Consoles VS PC

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας dadmin
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
pooky είπε:
Απαντώ.
1). Μου αρέσει να σκέφτομαι απαιτήσεις. No n00b here mate.....

2). Όπως το DOOM, BIOSHOCK, HALF LIFE EPISODE 2, PREY, QUAKE WARS, όλα τα rpg ε, (πρέπει να φύγω για τη δουλειά σε λίγο, αύριο η εγκυκλοπάιδεια)

3). Σίγουρα το 360 είναι πάμφθηνο....

4). Σίγουρα, ειδικά αν μιλάμε για το 360, η διάρκεια ζωής του είναι......

5). ΑΝ έχεις καλώς. Αν δεν έχεις, όμως... Από ότι ξέρω η πλειοψηφία τις διαθέτει οπότε....... τι να λέμε τώρα.......

6). Αν είσαι άσχετος με τα pc ναι, μπορείς και να το πεις.....

Ειδικά για το 360, τα τεχνικά του προβλήματα είναι ...... ελάχιστα......
1) Γενικά μιλάμε δεν το προσωποποιούμε... Από αυτούς που ξέρω πάντως εγώ και δεν είναι νουμπάδες θέλουν να ξεμπερδεύουν με αυτά. Τώρα αμα είσαι αναποδος τί να πώ...

2) Ποιός τα χέζει τα Rpg. Αυτά είναι για γέρους με μαγκούρα και άσπρα μαλλιά που δεν μπορούν ούτε να χέσουν και τα κάνουν πάνω τους...

3) Αν ξέρεις που να ψάξεις και δεν είσαι άσχετος ναι

4) πολύ μεγαλύτερη από ένα πισι.

5) Αν έχεις λέω και γω. Ξέρεις όλους και μιλάς για πλειοψηφία?? Ποιός είσαι ρε μάγκα ο Θεός?? Κάθε σπίτι έχει και μια μεγάλη τιβι. Όλοι κλαίγονται και όλοι έχουν (Από αυτούς που ξέρω βέβαια)

6) Όλοι γίναν Μπίλ Γκέιτς ξαφνικά...

-πιο λίγα από ένα μέσο πισι.

Καμία περξήγηση φίλε μου. ;)

Χμ ναί να σου πω το Call of duty 2 το έχω τελειώσει στο pc μου 4 -5 φορές (μα γιατί δεν βγάζουν κανένα expansion; ). Το COD3 το έπαιξα λίγο στο 360 του Amigos και ο χειρισμός μου φάνηκε πολύ περίεργος. Ίδωμεν.

pooky είπε:
Είναι όντως plug and play (μερικά 360 είναι plug and burn.... ).
Aχαχαχαχαχαχαχχα έλεος ρε Γιώργο λύθηκα στο γέλιο λέμε! :biglaugh:

pooky είπε:
Μάριε, o χαρακτηρισμός n00b πήγαινε στον dr bertruger αποκλειστικά και μόνο. Ο φίλος να πάρει 360 αφού δεν μπορεί (αποδεδειγμένα) να ξεκινήσει καν παιχνίδια στο pc και όταν ρωτάει πράγματα και του απαντάς σου μοστράρει απαντήσεις τύπου "εγώ δεν δέχομαι διδαχές". Μην κολλάς δεν πήγαινε σε σένα ούτε σε κανέναν άλλο.
Σαν τεχνικός υπολογιστών, φυσικά θα έχεις δει τα άπειρα κουφά μια και οι "χρήστες" των υπολογιστών που καλείσαι να φτιάξεις είναι καραn00bs και πάνω από όλα ανεπίδεκτοι μαθήσεως.

Αν προσέχεις και έχεις την στοιχειώδη λογική δεν πρόκειται να αντιμετωπίσεις προβληματα στο pc και το gaming. Καλά κάνει πάντως ο κόσμος και αγοράζει κονσόλες. Είναι όντως plug and play (μερικά 360 είναι plug and burn.... ). Και καλά κάνετε και θεωρείτε χαμένα χρήματα την αγορά gaming hardware. Εγώ συνεχίζω ακάθεκτα την σπατάλη.

Πάντως θα ήθελα να μου πείτε πως μπορεί να παιξει κανείς Half Life II, STALKER, Neverwinter Nights II, DOOM I, II, BIOSHOCK, Legends of Aranna, με κονσόλα. Έχω αυτή τη μικρή απορία.

Και ναι μπορεί κάποιος όπως ο φιλάρας Manos να μην ενδιαφέρεται για maximum specs. Εγώ ήδη σχεδιάζω το pcάκι του επόμενου χρόνου που θα παίζει Unreal Tournament 3 σε 1920 Χ 1080.......... Τουλάχιστον. Ένα πουλάκι μου είπε πως η 30άρα Apple Cinema Display πιάνει παραπάνω (xalia το πουλάκι, xalia!!!! ).

Μη μου ξανααπευθύνεις το λόγο σκατογερε (και ο χαρακτηρισμός πάει σε ΣΕΝΑ και μόνο και μην ξανααναφέρεις το όνομά μου.

Ρε συ Malcom, χαλάρωσε ανθρωπέ μου λίγο. Μην αρπάζεσαι έτσι. Συζήτηση κάνουμε.

Η στιχομυθια διεγραφη...

Μαλκομ μαζεψου.

Μπορεις να τα πεις και με ηπιοτερους χαρακτηρισμους.

Dr Malcolm Betruger είπε:
Μη μου ξανααπευθύνεις το λόγο σκατογερε (και ο χαρακτηρισμός πάει σε ΣΕΝΑ και μόνο και μην ξανααναφέρεις το όνομά μου.
Δεν θα σου απαντήσω με τον ίδιο τρόπο.

Το διακριτικό του n00bά είναι ότι δεν θέλει να μάθει.

Και ναι:

A NOOB YOU ARE!!!!!!!

1) Γενικά μιλάμε δεν το προσωποποιούμε... Από αυτούς που ξέρω πάντως εγώ και δεν είναι νουμπάδες θέλουν να ξεμπερδεύουν με αυτά. Τώρα αμα είσαι αναποδος τί να πώ...2) Ποιός τα χέζει τα Rpg. Αυτά είναι για γέρους με μαγκούρα και άσπρα μαλλιά που δεν μπορούν ούτε να χέσουν και τα κάνουν πάνω τους...

3) Αν ξέρεις που να ψάξεις και δεν είσαι άσχετος ναι

4) πολύ μεγαλύτερη από ένα πισι.

5) Αν έχεις λέω και γω. Ξέρεις όλους και μιλάς για πλειοψηφία?? Ποιός είσαι ρε μάγκα ο Θεός?? Κάθε σπίτι έχει και μια μεγάλη τιβι. Όλοι κλαίγονται και όλοι έχουν (Από αυτούς που ξέρω βέβαια)

6) Όλοι γίναν Μπίλ Γκέιτς ξαφνικά...

-πιο λίγα από ένα μέσο πισι.
Σε συγχωρώ τέκνον μου..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :diablotin: :diablotin: :diablotin:

2) Ποιός τα χέζει τα Rpg. Αυτά είναι για γέρους με μαγκούρα και άσπρα μαλλιά που δεν μπορούν ούτε να χέσουν και τα κάνουν πάνω τους...
Οι οποίοι γέροι για να τα παίξουν πρέπει να ξέρουν και στοιχειωδώς την Αγγλικήν βεβαίως - βεβαίως.........

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
-------------------EDIT-------------------

-------------------EDIT-------------------

pooky είπε:
Χαλάρωσε βρε Doom maniac!
Την πλάκα μας κάνουμε στο κάτω κάτω!!!!!

Πάντως διαφωνώ με το θέμα των rpg. To Neverwinter Nights II (ειδικότερα το πρώτο της σειράς) ήταν απίθανο. Δεν σου λέω για Oblivion διότι παίζεται αν είναι RPG.

Ακου Pooky για να τελειώνουμε μια και καλή. Το όλο θέμα δεν το ξεκίνησα εγώ αλλά ΕΣΥ. Η απάντηση περι διδαχών ήρθε ύστερα από δικό σου προκλητικό πόστ εναντίων μου όπου με χαρακτήριζες νουμπά κτλ. Τί ήθελες να μην σου απαντήσω? Και στη τελική το περί διδαχών ήταν ήπια απάντηση την οποία περίτρανα βλέπω τη κράτησες μανιάτικη ύστερα από τόσες μέρες και μου τη τσαμπουνάς σήμερα. Για να τελειώνουμε ΔΕΝ είμαι κανας ειδικός στα κομπιούτερ και γιαυτό ζήτησα βοήθεια. Αν ήξερα ότι το να ζητάς βοήθεια είναι κάτι που σε "ρίχνει" στα μάτια της ομύγηρης τότε πίστεψέ με δεν θα ζήταγα ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ από κανέναν. Θα το παιζα ξερόλας από την αρχή ρίχνοντας εδώ και κει τίποτα περισπούδαστα λογίδρια από το νετ και όλοι θα τρέχατε για τη γνώμη του ειδικού. Ήταν από τι βλέπω λάθος μου που ζήτησα βοήθεια. Υπόσχομαι ακόμα και αν αντιμετωπίσω πρόβλημα στο μέλλον ΠΟΤΕ δεν πρόκειται να κάνω το ίδιο λάθος. Μου έδωσες ένα μάθημα πούκι και οφείλω να το παραδεχτώ. Μη ζητάς ποτέ βοήθεια και παίξτο ξερόλας. Μόνο έτσι θα σε παίρνουν στα σοβαρά. Ευχαριστώ για το μάθημα. Το έμαθα σε διαβεβαιώ.

Φιλε ξεφυγες ,τετοιες εκφρασεις δεν πρεπει να γραφονται στο φορουμ, οσο και να μας εκνευριζει ο αλλος, γνωμη μου ηταν οτι επρεπε να πεσει ban χωρις 2η κουβεντα ,ισως και μονιμο.

Πρώτον:

Ο χαρακτηρισμός νουμπάς ΔΕΝ είναι προσβλητικός. Είναι κάτι σαν το "ψαρράς" στο στρατό. Όλοι μας είμαστε νουμπάδες στο κάτω κάτω της γραφής.

Να ζητάς βοήθεια, φυσικά και να ζητάς. Εσύ ζήτησες κι εγώ έκανα duplicate το πρόβλημα που ανέφερες, αν ήθελα να στη πω απλά δεν θα έχανα το χρόνο μου να δω πώς και γιατί το μηχάνημά σου έχει κάποιο πρόβλημα. Δόξα τω Θεω είμαι σε αυτό το τομέα από το 1984, δεν χρειάζεται να ψάξω στο net για κάτι παρόμοιο. Απλά θυμήθηκα κάποτε ότι είχα αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα σε κάποιο μηχάνημα και με τον ίδιο τρόπο επαναδημιούργησα το πρόβλημα σε δικό μου μηχανάκι. Εσύ ανέφερες τα περί διδαχών. Αv ζητάς βοήθεια να είσαι έτοιμος να την δεχτείς και τις διδαχές μαζί δεν είναι κακό.

Μην αρπάζεσαι λοιπόν και μην χαρακτηρίζεις με λόγια που ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ γιατί εκτός από περιποιημένο μπανάκι μπορεί να εισπράξεις ένα καλό αυτοφοράκι για εξύβριση. Όχι από μένα φυσικά, μπορεί την επόμενη φορά να πέσεις σε λάθος συνάδελφο.........

------------------EDIT------------------

H λέξη "συνάδελφος" ισοδυναμεί με "συμφορουμίτης"..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

------------------END EDIT--------------

AARDVARK είπε:
Φιλε ξεφυγες ,τετοιες εκφρασεις δεν πρεπει να γραφονται στο φορουμ, οσο και να μας εκνευριζει ο αλλος, γνωμη μου ηταν οτι επρεπε να πεσει ban χωρις 2η κουβεντα ,ισως και μονιμο.
Αν είναι να φάω μπάν ας φάω. Δεν με νοιάζει-ότι αποφασιστεί θα το δεχτώ. Εξάλλου δε σου κρύβω κάτι ράγισε μέσα μου και το αγαπούσα το φόρουμ αυτό.

A και ένα τελευταίο αρκετά ασχοληθήκαμε.

Το να αποκαλούμαι Pooky και εσύ Dr Bertruger σε ένα φόρουμ μη σου δίνει ούτε μία στο εκατομμύριο την λάθος εντύπωση ότι έχεις εξασφαλίσει ανωνυμία. Το αντίθετο μάλιστα.

Εϊναι σαν να έχεις την ψευδαίσθηση ότι μιλάς σε γραμμή με απόκρυψη ότι το νούμερό σου δεν φαίνεται. Αυτά προς γνώση και συμμόρφωση, γιατί ο επόμενος που θα βρίσεις μπορεί να μην είναι καλή και αυγενική φυσιογνωμία (λέμε τώρα) σαν την αφεντομουτσουνάρα μου.

Αν θες να παραμείνεις στο φόρουμ να πορευθείς όπως όλοι μας. Αν δεν θες είσαι ελέυθερος να μην ξαναμπείς.

Tιποτα δε πεφτει.

Αλλωστε μπορω να διακρινω οτι απο μονοι σας ριξατε τους τονους χωρις να χρειαστει περαιτερω επεμβαση.

Ολα λοιπον ειναι παρελθον...θελω να πιστευω βεβαιως βεβαιως ;)

Όχι Wally τον Dr εγώ τον θέλω εδώ. Έχει πολλά να μας πει και να δώσει και φυσικά είναι ελέυθερος να ρωτάει ότι θέλει, αρκεί να δέχεται και κάποια πράγματα.

Όλοι μας κάνουμε λάθη βεβαίως βεβαίως.

pooky είπε:
Μην αρπάζεσαι λοιπόν και μην χαρακτηρίζεις με λόγια που ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ γιατί εκτός από περιποιημένο μπανάκι μπορεί να εισπράξεις ένα καλό αυτοφοράκι για εξύβριση. Όχι από μένα φυσικά, μπορεί την επόμενη φορά να πέσεις σε λάθος συνάδελφο........

Δεν ήξερα ότι ήσουν αστυνομικός. Φαντάζομαι τώρα θα πρέπει να φοβηθώ και να πιάσω το υποννούμενο σου και να σου ζητήσω συγνώμη. Αλήθεια το "ψαρράς" βρυσιά δεν είναι??? Αν είναι να πάω εγώ αυτόφορο θα πάει και αυτός που έβρισε εμένα. Παρεούλα. Αλλά μάλλον όχι μόνο εγώ θα πάω εσένα θα σε καλύψουν οι δικοί σου όπως γίνεται πάντα σε αυτή τη μπανανία που ούτε νόμοι ούτε τίποτα ισχύει. Κάτι σαν το "όπλο μου εκπυρσοκρότησε εξι φορές κύριε ανακριτά.

Ανακριτής: Ελεύθερος ο αστυνομικός το θύμα φταίει.

Για να μην έχουμε λοιπόν τέτοια που μόνο εγώ θα τη πληρώσω ζητώ συγνώμη κύριε αστυνόμε (δεν ξέρω και το βαθμό σας συγνώμη ζητώ ταπεινά)

Καληνύχτα σας και καλή υπηρεσία αύριο α και ασφαλίστε το όπλο σας μην ξανα εκπυρσοκροτήσει καμια 6αρα φορές ακόμα.

pooky είπε:
A και ένα τελευταίο αρκετά ασχοληθήκαμε. Το να αποκαλούμαι Pooky και εσύ Dr Bertruger σε ένα φόρουμ μη σου δίνει ούτε μία στο εκατομμύριο την λάθος εντύπωση ότι έχεις εξασφαλίσει ανωνυμία. Το αντίθετο μάλιστα.

Ονομάζομαι Ηλιόδωρος Ρεντίφης και μένω στη Λαμπρινή. Πόσο ανώνυμο είναι αυτό??? :nervous:

Πίσω
Μπλουζα