E, o Θείος έχει προτεραιότητα....
Μα μη γκρινιάζεις ρε συ, τα Χριστούγεννα μπορεί να έχει έρθει!!!!!!!
manos426f είπε:
Λοιποοοοοοον(κατι σας χρωσταω εγω ε....;
)
Περι Bioshock ο λογος....
Wally,τα settings που μου εβαλε το παιχνιδι τελικα ειναι
ΟΛΑ στο ON και στο High,εκτος βεβαια του lightning και DX 10 shaders....
Η αναλυση ειναι 1024x768....
Λοιπον,το παιχνιδι σε αυτα τα επιπεδα δειχνει οτι θελει το καααατι παραπανω,ε και λογικο ειναι...!
Μη φανταστειτε τρελα πραγματα,αλλα πρεπει να συμβιβαστεις αρκετα με την κινηση,που σπαει σε καποια σημεια,για να το παιξεις....
Εγω που δεν εχω προβλημα να χαμηλωσω καποια απο αυτα στο medium,θα μου παιξει ανετα...!
Εντυπωση μεγαλη μου εκανε οτι η CPU μετα απο το παιχνιδι ειχε 33 (!!) βαθμους,συνεπως ο επεξεργαστης κοιμοταν,απλα η καρτα γραφικων επρεπε να εχει αυτο το κααατι παραπανω για να το τρεξει αρτια σε αυτα τα settings...
Τα συμπερασματα δικα σας...
Με την άδειά σου τονίζω τα παραπάνω γραφόμενά σου.
Όταν ο τρελοPooky μιλάει για πράγματα που έχει κάνει ψωμοτύρι, να τον ακούτε.
Συνόψισες σε μια φράση ακριβώς 1000000000% το μεγαλύτερο συμπέρασμα όσον αφορά το pc gaming. Οι κάθε λογής μαϊμουδιάρηδες συναρμολογητές ανά την Επικράτεια έχουν κάνει απίστευτη ζημιά στο pc gaming. Ο κάθε πανάσχετος (νουμπάς FTW!!!! ) που πάει να αγοράσει στα τυφλά ένα μηχανάκι για αν παίζει, κοιτάζει τον επεξεργαστή και μόνο αυτόν. Από πάνω έχει και την "επαγγελματική" γνώμη του κάθε overworked και underpaid "πωλητή", ο οποίος ψαρώνει τον υποψήφιο αγοραστή με φράσεις του τύπου:
-"Το μηχάνημα έχει επεξεργαστή με 4 πυρήνες."
-"Δίνουμε και δωρεάν έγχρωμο εκτυπωτή"
-"Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και μόνιτορ 19 ιντζών"
-"Ο υπολογιστής συνοδεύεται από κουτί για server!!!!! "
-"Ο υπολογιστής διαθέτει απίστευτη κάρτα ήχου επαγγελματικών προδιαγραφών 7.1"
και άλλα κουφά.
Φυσικά το θύμα σκάει το χιλιάρικο για να πάρει ένα μηχάνημα που έχει 1 giga ram πάναργης 533άρας μνήμης, ένα δίσκο μικρής χωρητικότητας, μια απίστευτα μούφα κάρτα γραφικών 8400 GS και πάνω από όλα,
και τονίζω το "πάνω" Windows Άναψτα!!!!!!!!
Ο κακομοίρης με όλη τη σημασία της λέξης φορτώνει το μηχάνημά του με ένα σωρό backgrounds και gadgets που τρώνε και τα εναπομείναντα ψίχουλα μνήμης που έχει διαθέσιμα, και μετά αναρωτιέαι
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ δεν τρέχει το Oblivion ή το Bioshock.........
Αν δεν πείθεστε κοιτάξτε σε κάθε "μεγάλο κατασκευαστή" τι είδους μηχανήματα πουλάνε σαν gamer's PCs και με τι config και κλάψτε με μαύρο δάκρυ.
Μετά ο πανάσχετος κακομοίρης που του αξίζει να λέγεται "καταναλωτής" διατείνεται ότι οι Τετραπύρηνοι δεν κάνουν για παιχνίδια και ότι μόνο όταν πάμε στους 16 πυρήνες θα δούμε προκοπή. Μην ξεχάσω ότι ο ίδιος ατσίδας υποστηρίζει ότι εν γένει οι κάρτες γραφικών DX10 είναι πάναργες. Μα τις έχει δοκιμάσει από πρώτο χέρι και ξέρει.
Manos έχεις δίκιο 7800 GS είναι η κάρτα και όχι GT. Η θερμοκρασία στους επεξεργαστές κάτω από gaming συνθήκες δείχνει αν πράγματι ζορίζονται ή όχι. Αν είναι μικρή, αυτό σημαίνει ότι η κάρτα γραφικών είναι πολύ "λίγη" για αυτούς......
Wally το video ήρθε.
Πολύ καλή κίνηση φίλε!!!!! Εξαιρετικό αποτέλεσμα για τα λεφτά που δίνεις σε κονσόλα αλλά ΔΕΝ έχει mouse δυστυχώς.