Consoles VS PC

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας dadmin
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Αν βαλει DX10 η MS στα XP,θα αργησει πολυ η ευρεια αποδοχη των Vista...

Oσο για business...εμεις ειμαστε ακομα με 2000 Server

Mα,το SP3 για XP νομιζω ειναι θεμα χρονου,δεν ειναι μια απλη υποθεση...!

Tωρα για το DX10,χμμμμ,εκει να δουμε.....

Sto Wikipedia grafei oti ta SP3 pou fainetai tha vgoun tou xronou mexri to kalokairi, tha ypostirizontai mexri to 2014. Synolika diladi 13 xronia XP :animeek::animeek:

TO DX10 DEN paizei se XP? Ego pistevo oti ta SP3 tha to ypostirizoun, allios tha arxisoun oi minyseis pali. De noeitai na vgazeis mia dinatotita pou na aksiopoieitai mono apo merida xriston, akougetai geloio.

Telika to na grafeis greeklish einai poli diskolo ean den to exeis ksanakanei.:mad:

Το SP3 θα βγει εντός τριμήνου από ότι ακούγεται.

Αλλά δεν υπάρχουν πληροφορίες αν το DX10 θα είναι στα σχέδια υποστήριξης.

Εγώ τα Vista τα έχω σε ξεχωριστό δίσκο και μόνο για τα παιχνίδια που υποστηρίζουν DX10. Το λειτουργικό είναι απίστευτα μούφα και σπαστικό όσο δεν παίρνει. Ειδικά όταν θες να κάνεις κάτι και σου πετάει τα μηνύματα περί ασφάλειας και αν θες να συνεχίσει.

Έλεος. Αμάν πια με την "ασφάλεια". Πιστεύω ότι ένα pc κινδυνεύει περισσότερο από την ημιμάθεια του κάθε χρήστη παρά από κακόβουλες επιθέσεις........

pooky είπε:
Πιστεύω ότι ένα pc κινδυνεύει περισσότερο από την ημιμάθεια του κάθε χρήστη παρά από κακόβουλες επιθέσεις........
Akrivos!!!!! +1.000.000!

Kai epeidi eipes sosti kouventa, thelo na mou kaneis doro to 360 gift-edition pou exeis :D

pooky είπε:
Το SP3 θα βγει εντός τριμήνου από ότι ακούγεται.
Αλλά δεν υπάρχουν πληροφορίες αν το DX10 θα είναι στα σχέδια υποστήριξης.
H κοινη λογικη λεει οτι πρεπει να ειναι....

Η λογικη της αγορας λεει οτι δεν θα ειναι με τιποτα.....!!

Λογική και M$ δεν συνδυάζονται. Εδώ έβγαλαν κονσόλες που ψήνονται και κοροϊδεύουν την SONY ότι το PS3 μοιάζει με τοστιέρα.

Έτσι είναι, άλλοι το όνομα και άλλοι τη χάρη.........

Εγω παλι πιστευω οτι το Shader 4.0 (και 4.1) θα ειναι το τυρακι για upgrade σε Vista ;)

Και επισης αλλο το software και αλλο το hardware...

Και μια και λεγαμε για DX10 AGP καρτες,ειδα στο Πλαισιο με.....65 και 75 ευρω,Cecube και sapphire DX10 AGP καρτες,αλλα με 64-bit bus και 512GDDR2 μνημη..!!!!!

Hμαρτον ρε παιδια,τι τις βγαζουν αυτες τις καρτες;;;;

Εγώ τα Vista τα έχω σε ξεχωριστό δίσκο και μόνο για τα παιχνίδια που υποστηρίζουν DX10. Το λειτουργικό είναι απίστευτα μούφα και σπαστικό όσο δεν παίρνει. Ειδικά όταν θες να κάνεις κάτι και σου πετάει τα μηνύματα περί ασφάλειας και αν θες να συνεχίσει.
Amen to that.:biglaugh:

ep037.jpg

Ασχετο αλλα ακουσα το Amen και μου ηρθε αυτο....Amen

manos426f είπε:
Και μια και λεγαμε για DX10 AGP καρτες,ειδα στο Πλαισιο με.....65 και 75 ευρω,Cecube και sapphire DX10 AGP καρτες,αλλα με 64-bit bus και 512GDDR2 μνημη..!!!!!
Hμαρτον ρε παιδια,τι τις βγαζουν αυτες τις καρτες;;;;
Ώπα μακριά από οτιδήποτε έχει 64bit bus όσο και αν έχει dx100 υποστήριξη ή 100 giga ram.

Οι εταιρείες παραγωγής καρτών γραφικών αγοράζουν ένα entry level, cut down τσιπάκι, ζάμφθηνη μνήμη άγνωστου κατασκευαστή (κατά προτίμηση Elixir, ένα αίσχος και μισό) και σου μοστράρουν μια κάρτα που έχει DX10 και 512 μνήμη. Ο κάθε μαϊμουδιάρης την βάζει στα μηχανήματα (ο Θεός να τα κάνει μηχανήματα) που συνθέτει και έπειτα με μεγάλα γράμματα αναφέρει τα υπέροχα next gen χαρακτηριστικά του.

Παρόμοιο παπατζηλίκι γίνεται και στα laptops. Εκεί έχουμε κάρτες γραφικών πραγματικά απαράδεκτες για current gen. Μάλιστα οι περισσότεροι αναφέρουν πόση μνήμη μπορεί να αντλήσει η κάρτα shared από την μνήμη του συστήματος.

Έλεος.

Μακριά από υποπροϊόντα τέτοιου τύπου παιδιά θα το μετανοιώσετε.

Wally,κατεβασα κι εγω το βιντεο....

Λοιπον,με τα γραφικα σε τετοιο επιπεδο λοιπον,σε μενα ισχυουν αυτα που ειπα,δηλαδη η κινηση δεν ειναι οπως φαινεται στο βιντεο αυτο του 360,κοινως,πρεπει να χαμηλωσω για να απολαυσω ετσι το παιχνιδι

(ειδικα οταν σκανε αντιπαλοι και γινεται συρραξη... :D )

αλλα....

(ε τι,παντα υπαρχει το αλλα :D )

σε ενα PC με μια στοιχειωδως πιο δυνατη καρτα,το παιχνιδι θα πηγαινει πιστευω α-νε-τα,συνεπως παλι μιλαμε για ενα μηχανακι οχι state of the art..!

Συνεπως,το παιχνιδι δεν απαιτει ο,τι πιο νεο και δυνατο σε hardware για να τρεξει ομαλα,κι αυτο ειναι στα υπερ της Unreal Engine 3,αλλα και της τσεπης μας βεβαια !!

H Unreal Engine 3 είναι απίθανη μηχανή γραφικών, καμία σχέση με την μηχανή του Doom III όταν βγήκε.

Τότε ήθελες πραγματικά ή κάρτα των 450 ευρώ, ή απλά δεν έπαιζες.

Mano πιστεύω ότι με μια 7800GS θα ήσουν jet!!!!!!

pooky,μονο Bliss εκδοση της Gainward αξιζει να αντικαταστησει την 7600GT,και παλι δεν ειμαι 100% βεβαιος οτι αξιζει τον κοπο απο αποψης διαφορας επιδοσεων..!

Απο AMDZone ενα benchmark με 2πυρηνο

MoBo DFI LanParty nForce 590 SLI

CPU AMD Athlon X2

Memory Corsair XMS 2GB

Power Supply Thermaltake Toughpower W0132RU 1000W

Hard Drive Western Digital Raptor

Case Tsunami Thermaltake

Display Samsung 204T Westinghouse W4207

1280.jpg

1280dx9.jpg

Από πείρα έχω μάθει να αποφεύγω τα capped benches των διαφόρων sites.

Εμένα με ενδιαφέρει να βλέπω το παιχνίδι μόνος μου.

Τα screenshots που παρέθεσα με το fraps πάνω, τα είδες, αυτά είναι τα μόνα benchmarks που εμπιστεύομαι.

Τα υπόλοιπα είναι κουραφέξαλα. Δεν πιστεύω κανένα και τίποτε.

Manos δεν αξίζει καμία παρέμβαση στο μηχανάκι σου εκτός αν κάπου βρεις κάποια κάρτα χωρίς λεφτά, ή με τιμή εξαιρετικά ξεφτίλα.

Wally LOL! AMDzone!!!! To είχα ξεχάσει αυτό το site!!!!!

Εγω παλι εχω καποια site (μεσα σε αυτα και το AMDZone) που τα εμπιστευομαι.

Τοσα χρονια,εχουμε μαθει και τις "κακοτοπιες" αλλα και τα καλα μαγαζια ;)

Kανε μια ψακτικη και για αλλα benchmarks.Στα ιδια επιπεδα ειναι.Αυτο το ποσταρα ως πιο αξιοπιστο...

ego pantos pou paizo to BIOSHOCK sthn 8600GTS mou, den exo pouthena 25fps...!

pos to blepeis to framerate? ola ta site olo apateonistika benchmarks exoun!

Eτσι,ετσι...παγκοσμια συνομωσια για να γυρισει ο κοσμος στο Σκορ4 και τους Μικρους Ψαραδες :D

Τα λεει και ο Λιακοπουλος...:biglaugh:

Πίσω
Μπλουζα