Consoles VS PC

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας dadmin
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! Ρε αει στο καλό!!!! :biglaugh:

Nick περα απο τι δινει το Πλαισιο,η MS δινει 3 χρονια αντικατασταση

Και κατσε να πουμε και 2 κουβεντες στα ευστοχα σχολια του Μανου

Εγω θελω να μου πειτε που βγηκαν,η αν βγηκαν που ειχαμε καλυτερη εκδοση σε σχεση με αυτη του PC,των παρακατω παιχνιδιων: DOOM III,QUAKE IV,STALKER,BIOSHOCK.....
Doom3 last gen,Stalker δεν βγηκε

Tα αλλα 2 υπαρχουν.Αλλα ξερεις ποια ειναι η διαφορα?

Π.χ αν δεις το Bioshock σε 1000 υπολογιστες θα δεις 1000 διαφορετικα Bioshock.

Παντως υποθετω οτι σε ενα μπιστολο-συστημα CoreDuo,8800GTX 640 θα εχεις καλυτερα οπτικα αποτελεσματα (σιγουρα υψηλοτερη αναλυση ας πουμε)

Εδω να σημειωσουμε οτι οι κονσολες εχουν καλυτερη παραγωγικοτητα.Με "κατωτερο" hardware μπορουν να πατανε καλυτερα speced-PC (βλεπε XBOX1)

Παλια ελεγα ποτε κονσολα.....

Τωρα; ΜΟΝΟ κονσολα!

Τα παιχνιδια ζητανε ΣΥΝΕΧΕΙΑ ολο και παραπανω σε hardware και πραγματικα δεν αξιζει τον κοπο. Απο την αλλη, αν δεν τσιπαρεις μια κονσολα δεν μπαινεις καν σε διαδικασια να την παρεις. Βεβαια αν την τσιπαρεις, χαρας ευαγγελια... Ειδικα για τους κατοχους PS2....

Δεν αγχωνεσαι ουτε για απαιτησεις ουτε για αναλυσεις ουτε τιποτα.... Το βαζεις και παιζεις.... Και ας μην ξεχναμε τι παιχνιδαρες ειχαν βγει στις κονσολες (sonic, super mario, resident evil, final fantasy, devil may cry, gran turismo) και βεβαιοτατα ας μην ξεχναμε που πρωτοβγηκε το Vice City και εγινε πανικος στα σχολεια........

Wally είπε:
Nick περα απο τι δινει το Πλαισιο,η MS δινει 3 χρονια αντικατασταση
Ρε συ Wally, θα έπρεπε να γράφει 3 χρόνια όχι 1. Τώρα που το ξαναβλέπω, γράφει 1 χρόνο εγγύηση αντιπροσωπείας όχι κατασκευαστή. Οπως και να'χει σας πιστεύω. Μεγάλη υπόθεση τα 3 χρόνια, αρκεί βέβαια να μη αρχίσεις τις μαϊμουδιές επάνω της :goit: :goit:

Rygar είπε:
Ειδα ότι άλλαξε ο τίτλος του θρεντακίου, και επίσης ότι ο αγαπητός Μάνος1200KBPS έκοψε πολλά ποστάκια από την αρχή :D
Νικο,δεν αλλαξα τιποτα και δεν εσβησα τιποτα,πολυ απλα διοτι ΔΕΝ ειμαι moderator στο forum αυτο... :)

Αλλωστε,και να ημουν,δεν θα εκοβα posts,δεν ειναι αυτη η νοοτροπια μου,ποσο μαλλον οταν προκειται για ενα χαβαλεδιαρικο thread οπως ειναι αυτο εδω...!

Απλα συμφωνηθηκε η ''κοντρα'' να συνεχιστει εδω,ωστε να μεινει το αλλο threadακι on topic....!

Μόλις θυμήθηκα τη σκηνή στο δικαστήριο από την ταινία "Ρενα, τα ρέστα σου" :biglaugh: :biglaugh:

Ξεφύγαμε πάλι...

loner είπε:
Παλια ελεγα ποτε κονσολα.....Τωρα; ΜΟΝΟ κονσολα!

Τα παιχνιδια ζητανε ΣΥΝΕΧΕΙΑ ολο και παραπανω σε hardware και πραγματικα δεν αξιζει τον κοπο. Απο την αλλη, αν δεν τσιπαρεις μια κονσολα δεν μπαινεις καν σε διαδικασια να την παρεις. Βεβαια αν την τσιπαρεις, χαρας ευαγγελια... Ειδικα για τους κατοχους PS2....

Δεν αγχωνεσαι ουτε για απαιτησεις ουτε για αναλυσεις ουτε τιποτα.... Το βαζεις και παιζεις.... Και ας μην ξεχναμε τι παιχνιδαρες ειχαν βγει στις κονσολες (sonic, super mario, resident evil, final fantasy, devil may cry, gran turismo) και βεβαιοτατα ας μην ξεχναμε που πρωτοβγηκε το Vice City και εγινε πανικος στα σχολεια........
Δεν τσιπάρω τις κονσόλες μου, τις softmodαρω.

Το θεωρω ιεροσυλία το chip.

@ Rygar: Εξωτερικό SEAGATE 250 FreeAgent.

7200 rpm, και πάνω από όλα δεν γίνεται διπλοφουρνιστός.

E-sata ή ουεζμπέ;

Εάν είναι ουεζμπέ, το ξέρεις ότι δε μπανάναι και 15.000 rpms, η μεταφορά είναι η ίδια.

@Loner: Ναι εδώ φτιάχνω συστήματα υδρόψυξης, Κόβω μέταλλα και προσθέτω ανεμιστήρια, κάνω τα κουτιά όπως μου αρέσει εμένα, λες να κολλήσω στο να ρυθμίσω την ανάλυση που πάιζει ένα παιχνίδι;

Α, ναι ξέχασα, στο 360 το Half Life II Episode II είναι απίθανο ειδικά σε HD TV........

Rygar είπε:
E-sata ή ουεζμπέ;
Εάν είναι ουεζμπέ, το ξέρεις ότι δε μπανάναι και 15.000 rpms, η μεταφορά είναι η ίδια.
USB, ναι το ξέρω ότι η περιστροφή δεν πάιζει κανένα ρόλο, τον χρησιμοποιοώ για αποθηκευτικό προσωρινό χώρο πάντοτε.

Μέσα στο μηχάνημα παίζουν άλλος ένας 250 και ένας 320. Όσο το έχω ακόμα..........

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ξαναρωτάω.......E-sata ή ουεζμπέ;

pooky είπε:
Απαντώ.1) Δεν έχεις να σκέφτεσαι απαιτήσεις.

1). Μου αρέσει να σκέφτομαι απαιτήσεις. No n00b here mate.....

6) Λιγότερα τεχνικής φύσεως προβλήματα.

6). Αν είσαι άσχετος με τα pc ναι, μπορείς και να το πεις.....
1) Δεν μου λες Γιώργο, εγώ που δεν έχω κέφι (και όποιος άλλος) να κοιτάει κάθε λίγο και λιγάκι τις απαιτήσεις του κάθε παιχνιδιού είναι noob; Ειλικρινά δεν με πειράζει ο χαρακτηρισμός δεν παρεξήγηθηκα. Απλά προσπαθώ να καταλάβω το σκεπτικό σου.

6) Σου έχω πει τι δουλειά κάνω τόσα χρόνια και νομίζω μάλλον θα το θυμάσαι. Αν ναι τότε να είσαι σίγουρος πως έχω δει και αντιμετωπίσει άπειρα προβλήματα με windows και pc. Έχω δει ΤΑ ΚΟΥΦΑ. Αφου δεν είμαι άσχετος λοιπόν, μόνο εγω έβλεπα και βλέπω συνεχώς τεχνικά προβλήματα στα pc και ειδικά στο gaming;

Για το πόσο προβληματικά είναι τα 360 συμφωνώ μαζί σου. Έπαιξα κορώνα γράμματα τα 190 ευρώ που έδωσα και αγόρασα το 360 καινούργιο για το πόσο θα μου παίζει χωρίς να βγάζει κόκκινους κύκλους.

Έπαιξα κορώνα γράμματα τα 190 ευρώ που έδωσα και αγόρασα το 360 καινούργιο για το πόσο θα μου παίζει χωρίς να βγάζει κόκκινους κύκλους.
Κορώνα-γράμματα δεν έπαιξες τίποτα, καθώς εχεις 3 χρονάκια εγγύηση με άμεση ανταλλαγή της κονσόλας σου με refurbished :thumb:

( ... ρωτα κι εμάς , το GRM Marketing Department της MS :P )

@telonio, δεν το πρόσεξα. 190€ καινούριο 360;;; Και μετά πήρες Α1000; :animeek: :animeek: :animeek:

Rygar είπε:
@telonio, δεν το πρόσεξα. 190€ καινούριο 360;;; Και μετά πήρες Α1000; :animeek: :animeek: :animeek:
Το είχε βάλει προς πώληση ένας τύπος στο emarket με 190 ευρώ άμεση αγορά. Το είχε κερδίσει σε ένα διαγωνισμό και δεν το ήθελε αφου δεν έπαιζε όπως μου είπε παιχνίδια. Πραγματικά δεν είχε ανοίξει καν τα προστατευτικά αυτοκόλλητα από το κουτί. Είναι η core έκδοση αλλά πιστεύω για αυτά τα χρήματα είναι ένα καλό deal. Η Α1000 ήταν δημοπρασία στο γερμανικό ebay.

Keeper :thumb:

Μάριε, o χαρακτηρισμός n00b πήγαινε στον dr bertruger αποκλειστικά και μόνο. Ο φίλος να πάρει 360 αφού δεν μπορεί (αποδεδειγμένα) να ξεκινήσει καν παιχνίδια στο pc και όταν ρωτάει πράγματα και του απαντάς σου μοστράρει απαντήσεις τύπου "εγώ δεν δέχομαι διδαχές". Μην κολλάς δεν πήγαινε σε σένα ούτε σε κανέναν άλλο.

Σαν τεχνικός υπολογιστών, φυσικά θα έχεις δει τα άπειρα κουφά μια και οι "χρήστες" των υπολογιστών που καλείσαι να φτιάξεις είναι καραn00bs και πάνω από όλα ανεπίδεκτοι μαθήσεως.

Αν προσέχεις και έχεις την στοιχειώδη λογική δεν πρόκειται να αντιμετωπίσεις προβληματα στο pc και το gaming. Καλά κάνει πάντως ο κόσμος και αγοράζει κονσόλες. Είναι όντως plug and play (μερικά 360 είναι plug and burn.... ). Και καλά κάνετε και θεωρείτε χαμένα χρήματα την αγορά gaming hardware. Εγώ συνεχίζω ακάθεκτα την σπατάλη.

Πάντως θα ήθελα να μου πείτε πως μπορεί να παιξει κανείς Half Life II, STALKER, Neverwinter Nights II, DOOM I, II, BIOSHOCK, Legends of Aranna, με κονσόλα. Έχω αυτή τη μικρή απορία.

Και ναι μπορεί κάποιος όπως ο φιλάρας Manos να μην ενδιαφέρεται για maximum specs. Εγώ ήδη σχεδιάζω το pcάκι του επόμενου χρόνου που θα παίζει Unreal Tournament 3 σε 1920 Χ 1080.......... Τουλάχιστον. Ένα πουλάκι μου είπε πως η 30άρα Apple Cinema Display πιάνει παραπάνω (xalia το πουλάκι, xalia!!!! ).

Πίσω
Μπλουζα