Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Για το Bioshock μπορω να δωσω περαιτερω στοιχεια,για το HL2 ομως οχι,καθοτι....δεν το εχω!pooky είπε:Είναι ενδιαφέρον εξαιρετικά να δούμε τα αποτελέσματα του Manos με την δική του κάρτα γραφικών που είναι διπλάσια σε μνήμη από την συγκεκριμένη
pooky,7800GT AGP δεν υπηρξε,η πιο δυνατη 7800 ηταν αυτη που ανεφερα παραπανω,η 7800GS Bliss της Gainward...pooky είπε:Μακάρι να είχα δείγμα από 7800GT ή 6800GT σε AGP. Κάρτες με πολλαπλάσια ισχύ της συγκεκριμένης που φοράει το δικό μου "μικρό"
Έτσι ακριβώς όπως τα λέει ο Manos.manos426f είπε:Μultiplayer gaming ε...;;
Χμμμμ,μονο σε τοπικο LΑΝακι anymore φιλε,με ατομα που ξερω....![]()
Βαρεθηκα τους αγνωστους τυπους που βγαζουν τα κομπλεξ τους,ακομη και μεσα απο ενα multiplayer game...!
Με την άδειά σου τονίζω τα παραπάνω γραφόμενά σου.manos426f είπε:Λοιποοοοοοον(κατι σας χρωσταω εγω ε....;)
Περι Bioshock ο λογος....
Wally,τα settings που μου εβαλε το παιχνιδι τελικα ειναι ΟΛΑ στο ON και στο High,εκτος βεβαια του lightning και DX 10 shaders....
Η αναλυση ειναι 1024x768....
Λοιπον,το παιχνιδι σε αυτα τα επιπεδα δειχνει οτι θελει το καααατι παραπανω,ε και λογικο ειναι...!
Μη φανταστειτε τρελα πραγματα,αλλα πρεπει να συμβιβαστεις αρκετα με την κινηση,που σπαει σε καποια σημεια,για να το παιξεις....
Εγω που δεν εχω προβλημα να χαμηλωσω καποια απο αυτα στο medium,θα μου παιξει ανετα...!
Εντυπωση μεγαλη μου εκανε οτι η CPU μετα απο το παιχνιδι ειχε 33 (!!) βαθμους,συνεπως ο επεξεργαστης κοιμοταν,απλα η καρτα γραφικων επρεπε να εχει αυτο το κααατι παραπανω για να το τρεξει αρτια σε αυτα τα settings...
Τα συμπερασματα δικα σας...![]()