Consoles VS PC

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας dadmin
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
OK Wally θα βάλω FRAPS και θα επανέλθω.

Manos περαστικούλια!!!!!!

Περαστικαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Και εγω δεν την παλευω να ψαχνω για τη φωτογραφικη μηχανη σημερα.

Και αυριο μερα ειναι :D

Thanks guys...!

Tι σπασιμο,να μενεις μεσα και να μην μπορεις να παιξεις.......στον P3!! :D :D

Για πάρτε το πρώτο.

Μια εύκαιρη από Half Life II Episode II

Click on the image!!!!!

Αρχή του Bioshock

Άλλες 2 από Bioshock.

Πάντα κλικ πάνω στην εικόνα για να ανοίξει σε πλήρες μέγεθος.

Και μια χαρακτηριστική από Half Life II.

Θυμηθείτε ότι οι screenshots τραβήχτηκαν από μηχάνημα που σήμερα θεωρείται και είναι σαράβαλο. Για την ιστορία υπενθυμίζω ότι το παρών μηχανάκι το βρήκα σε κάδο ανακύκλωσης.

Διαφωτιστικά σχόλια για τις παραπάνω εικόνες.

Πρώτον:

Η κάρτα γραφικών που φοράει το παρών σαραβαλάκι είναι μόλις 128 Mega. Πράγμα που εν μέρει δικαιολογεί το γεγονός ότι σε full detail μόνο 20 frames είναι εφικτά. Η κάρτα μένει από μνήμη και ζορίζεται άσχημα. Ακόμα και στην προσπάθειά της να κάνει swap κομμάτια από data, η απλή, αργή μνήμη την καθηλώνει. ¨Εχουμε πάντα υπόψη ότι πρόκειται για κάρτα τετραετίας, πάνω στην οποία προσπαθούμε να τρέξουμε παιχνίδι τελευταίας γενιάς. Μιλάμε για ψυχοπάθεια δηλαδή.

Δεύτερον:

Σε παλαιότερη μηχανή γραφικών εξίσου εντυπωσιακή, όπως αυτή του Half Life II τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά. Εδώ η κάρτα δεν ξεμένει από μνήμη. Αυτό διότι η μηχανή γραφικών του Half Life II είναι αρκετά παλιά και όταν βγήκε μεσουρανούσαν οι κάρτες με 128άρα μνήμη.

Είναι ενδιαφέρον εξαιρετικά να δούμε τα αποτελέσματα του Manos με την δική του κάρτα γραφικών που είναι διπλάσια σε μνήμη από την συγκεκριμένη.

Πάντως ακόμα και με μηχάνημα που είναι εντελώς εκτός από την εποχή του με επεξεργαστή και κάρτα γραφικών τετραετίας, τα νέα παιχνίδια παίζουν στην πλειοψηφία τους, μέχρι τώρα τουλάχιστον.

Μακάρι να είχα δείγμα από 7800GT ή 6800GT σε AGP. Κάρτες με πολλαπλάσια ισχύ της συγκεκριμένης που φοράει το δικό μου "μικρό". Θα σας ανεβάσω και shots από Oblivion, από αύριο όμως, αρκετά με κουράσατε.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
gia thn istoria, to HL2 paizei OK me parapano apo 20fps se mia GeForce2 32MB pou dokimasa! hthela na do an douleuei kai trelathika pou fortose! vevaia den exei ta fx fotismou / megales leptomeries, alla paizetai!

Σε DX7 mode αναφέρεσαι.

Το είχα δοκιμάσει σε μια MX 440 που στην ουσία δεν έχει τρελές διαφορές με την 2. Λείπουν πάρα πολλά στοιχεία αλλά παίζει.

Για 32άρα πάντως κάρτα δεν περίμενα κι εγώ να φορτώσει......

pooky είπε:
Είναι ενδιαφέρον εξαιρετικά να δούμε τα αποτελέσματα του Manos με την δική του κάρτα γραφικών που είναι διπλάσια σε μνήμη από την συγκεκριμένη
Για το Bioshock μπορω να δωσω περαιτερω στοιχεια,για το HL2 ομως οχι,καθοτι....δεν το εχω! :nervous:

Το FRAPS τι κανει ακριβως;Δειχνει τα frames per second την ωρα του παιχνιδιου..;

pooky είπε:
Μακάρι να είχα δείγμα από 7800GT ή 6800GT σε AGP. Κάρτες με πολλαπλάσια ισχύ της συγκεκριμένης που φοράει το δικό μου "μικρό"
pooky,7800GT AGP δεν υπηρξε,η πιο δυνατη 7800 ηταν αυτη που ανεφερα παραπανω,η 7800GS Bliss της Gainward...

Multiplayer gaming χωρις antivirus και στεναχωριες μονο με κονσολες. :cool:

Μultiplayer gaming ε...;;

Χμμμμ,μονο σε τοπικο LΑΝακι anymore φιλε,με ατομα που ξερω.... :)

Βαρεθηκα τους αγνωστους τυπους που βγαζουν τα κομπλεξ τους,ακομη και μεσα απο ενα multiplayer game...!

Εννοειται μονο με γνωστους και φιλους μιας και προσωπικα δεν βλεπω ενδιαφερον το "αυτο" με αγνωστους.

Αλλη φαση να "κοπανας" τον super mod σαν χταποδι και αλλη εναν αγνωστο. :D

Eνα video-capture απο το Bioshock 360 version

Δεξι κλικ Save As.

Eιναι αναγκαστικα (για να μεινει μικρο σε μεγεθος) συμπιεσμενο (οχι απο εμενα φυσικα-αλλα ετσι κι αλλιως, ειναι το ιδιο σε ολα τα 360 :) ) κατα wmv και θελει καπως δυνατο υπολογιστη για να παιξει χωρις "λοξυγγες" :D

Το κομματι των παραπανω φωτογραφιων ξεκινα απο το 1¨20 λεπτο και μετα...

manos426f είπε:
Μultiplayer gaming ε...;;
Χμμμμ,μονο σε τοπικο LΑΝακι anymore φιλε,με ατομα που ξερω.... :)

Βαρεθηκα τους αγνωστους τυπους που βγαζουν τα κομπλεξ τους,ακομη και μεσα απο ενα multiplayer game...!
Έτσι ακριβώς όπως τα λέει ο Manos.

Μακριά από άτομα που έχουν μπλέξει την πραγματική τους ζωή με κάποιο παιχνίδι. Από φίλους και γνωστούς έχω παραδείγματα καρακαμμένων με WOW.......

Edit...κατι παιζει με το link που εδωσα(για να ακριβολογουμε κατι ΔΕΝ παιζει :biglaugh:)

Πηγαιντε εδω και πατηστε

openXBOX360 / US

Θα ανοιξει ενα παραθυρο οπου

κανοντας δεξι κλικ Save As στο link

Click to begin your high speed download

θα ξεκινησει το κατεβασμα

Sorry for the inconvinience...

Δοκιμαζα δοκιμαζα και εγω αλλα παπαλα.

Παντως αν υπαρξει προβλημα στο παιξιμο που λες υπαρχει και το 360 που τα wmv αρχεια τα παιζει ανετα.

Ε, Wally που είναι ακριβώς το link που περιγράφεις.......

Ή εγώ δεν το βλέπω ή είναι τα ξύδια.......

Άστο κατεβαίνει με κλικ στον server #5......

Αλλά έρχεται με ρυθμούς χελώνας.

Anyway.....

Α ρε Τσακ Νορρις που της χρειάζεται (της χελώνας) :biglaugh:

Βρε γκρινιαρη Γιωργο,το δοκιμασα και μου σερβιρει με > 450kb/sec

Α ρε καλομαθαμε ολοι με τα DSL μου φαινεται... :D

Λοιποοοοοοον

(κατι σας χρωσταω εγω ε....; ;) )

Περι Bioshock ο λογος....

Wally,τα settings που μου εβαλε το παιχνιδι τελικα ειναι ΟΛΑ στο ON και στο High,εκτος βεβαια του lightning και DX 10 shaders....

Η αναλυση ειναι 1024x768....

Λοιπον,το παιχνιδι σε αυτα τα επιπεδα δειχνει οτι θελει το καααατι παραπανω,ε και λογικο ειναι...!

Μη φανταστειτε τρελα πραγματα,αλλα πρεπει να συμβιβαστεις αρκετα με την κινηση,που σπαει σε καποια σημεια,για να το παιξεις....

Εγω που δεν εχω προβλημα να χαμηλωσω καποια απο αυτα στο medium,θα μου παιξει ανετα...!

Εντυπωση μεγαλη μου εκανε οτι η CPU μετα απο το παιχνιδι ειχε 33 (!!) βαθμους,συνεπως ο επεξεργαστης κοιμοταν,απλα η καρτα γραφικων επρεπε να εχει αυτο το κααατι παραπανω για να το τρεξει αρτια σε αυτα τα settings...

Τα συμπερασματα δικα σας... :)

E, o Θείος έχει προτεραιότητα....

Μα μη γκρινιάζεις ρε συ, τα Χριστούγεννα μπορεί να έχει έρθει!!!!!!!

manos426f είπε:
Λοιποοοοοοον(κατι σας χρωσταω εγω ε....; ;) )

Περι Bioshock ο λογος....

Wally,τα settings που μου εβαλε το παιχνιδι τελικα ειναι ΟΛΑ στο ON και στο High,εκτος βεβαια του lightning και DX 10 shaders....

Η αναλυση ειναι 1024x768....

Λοιπον,το παιχνιδι σε αυτα τα επιπεδα δειχνει οτι θελει το καααατι παραπανω,ε και λογικο ειναι...!

Μη φανταστειτε τρελα πραγματα,αλλα πρεπει να συμβιβαστεις αρκετα με την κινηση,που σπαει σε καποια σημεια,για να το παιξεις....

Εγω που δεν εχω προβλημα να χαμηλωσω καποια απο αυτα στο medium,θα μου παιξει ανετα...!

Εντυπωση μεγαλη μου εκανε οτι η CPU μετα απο το παιχνιδι ειχε 33 (!!) βαθμους,συνεπως ο επεξεργαστης κοιμοταν,απλα η καρτα γραφικων επρεπε να εχει αυτο το κααατι παραπανω για να το τρεξει αρτια σε αυτα τα settings...

Τα συμπερασματα δικα σας... :)
Με την άδειά σου τονίζω τα παραπάνω γραφόμενά σου.

Όταν ο τρελοPooky μιλάει για πράγματα που έχει κάνει ψωμοτύρι, να τον ακούτε.

Συνόψισες σε μια φράση ακριβώς 1000000000% το μεγαλύτερο συμπέρασμα όσον αφορά το pc gaming. Οι κάθε λογής μαϊμουδιάρηδες συναρμολογητές ανά την Επικράτεια έχουν κάνει απίστευτη ζημιά στο pc gaming. Ο κάθε πανάσχετος (νουμπάς FTW!!!! ) που πάει να αγοράσει στα τυφλά ένα μηχανάκι για αν παίζει, κοιτάζει τον επεξεργαστή και μόνο αυτόν. Από πάνω έχει και την "επαγγελματική" γνώμη του κάθε overworked και underpaid "πωλητή", ο οποίος ψαρώνει τον υποψήφιο αγοραστή με φράσεις του τύπου:

-"Το μηχάνημα έχει επεξεργαστή με 4 πυρήνες."

-"Δίνουμε και δωρεάν έγχρωμο εκτυπωτή"

-"Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και μόνιτορ 19 ιντζών"

-"Ο υπολογιστής συνοδεύεται από κουτί για server!!!!! "

-"Ο υπολογιστής διαθέτει απίστευτη κάρτα ήχου επαγγελματικών προδιαγραφών 7.1"

και άλλα κουφά.

Φυσικά το θύμα σκάει το χιλιάρικο για να πάρει ένα μηχάνημα που έχει 1 giga ram πάναργης 533άρας μνήμης, ένα δίσκο μικρής χωρητικότητας, μια απίστευτα μούφα κάρτα γραφικών 8400 GS και πάνω από όλα, και τονίζω το "πάνω" Windows Άναψτα!!!!!!!!

Ο κακομοίρης με όλη τη σημασία της λέξης φορτώνει το μηχάνημά του με ένα σωρό backgrounds και gadgets που τρώνε και τα εναπομείναντα ψίχουλα μνήμης που έχει διαθέσιμα, και μετά αναρωτιέαι ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ δεν τρέχει το Oblivion ή το Bioshock.........

Αν δεν πείθεστε κοιτάξτε σε κάθε "μεγάλο κατασκευαστή" τι είδους μηχανήματα πουλάνε σαν gamer's PCs και με τι config και κλάψτε με μαύρο δάκρυ.

Μετά ο πανάσχετος κακομοίρης που του αξίζει να λέγεται "καταναλωτής" διατείνεται ότι οι Τετραπύρηνοι δεν κάνουν για παιχνίδια και ότι μόνο όταν πάμε στους 16 πυρήνες θα δούμε προκοπή. Μην ξεχάσω ότι ο ίδιος ατσίδας υποστηρίζει ότι εν γένει οι κάρτες γραφικών DX10 είναι πάναργες. Μα τις έχει δοκιμάσει από πρώτο χέρι και ξέρει.

Manos έχεις δίκιο 7800 GS είναι η κάρτα και όχι GT. Η θερμοκρασία στους επεξεργαστές κάτω από gaming συνθήκες δείχνει αν πράγματι ζορίζονται ή όχι. Αν είναι μικρή, αυτό σημαίνει ότι η κάρτα γραφικών είναι πολύ "λίγη" για αυτούς......

Wally το video ήρθε.

Πολύ καλή κίνηση φίλε!!!!! Εξαιρετικό αποτέλεσμα για τα λεφτά που δίνεις σε κονσόλα αλλά ΔΕΝ έχει mouse δυστυχώς.

Πίσω
Μπλουζα