vs 360".

(δηλαδη, γιατι τωρα το ειδα, αναγκασα καποιον mod να modαρει το thread και να ανοιξει καινουριο γιατι ξεκινησα καυγαδοκουβεντα που δεν κολλαγε στο ηδη υπαρχον ? καλα μιλαμε i m unplayable :biglaugh: )

Εδω και εφτα περίπου χρόνια ασχολουμαι επαγγελματικα με τους υπολογιστές σαν τεχνικός. Τα συμπεράσματα που έχω βγάλει ειναι τα εξής:

Α) Οι PC gamers ειναι τα θύματα του κόσμου των υπολογιστών. Αν ο ανθρωπος χρησιμοποιεί το 10% του μυαλού του, αυτοι χρησιμοποιούν το 10% της υπολογιστικής ισχύως του υπολογιστή τους και τον πληρώνουν 500% (και λίγα λεω) παραπάνω απο την αξία του. Τρανή απόδειξη η διαφορά ενός υπολογιστή για 3d (1500 ευρω με την οθόνη) και ενος game station (2500 χωρίς οθόνη) και όλοι ξέρουμε ποσο απαιτητικά είναι τα προγράμματα του στυλ 3d studio max & Maya.

Β) Παιχνίδια = Κονσόλα καί απο άποψη διασκέδασης, και απο άποψη ευχρηστίας.

Εξαιρούναται (αν και όχι για πολύ λόγω περιφεριακών) οι κατηγορίες strategy και fps.

Γ) Το πραγματικό σημείο αναφοράς στην σχέση κόστους/χρόνου ζωής ενός υπολογιστή είναι τα 1000 ευρώ (σκέτο το tower). Κάτω απο το 1000 κρατάει 3 χρόνια. Πάνω απο τα 1000 κρατάει 5 χρόνια. και πλέον έχει χαθεί το σκεπτικό της αναβάθμησης, τον πετας η τον κανεις lan/server/downloader/γυαλα/τραπεζακι και αγοράζεις καινουριο.

Και μιας και λεμε για PCια

Moλις βγηκε το demo του Hellgate:London που ο εξαφανισμενος αλλα και φιλτατος Shadowdancer περιμενε διακαως...

Δυστυχως ειναι φολα... :(

Α). Χρησιμοποιώ το 1000% της υπολογιστικής δύναμης που μου παρέχει το μηχανάκι για games. 1680 Χ 1050 με όλα απάνω δεν σηκώνονται εύκολα. Τι πληρώνω; Δεν με ενδιαφέρει.

Β). Παιχνίδια: PC. Από άποψη διασκέδασης και ευχρηστίας. Και mods περνάς και μια χαρά παίζεις. Δεν εξαιρείται τίποτε.

Γ). Για μένα το σημείο αναφοράς ενός pc είναι όντως το 1000άρικο. Σε 6 μήνες το πουλάς και φτιάχνεις καινούργιο. Σιγά μη κρατήσω μηχάνημα 5 χρόνια.

Πάμε τώρα στα λ7. Που τα βρίσκεις; Κόψε το τσιγάρο. Απλά πράγματα. Α, κάνε κι ένα καλό στον εαυτό σου. Πέτα το κινητό. Πάρε με κάρτα και άστο για ώρα ανάγκης. Μην το χρησιμοποιείς.

Τσιγάρο + κινητό = Όλο το κόστος για να κάνεις εξαιρετική αναβάθμιση κάθε χρόνο. Και το τσιγάρο και το κινητό όλο και θα ακριβαίνουν, το pc hardware όλο και θα φτηναίνει.

No worries mate!!!!!!!

Wally είπε:
Και μιας και λεμε για PCιαMoλις βγηκε το demo του Hellgate:London που ο εξαφανισμενος αλλα και φιλτατος Shadowdancer περιμενε διακαως...

Δυστυχως ειναι φολα... :(
Καραφολάρα.

Who cares?

Έρχεται το Unreal Tournament 3. Και αν στην έκδοση retail δω έστω και ένα frame να χάνεται το pc πουλήθηκε εν ριπή οφθαλμού.

Πιστεύω ότι μια κονσόλα υπερτερεί ενός πισί για τους ακόλουθους λόγους.

1) Δεν έχεις να σκέφτεσαι απαιτήσεις.

2) Αρκετά παιχνίδια βγαίνουν πρώτα για κονσόλες και μετά για πισι ή και καθόλου.

3) Είναι αρκετά πιο φθηνή επιλογή.

4) Έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής (Σε σχέση με μια καλή αναβάθμιση του πισι)

5) Αν έχεις καμια μεγάλη τηλεόραση μεγάλης ευκρίνειας, την εκμεταλλεύεσαι στο έπακρο και χορταίνεις παιχνίδι.

6) Λιγότερα τεχνικής φύσεως προβλήματα.

Εγω θελω να μου πειτε που βγηκαν,η αν βγηκαν που ειχαμε καλυτερη εκδοση σε σχεση με αυτη του PC,των παρακατω παιχνιδιων: DOOM III,QUAKE IV,STALKER,BIOSHOCK..... :diablotin:

Για να μη μιλησω για το XBOX,που ουσιαστικα ειναι ενα κονσολοποιημενο PC,πραγμα που δειχνει οτι οι κονσολες ερχονται προς τα PC κι οχι τα PC προς τις κονσολες...!!! :diablotin: :diablotin:

Dr Malcolm Betruger είπε:
Πιστεύω ότι μια κονσόλα υπερτερεί ενός πισί για τους ακόλουθους λόγους.
1) Δεν έχεις να σκέφτεσαι απαιτήσεις.

2) Αρκετά παιχνίδια βγαίνουν πρώτα για κονσόλες και μετά για πισι ή και καθόλου.

3) Είναι αρκετά πιο φθηνή επιλογή.

4) Έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής (Σε σχέση με μια καλή αναβάθμιση του πισι)

5) Αν έχεις καμια μεγάλη τηλεόραση μεγάλης ευκρίνειας, την εκμεταλλεύεσαι στο έπακρο και χορταίνεις παιχνίδι.

6) Λιγότερα τεχνικής φύσεως προβλήματα.
Απαντώ.

1). Μου αρέσει να σκέφτομαι απαιτήσεις. No n00b here mate.....

2). Όπως το DOOM, BIOSHOCK, HALF LIFE EPISODE 2, PREY, QUAKE WARS, όλα τα rpg ε, (πρέπει να φύγω για τη δουλειά σε λίγο, αύριο η εγκυκλοπάιδεια)

3). Σίγουρα το 360 είναι πάμφθηνο....

4). Σίγουρα, ειδικά αν μιλάμε για το 360, η διάρκεια ζωής του είναι......

5). ΑΝ έχεις καλώς. Αν δεν έχεις, όμως... Από ότι ξέρω η πλειοψηφία τις διαθέτει οπότε....... τι να λέμε τώρα.......

6). Αν είσαι άσχετος με τα pc ναι, μπορείς και να το πεις.....

Ειδικά για το 360, τα τεχνικά του προβλήματα είναι ...... ελάχιστα......

Ειδα ότι άλλαξε ο τίτλος του θρεντακίου, και επίσης ότι ο αγαπητός Μάνος1200KBPS έκοψε πολλά ποστάκια από την αρχή :D

Επειδή ο Wally ανέφερε για 3 χρόνια εγγύηση, μπήκα στο Πλαίσιο και είδα ότι όλες οι εκδοσεις 360 έχουν 1 χρόνια εγγύηση αντιπροσωπείας. Πιθανόν να είναι και φόλα του Πλαισίου. Πιστεύω ότι θα έπρεπε να αναγράφει τουλάχιστον 2 χρόνια, βάσει νομοθεσίας Ε.Ε.!

@Pooky, τί εξωτερικό δίσκο εχεις και εχει 5 χρόνια; Στις πόσες στροφές;

Πίσω
Μπλουζα